Şimdi Ara

c336 sorunlarım bitti... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O girmiş olduğun sitelerden kaynaklanan hız farklılıklarıdır benim c336 telde yeni yazılımdan sonra 17 16 derken 4.5 5K arasında sabitleniyor bende memnunum tavsiye ederim yalnız pil az gidiyo onuda sarja takarak hallediyorum...pili istediğim zaman şarj edebiliyorum.ok
  • dün 15 saat internette bağlı kaldım :)
    sabah girdim 4 saat civarı bağlandım kopma olmadı ben kendim kopardım dışarı çıktım, akşam
    saat 7-7.5 gibi tekrar bağlandım ve yaklaşık 10 saat33 dakika hiç kopmadan durdum, dl yapmadım sadece irc ve sörf, 21milyon küsür alış oldu, ve sonunda telefonun pili bitti o yüzden kopmak zorundakaldım :) hatta ss bile aldım :D rekor nietine sadece 1 günde bile data kablosuna verdiğim parayı çıkardım sayılır, işallah kb başına olmazsa sabiti 10-15 bişey yaparlar.
  • Bende geçenlerde tam 23Mb lık download yaptım tel banamısın demedi. Bu arada telefonuma grafik ve ringtone yükledim int. bağlanmadan bilgisayardan mbe die bi program var oradan pst ye uygun formata çevirip telime yükleyebiliyorum güzel bişey deneyin tavsiye ederim...
  • Yahu arkadaş benim kafamı bulandırmayın. Gaza gelecem bende şu program işine girecem.
    Sonuç ne olacak telefonun içine edecem.
  • Yok yaw dikkatli olursan bişeycik olmaz ben kullanıyorum ve gayet memnunum ancak flash olayları biraz sakat ben denicektim tırstım...melodi olaylarını halledebilrsin...
  • Ok.blanknight
  • bizde niye dert bitmiyor.
  • Ömür biter dert bitmez. biolog da şimdilik gezmeye gider.
  • yazılım yenilettik.baz istasyonu yan binada
  • dene bakalım
  • mbe programını deneyin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.