Şimdi Ara

c336 sorunlarım bitti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende motorola c336 kullanıcısıyım. Bu formda okuduğum bilgiler sayesinde telefon hakkıda öğrenmediğim bir şey kalmadi gene bu forum sayesinde yazılım upgrade yapıldığını öğrendim ve telefonumu servise yolladım. Bugün telefonum geldi ve deniyorum. saniyede 5.76kb download i hiç kesilmeden ve donma yaşamadan yükledim zannediyorum ki sorunlarımız telefon konusunda bitti. unutmadan söyleyeyim tel rehberinde aşağı yukarı gezinirkende telefonum kapanmıyor üstelik türkçe menüde aşağıya telefonumun yazılım nersiyonlarını yazıyorum...

Flex Versiyonu: SE4242AXXQ711B
    Yazılım Versiyonu: TA02_G_06.04.36R
    DSP Yazılım Versiyonu : 4321

Eğer geri kalmışsam kusura kalmayın.hala takip ediyorum formu. İlide belirtmeden geçmeyeyim Düzcede oturuyorum..

Eğer şu oyunlar konusunda da açıklayıcı bilgiler verirseniz sevinirim yükleyebileceğimiz adres varsa yollarsınız.Ben bazı yabancı siteleri gezdim ama 3$ yazılım için kimse uğraşmıyor. Ama İMEİ nosunu yok eden yazılımlar geliştirmişler yaklaşık 600$ değerinde teknik malzeme gerekiyor....

DEğerli kazazede motorola kullanıcılarına

• yeni versiyon yukleme isi kaca patlıyo yapmak lazım herkez ovuyo fiyat konusunda bilgi versene
  • yeni versiyon garanti kapsamındaysa ücretsizdir.
  • Arkadaşlar arkadaşında dediği gibi garanti kapsamındaki telefon sahipleri hiçbir kargo ve tamir bedeli ödemeden telefonlarına yazılım upgrade yaptırabilirler.
    Ben şu anda teste devam ediyorum yaklaşık olarak 14kb/sn download hızına ulaştım şuan saat gece 12ve kesintisiz download yapıyorum. Ne rehber sorunum var nede donma sorunum var dediğiniz gibi motorola her zamanki gibi milleti süründürdü ama biraz işi düzeltti.. neyse benim şu merak ettiğim konuya gelelim ben biraz oyun meraklısıyım sizinde aradığınız oyunlar hakkında yazılım keylerini bulabileceğimiz bazı sitelerin olduğunu okudum ama hala bulamadım size en yakın zamanda haber vereceğim bekleyin....
  • Unutmadan 2. noktayı belirteyim benimde sizin gibi şarj süresinin kısalığından şikayetim var. Motorolanın pil takılan sürümlerinde mutlaka daha fazla Amper/saatlik piller olduğunu gördüm. Motorolaya belli bir ücret karşılığında daha yüksek pil kapasitesine sahip bir pil taktırabilirmiyiz? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim....

Birde wap testi yaptım size söyleyeyim yazılım yükletirseniz tüm bilgi melodi ve ekran koruyucularınız gidiyor..Wapta gayet iyi bir şekilde takılmadan ve donmadan bağlandı ve müzikleri indirdim.Wap bilgisi olmayanlar için yani yeni bağlananlar için telsimde web balantılarım menüsünden bedeva sakın 0542 noları çevirmesin dikkatli olun görüşmek üzere oyunda haber bekleyin...
  • senin tel adsl zannediyor kendini herhalde,hafızasını silmisler;gecmisini hatırlamıyor...
    ya hocam 14k dl mi olur 9600 kbps baglantıda.flashget veya getright falan kullanıyorsan bu programlar anlık sacmalıyor bazen.en fazla 4kb olur diyorum ben:)
  • Yoo kardeş yanlış anladın byada ben yanlış anlattım şu anda Throughput 14 kbps olduğunu söylemeye çalışmıştım kusura kalma ok oyunları hala arıyorum...
  • harbi kablo hızına cıkmıs telsim sana calısıyo heralde bize hic ugramıyor nedense 4 gormedim daha
  • Yaw daha fatura ödemedim bakalım telsim bu işin sonunda ne yapıcak 5 milyon dimi minmisiniz?:) daha hızlandırıcı kullanmadım acaba flashget kullansam ne olur hala oyunları arıyorum başka forum buldum ing. araştırıyorum... bekleyin
  • Arkadaşlar yeni bir adres buldum şu an çok geç oldu fazla kalamıyacağım benim için ing. olan bir arkadaş oyunlar içinhttp://wgamer.com/ sitesini araştırabilir mi? Şimdiden kolay gelsin...Bu arada sıçrama olarak 12KB/s gördüm. kilobyte olarak oki hadi kolay gelsin...
  • ana,evi hemen duzceye tasıyorum hocam:)
  • Boşuna Düzceye gitme.C336 nın sorunları bitmez
  • Boşuna Düzceye gitme.C336 nın sorunları bitmez
  • Arkadaşlar düzceye beklerim ben dün gece denemelere devam ettim hiç kesilmeden tam 20MBlık dosyayı indirdim flashget yazılımı ile yaklaşık ortalama 4.8Kb/s ile indirdim. Walla dial-updan daha iyii telsime bişey olmasın iyi böyle... siteyi araştıran varmı oyun arıyorum.....
  • yeni yazılım yuklettim bugun telsim gene telsim :)) sizlere ayıp olmasın die kufur etmiyom bide fatura gelmedi daha musteri hizmetleri de borc yok diyo girdi derin bi ohh cekmek lazım
  • Haklısın banada fatura daha gelmedi dediğin gibi belli olmaz gene bişeyler olabilir. Telsim bu :)) Akşam üstü hız düşüyor. telsimden kaynaklanan birşey herhalde ama geceliğin çok iyi idi. Belkide burada fazla gprs kullanan olmadığı için hız biraz daha yüksek. Ben hala oyunları arıyoru. Arkadaşların linkte vemiş olduğu pst programı belki bu olayı çözer. Programı daha kuramadım..
  • TElsim, hattı ara sıra donduruyo ve bilgi alış verişini kesiyor her zaman olmuyor bazen oluyor ama telefonu kapatmadan teli resetlemeden tekrar bağlan diyorum ve bağlanıyor ve devam ediyorum bunun sebebi ne olabilir...bilgi verirseniz sevinrim....
  • gprs gidiyor.geri geliyor.Şebeke göstergesinin karşısında bir gösterge daha var .mıçılmış moka benziyor. o kaybolursa bağlantı gider.
  • Göstergede herhangi bir şey olmuyor sadece bazen veri alış verişi duruyor. bağlantıyı tekrar yapınca tekrar int.e bağlanabiliyorum yani telden kaynaklanan bir şey değil telsimin i...i sansürlü ok:)
  • walla ben bi dpsya çekmeye çalıştığımda flashget filam deil, hedefi kaydet dince, 17 yle başlıo, 15-13-11 875 derken 5 civarında 2-3 dk gidio, sonra 3.5 seviyesinde sabitlenio, telefon c55 kablo usb, sistem 98se gayet memnunum
    çoğu siteyi dial up tan daha hızlı açıo, resimleride göstermesşne rağmen.
    Allah Nazardan Saklasn, Öaşşallah dielim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.