Merhaba arkadaşlar; ben motorola c350 almak istiyorum. internet'e gprs ile bağlanıyorum. bu telefonu gprs de kullanan varmı acaba? varsa size bazı sorularım var;
-gprs hızı nasıl c336 gibi iyimi? -ortalama download gündüz kaçla ,gece (12den sonra) kaçla yapıyor (TELSİM GPRS DE) -ben genellikle surf yapıyorum. dolaşırken sayfalar hızlı açılıyormu?
bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim 3,4 güne kadar bu telefonu alıcam...
yokmu bu telefonu kullanan arkadaşlar ???
yoksa c336yımı alsam. c336'da şarj sorunundan başka sorun yok sanırım arkadaşımda var deli hızlı bi telefon gprs için c336+gprs kablo 190Milyon
Arkadaş ben sana 3650 yi vereyim sitersen.Bi yugun fiyat söyle t200 ile takas edelim.Bırak allahaskına motorola mış ericsson muş. En iyi e tek NOKIA.Sadece gprs için bile alsan nokia al rezil olma kardeşim.Ayarları kolay, sorun vs. çıkmaz.En iyi 3650 class 8 demek uffff.Düşün baba
Geçenlerde ceBit e gitmiştim. arkadaşa oradan telefon aldık. c350 ye 209 milyon demişlerdi. eger ilgini cekiyorsa bana yaz o firmanın nerede mağazası olduğunu araştırayım. fiyatı çok uygundu.