Şimdi Ara

C4 1.6 Hdi 110 Bg Manifold ve Egr Temizliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
12.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4 yıl 2006 c4 1.6HDI mcp kullandım. benim aracımda dpf vardı. ya araç kitapçığına bakın ya da ustaya sorun.
    dpf varsa da uygun olmayan yağ kullanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keus35

4 yıl 2006 c4 1.6HDI mcp kullandım. benim aracımda dpf vardı. ya araç kitapçığına bakın ya da ustaya sorun.
    dpf varsa da uygun olmayan yağ kullanmayın.

merhaba hocam mavı duman motor bıtık anlamına mı gelır yoksa turbo sıkıntılı mıdır ?
  • karaca38 kullanıcısına yanıt
    çok iyi bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem sizi. güvendiğiniz bir
    usta daha iyi yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keus35

çok iyi bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem sizi. güvendiğiniz bir
    usta daha iyi yardımcı olur.

ıyı ustaya denk gelemedım forumda yazıp duruyorum artık hayırlısı heps yontmanın ıs halletmenın pesınde deıller ılgınıze tsk.
  • S.a 307 1.6 hdi aracımın sorunu turbo cıktı usta 700 tl gıbı turbo masrafın cıkar 400 tl de ıscılık alırım dedı sorum su kı turboyu tamırmı ettırsem yoksa sıfır turbo alıp yola devamı etsem sıfırda cok para o parayada bakım vs hepsı ıcınde mı yaptırsam ramazan bayramı ustu baskı vs 1400 tl harcadım bu bayram ustu de bu denk geldı hayırlısı tanıdık tavsıyesı de deyerlendırılır anadolu yakası
  • Guzel konu olmus sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaca38

S.a 307 1.6 hdi aracımın sorunu turbo cıktı usta 700 tl gıbı turbo masrafın cıkar 400 tl de ıscılık alırım dedı sorum su kı turboyu tamırmı ettırsem yoksa sıfır turbo alıp yola devamı etsem sıfırda cok para o parayada bakım vs hepsı ıcınde mı yaptırsam ramazan bayramı ustu baskı vs 1400 tl harcadım bu bayram ustu de bu denk geldı hayırlısı tanıdık tavsıyesı de deyerlendırılır anadolu yakası

Oncelikle usta cok onemli sonrasinda guvendigin ista bile olsa birileri tarafindan dolandirilir yada evibe hirsiz girebilir oda insan akli faturayi sana kesebilir. Forumda goruyoruxki motoru calinip hurda motor takilan araclar bile var.

Sonrasinda tavsiyem turbonun toptamcisini bul ve telefonla fiyat al. Garret marka turbo icin disarda 1500 tl alti fiyat bulamamosken toptanci 1050tlye vermisti hersey dahil. Sende o turbo kucuk oldugu icib sanirum sifiri 900-950 civarina bulabilirsin. İscilikte cok istenmis turbo sok tak basit bir is aalinda o iscilik yuksek geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    mesut bey varmı bıldıgınız toptancı ınt baktıgım turbo gts marka 780 tl fıyatı var sıfır garret marka dedıgınız gıbı fıyatı olmassa gts markayı alıp yola devam edıyım dıyorum
  • Peugeot 1.6 hdi orjinal turbosu değişken geometrili garrett marka ve 1600 tl civarında. Bir de gts marka turbo var.Bu turbo nasıldır? Kullanan var mı?Bu da 780 tl'ye yakın fiyat.Gts marka turbo alıp taktırsak uyum sorunu olurmu ve uzun yıllar kullanılır mı? gts turboyu alsam cıkan turbonun daha sonra bakımını yaptırıp gts turboda sıkıntı olunca garret ustundekı orjınalı taksam mantıklı olurmu sımdı turbo bakımı dıye 500 tl enaz ısteyecekler ney tavsıye edersınız sıfırmı ustundekı turboyu bakım yaptırmakmı tereddutdeyım ?
  • 16.08.2017 aksamı ıtabırı ıle ıslemlerım bıttı lıste lıste yazmak uzun olacak alınan malzeme toplamı 3450 tl parcatutu bakım malzemesı de ıcınde 700 tl turbo rektevıye harıc usta saolsun ıste oldugumdan aklınıza gelecek ne varsa krank mili iticiler pompa vs vs hepsını deyısmıs aksam itibari ile fazla dolasamadım fakat calısması motor sesı cok farkeddı ılk gunkı gıbı desem yerıdır aracım mavı duman atması turbo egr manıfolt temızlıgı dıye gıttıgım ıslerın sonucu gereklı mı ıdı bu kdr ustanın ınsıfıyatıne kaldıgım işlemlerin sonucu 11 yasında 247000km parcacısına kdr normal dedı eksık bıtermı enjektor baska bı kac parca daha ıslemler var arabanmı var derdındın yok bunada sukur aslanıma deyer.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.