Şimdi Ara

C4 EXCLUSİVE Mİ? GOLF HİGHLİNE MI? (ACİL) ((C4 ALINDI)) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • renk parası almamayı kabul etti. uzuun pazarlıklar sonucu trafik sigortasını da(300 tl) ödemeyi kabul etti. 59.000 e aracımı yarın akşama teslim alıyorum. plakam da ya CBK(isim,2.isimi, soyisim), yada GS olacak inşallah ayarlayabilirsem. çok heyecanlıyım.
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın aracınızı. Yorum geç oldu ama ben sizin yeriniz de olsam i30'u listeye koymazdım bile.
  • Aracın hayırlı olsun, inşallah memnun kalırsın..
  • çok sağolun arkadaşlar resimler akşam6-8.30 arası geliyor. felaket mutluyum yaa.
  •  C4 EXCLUSİVE Mİ? GOLF HİGHLİNE MI? (ACİL) ((C4 ALINDI))

C4 EXCLUSİVE Mİ? GOLF HİGHLİNE MI? (ACİL) ((C4 ALINDI))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awern -- 23 Şubat 2012; 23:35:38 >

• Çoook güzel görünüyor. Hayırlı olsun, keyifle kullanın.

Citroen C4 çok yakışıklı güzel bir araç, çok beğeniyorum kendilerini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiaraba?

Çoook güzel görünüyor. Hayırlı olsun, keyifle kullanın.

Citroen C4 çok yakışıklı güzel bir araç, çok beğeniyorum kendilerini :)

sağol arkadaşım. gerçekten çok memnunum arabamdan 1 günde 127 kmmi yaptım. gerçekten çok konforlu ve rahat. mcp sorunlu filan değil gayet hoş bu arada. :D
  • Allah nazardan saklasın çok güzel Maaşallah.
    Bu arada cam tavan açılmıyor değil mi?
  • Hayırlı olsun. Sanırım 59bine aldınız. Cam tavan ve navigasyon dahil değilmi? Bugün navi olmayana ayak üstü 60,5 dediler. Fiyat nereye kadar iner anlamak istiyorum.
  • Allah nazardan saklasın...çok güzel aracınız.Ben de mercan kırmızı exclusive istemiştim ama bekleyemedim uzay gri confort plus almıştım.6000 km dir biniyoruz. ailece çok memnunuz.Önceki arabam golf 5 idi.O yüzden sana ilave bir yorum yapmıyorum.Yakıttan zaten durum ortaya çıkacak.Bu arada bugün bir şey fark ettim.Sinyal seslerini her değiştirdiğinizde diğer ses uyarıların tonu da (yakıt seviyesi düşük-emniyet kemeri v.s gibi) değişiyor.MCP tamamen bi alışkanlık,sorun yaşamıyorum:)...herkese keyifli sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdsh

Allah nazardan saklasın...çok güzel aracınız.Ben de mercan kırmızı exclusive istemiştim ama bekleyemedim uzay gri confort plus almıştım.6000 km dir biniyoruz. ailece çok memnunuz.Önceki arabam golf 5 idi.O yüzden sana ilave bir yorum yapmıyorum.Yakıttan zaten durum ortaya çıkacak.Bu arada bugün bir şey fark ettim.Sinyal seslerini her değiştirdiğinizde diğer ses uyarıların tonu da (yakıt seviyesi düşük-emniyet kemeri v.s gibi) değişiyor.MCP tamamen bi alışkanlık,sorun yaşamıyorum:)...herkese keyifli sürüşler.

çok teşekkür ederim. sormak istediğim birşey var. aracımla 260 km yaptım. çok büyük kısmı ağır istanbul trafiği, yer yer akıcı e5 de olmak üzere. 8.1 çok değil midir? öyle abanmadım da aşırı ama sakinde sürmedim. ortalama diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Allah nazardan saklasın çok güzel Maaşallah.
    Bu arada cam tavan açılmıyor değil mi?

malesef açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

Hayırlı olsun. Sanırım 59bine aldınız. Cam tavan ve navigasyon dahil değilmi? Bugün navi olmayana ayak üstü 60,5 dediler. Fiyat nereye kadar iner anlamak istiyorum.

alım sürecinde cidden çok büyük indirim aldık. tanıdık olmadan imkansız bir fiyatdı 59. navili, cam tavan ex.e tanıdıksız son fiyat 60.5 a indirebildik. daha düşüğü mümkün değil. navisizi de 59 58.500-59 civarına inerler gibime geliyor. extra indirim yapmadan almaya yakın şans eseri iki farklı yerden tanıdık çıkdı. biri iş arkadaşım citroen daloğlu'nun sahibini tanıyormuş. onun sayesinde mercan kırmızı parası almadılar. diğer tanıdık ise distrübütörle bi münasebeti varmış. oda 1.500 civarı bir indirim yaptırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: awern

quote:

Allah nazardan saklasın...çok güzel aracınız.Ben de mercan kırmızı exclusive istemiştim ama bekleyemedim uzay gri confort plus almıştım.6000 km dir biniyoruz. ailece çok memnunuz.Önceki arabam golf 5 idi.O yüzden sana ilave bir yorum yapmıyorum.Yakıttan zaten durum ortaya çıkacak.Bu arada bugün bir şey fark ettim.Sinyal seslerini her değiştirdiğinizde diğer ses uyarıların tonu da (yakıt seviyesi düşük-emniyet kemeri v.s gibi) değişiyor.MCP tamamen bi alışkanlık,sorun yaşamıyorum:)...herkese keyifli sürüşler.

çok teşekkür ederim. sormak istediğim birşey var. aracımla 260 km yaptım. çok büyük kısmı ağır istanbul trafiği, yer yer akıcı e5 de olmak üzere. 8.1 çok değil midir? öyle abanmadım da aşırı ama sakinde sürmedim. ortalama diyelim.

İlk 1000km sonrası sıfırlayıp tekrar takip edin, 8.1 yakmanız imkansıza yakın olacak.
    Araç çıkmadan önce defalarca durduğu yerde çalıştırılıyor ve ort. yakıt değeri bu değerleri takip ediyor. 1000km sonrası daha rahat anlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: awern

quote:

hocam,
    Ben bu araca Bursa'nın bol yokuslarında ve cok soğuk (-3 derece) havalarda bile 8.0 lt yaktıramadım.Bu araba 5.000 km ortalama da 6.5 lt uzerinde yakarsa 2 sebebi var....ya basıyosun ya araba bozuk...:)İçin rahat olsun.
    keyifli sürüşler..

• aracınız hayırlı olsun, ben de aynı aracı düşünüyorum.
    Navigasyonundan memnunmusunuz? Sokaklar ayrıntılı bir şekilde çıkıyor mu?Türkçe mi?
    Ben de duruma göre navigasyon seçeneğini düşünüyorum.
  • C4 ilk ciktigindan beri ona olan askimi bu forumda dahil bilmeyen kalmadi, secimin cok dogru kardesim, emin ol hic pisman olmayacaksin. Biz de bu yaz yeni c4 dusunuyoruz bakalim artik.
    Citroenden herkes anlamaz, elestirilere kulagini kapat, nasil dogru bir secim yaptigini zamanla daha iyi anlayacaksin.
    Hayirli olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.