Arkadaslar hersey nerdeyse ayarlandi sizin icin cok gusel ve uzun solukllu bir server hasırlıyorus ck yakında devreye gircek hepnizi bekleris... diger serverler gibi hicbir sekilde tanıdıga veya baska birine torpil olmayacak ++ serverv de buyuk ihtimal donate bile acılmıycak amacımıs kimsenin kendini esik hissetmeden oyanayabilecegi uzun soluklu server..
hade hayırlısı bis bu yola bos koyduk insallah alnımısın akı ile cıkarıs.serverin oselliklerinden biras bahsedem server ne zok zor nede cok kolay olacak yane rateler suanlik 20x exp/25x sp/ 30x adena/ 6x drop/ 1x spoil olarak belirlendi (tabe simdilik ilerde ne olur tam olarak belli degil belki biras daha kolay olabilir yade biras daha zor olabilir ama buyuk ihtimal bu yasdıklarim olcaktir)
girdigimis bu yolda hepinisden destek bekliyorus...
quote:
iStPaLaDiN
serverınız hayırlı olsun yanlız yazdıgın yazıları okurken acayıp rahatsız oldum .Turkceyı bu kadarmı katleder ınsan. kusura bakma soylemek zorundayım ama z ler yerıne neden s kullanıyorsunuz cok rahatsız edici. Server ınız yeniden hayırlı olsun .
quote:
LuD4cRis ist paladin yaww herkezden ozur diliyorum kusura bakmayın turkce katili deilim ben insan 2 gun boyunca uyumayınca bole olabiliyor.
Bilindingblow seninde onerilerini dikkate alıcas tekrar saol..
yeterli sanırım.
quote:
OncelikLe herkese seLamlar.. Ben, Lud4cris'in bahsettigi serverin developer'i oluyom. evet, yakInda bomba gibi geLiyoruz. Server makinasI Deutchland'ta tutuLdu, ve yakIn bir zamanda test a$amasIna geçicez.
ayrIca,
quote:
Orjinalden alıntı: iStPaLaDiN
serverınız hayırlı olsun yanlız yazdıgın yazıları okurken acayıp rahatsız oldum .Turkceyı bu kadarmı katleder ınsan. kusura bakma soylemek zorundayım ama z ler yerıne neden s kullanıyorsunuz cok rahatsız edici. Server ınız yeniden hayırlı olsun .
arkada$Im.. YazIyI anLıyorsan problem yok. Eğer anLamIyorsan konu hakkında yorum yapma. Ayrıcada, başkalarIna laf söylemeden önce insan kendi mesajına bakmasI gerekir.
Daha farklı bi acıklama yapmayacagım .Hayırlı olsun diyelim.LuD4cRis ile aramızda sorun yasandıgını dusunmuyorum ancak sızın post farklı amaclara varıyor sanırım.Bastan okumanızı tavsiye ederim .SAygılar.
Aramizda tabiki bir sorun yok.ayrıca saol.. sizin serverde hayırlı olsun..
birde benden sana bir tavsiye sitenizin biras daha duzene girmesi lazım.. ayrıca registere basılınca cikan safayayı ben bir yerden hatırlıyorum ama hade hayırlısı genede...
Suan gecici olarak yapılmıs bi site ayın 16 sından sonra gercekten forum ve site olarak yenıden yapılanmaya gıdılecek aslında sitemiz ve forumumuz icerik ve gorunumü 4/4 luktu server makinasini tasırken olusan bi sorunla karsılastık istemedende olsa forum ve site gitti .
evet beyler burada tarismadiginiz için gerçekten sevindim bizlere güzel bir server yapmaya çalisiyorsunuz size tesekkur ederim daha önce dedigim gibi arkadas kıyagi gecilmesinden nefret ederim sizde kesinlikle böyloe birsey olmayacak dediniz serverin biri kuruldu(daha sadece test) digeride yakında hazır olacakmıs ikiside tam olarak faaliyete gectiginde hangisinin daha iyi oldugu belli olacaktir zannımca her iki serverede basarilar dilerim
necrovirus bisim servere gelirsen ebn sana +100 silah :P:P saol necro dedigimis gibi kimseye kıyak yok hatta suanda bir kac arkadasımla konusmuyorum sırf bana kıyak yap dedigi icin o yusden hic bir sekillde torpill yok babam olsa bile
vay kopek ihanet haaaaaaaa :D :D D:D D: D: insan babasına bunu yaparmi :D :D arkadaşlar kavga etmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: LuD4cRis
necrovirus bisim servere gelirsen ebn sana +100 silah :P:P saol necro dedigimis gibi kimseye kıyak yok hatta suanda bir kac arkadasımla konusmuyorum sırf bana kıyak yap dedigi icin o yusden hic bir sekillde torpill yok babam olsa bile
ne demek hemen geliyim zaten ben böyle bişey istemem gelsem bile suan ki serverimden memmum un ama bir turk serverindede karakterimin olmasini isterim bir türk serverinde , serverin tek dark elf magesi bendim (daima spellhowler ilk karakterim olur serverde) lvl im 64 ü bir baktim lvl 68 dark elf mage ortalikta dolaşiyor herhalde ben baya bir ara vermisim dedim servere
yaw bu dragon güzel çok yararlida tek bir kusuru var yada biz bulamadik bu kusu ucuruyordum sonra havada sabit hiç hareket etmeden(ileri yukari vb) gitmeden durduramiyorduk
evt ole de denebilir :D
yanlis bi buff scrolu ayarla en onemlsi ilk başta bide buff lar ne kadar surecek?
hade yaaa açın şu serverı eternalde beynim sulandı down good down good down good bide 5 dk geri gelio server 3 kere ayni pk ligi geçirdim a.q açın hade yaw plzzz
suanda bir kac sponsor olabilecek firma ile gorusuyorus ayrıca almanyadan yeni 1 makina daha kiraladik.. onlarla islerimis halledilsin acıcazz hem acmasak neden buaraya koyalım ki bu resimleri bekleyin sabredin
bufflar 2 saat falan olcak tahminen daha o ayarlari yapmadik ....
kardes o zaman resim koyup gaz verme :D D: ::P dayanamiyos : D :D