Şimdi Ara

C4 OFFİCALL TABANLİ SERVER COK YAKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehe ok ok bir daha koymam... Ama sunu bilin sizin icin en iyisini yapmaya calısıyorus oleki serveri ilk once iki hafta bis test etcez sonra da 1ay siz test etceniz sonra wipe atılıp server acılcak.. bolece serverde ne bugg olcak nede lagg yane sizin icin en iyi si olcak
  • ok en iyisi baba
  • aga onceliklen soylüyorum bn bu sayfadaki butun topicleri okumadım yane o yuzden size soracağim sorular daha once sorulmuş oluna bilir kusura bakmayın

1-)serwerde s-grade weapon olacak mi?
    2-)serwerde s-grade armor olacak mi?
    3-)daha dmn snn elinde gordupumus dragonic bow satilio mu? boss tan mı dusuo (ndn sordun diecek olursaniz ;cok kariz ma bow)
    4-)hero luk olacak mi olacaksa,hero olmak icin item yada nebilim her ne gerekiosa cok kolay bulunabilecek şeyler mi

kendi görüşüm: bnce serwerde s-grade eşyalar olsun ama serwer,bnce biraz zor olmali ister hero luk olsun ister ne olursa olsun işte ama gm aga yinee şimdiden ellerine sağlikumarım ii bi serwer olur herkesin ilgisini ceker

• GMlerde en sevmediğim şey, en sağlam malzemeleri giyinip + olarak wyvern'a binip milletin arasında dolaşması , akabinde milletin ona azının suyunu akıtarak bakması... bu olay beni çok rahatsız eder...

@LuD4cRis
    kardeş lafım direkt olarak sana değil... yanlış anlama lütfen... ben biçok serverda bu olayla karşılaştım... hoş bi durum değil yani... wyvern her yiğidin harcı değildir... önce Aden Kalesini alacan sona wyvern manager'dan questi alıp yapacan... çooook zor

Bu konuya değinmişken, bugün gözlemlediğim bişeyi aktarmak istiyorum...
    bugün Mmorpgtr arkadaşımızın belirttiği test serverında, GMin üzerinde serverın ilk verdiği no grade elbiseler vardı. çok şaşırdım... ve acayip hoşuma gitti... o esnada parti attım GMe, partiye girdiğinde TH olduğunu gördüm eğer bigün kendi serverımı kurasam, emin olun no gardeler ile gezecem fakat +65535 basılmış no gradeler ile //admin>Enchant Menu>+65535

• once sorularina yanıt verem evet s grade armor ve s grade silahlar olucak...Ama bunlari almak cok ta kolay olmuycak etraftan topladigin matslarla alabileceksin s grade itemleri + resimde gordugun bowu.. evet hero sistemini acmayı planliyorus.. hero olmakta o kadar kolay olmayacak emin olabilirisin.
  • +65535 basılmıs no grade itemlerle dolasırsanda gene bir fark olmuycakki sadece ustunde no grade item olucak ama gene olmuycen bisey olmuycak :D yane ikiside aynı hesap sayılır:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

+65535 basılmıs no grade itemlerle dolasırsanda gene bir fark olmuycakki sadece ustunde no grade item olucak ama gene olmuycen bisey olmuycak :D yane ikiside aynı hesap sayılır:D

önemli olan milletin azının suyunu akıtmamak... istersen god modunu aç çıplak gez yine ölmezsin
  • cıplak gezmek guzel olur hele bu sıcakta :D
  • ludacris
    serverın sadece rate lerinden bahsettin oda kesin bisey degil
    serverin özelliklerinden biraz bahsetsen c4 yakında yazmıssın oraya[olmayacak oyle diyosun ama) extreme gibi olmasın bu da dogru dürüst bisi mi olucak bize bilgi ver biraz
  • ALLAHIN izni ile bir sorunla karsılasmassak serveri acıcaz . evet extreme ve acılan diger turk serverleri gibi olmuycak bundan emin olabilirsin..neden cunku bizim amacımız dogru durust kimsenin kendini ezik hissetmeyecegi guzel bir server ....

server hakkında biraz daha fazla bilgi verem serverde daima online olacak olan 1-2 gm olacak ki sorunlarinizi bildirin diye + hergun yada 2 gunde 1 cesitli yarısmalar eventler duzenlecek kazananlara odul verilecek.cok cesitli aktiviteler yapılcak mesela topluca boss kesmek yada toplu strider yasrıması ki oyun daha eylenceli olsun.serverde a grade ye kadar rahat alabileceksiniz itemleri ama is s gradeye gelince biraz kendinizi kasmanız gerekecek (ki bence bu cok zevkli olacak ). heroluk sistemi acık olacak ayrıca serverde ilk hero olana hediye verilecek yane sizi eglendirmek icin elimizden gelini yapicaz maddi imkanlarimiz el verdigince

30 dk icinde daha kafana takılan soru varsa sor cvplayam 30 dk sonra gidecem :D

• quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

Arkadaslar hersey nerdeyse ayarlandi sizin icin cok gusel ve uzun solukllu bir server hasırlıyorus ck yakında devreye gircek hepnizi bekleris... diger serverler gibi hicbir sekilde tanıdıga veya baska birine torpil olmayacak ++ serverv de buyuk ihtimal donate bile acılmıycak amacımıs kimsenin kendini esik hissetmeden oyanayabilecegi uzun soluklu server..

hade hayırlısı bis bu yola bos koyduk insallah alnımısın akı ile cıkarıs.serverin oselliklerinden biras bahsedem server ne zok zor nede cok kolay olacak yane rateler suanlik 20x exp/25x sp/ 30x adena/ 6x drop/ 1x spoil olarak belirlendi (tabe simdilik ilerde ne olur tam olarak belli degil belki biras daha kolay olabilir yade biras daha zor olabilir ama buyuk ihtimal bu yasdıklarim olcaktir)

girdigimis bu yolda hepinisden destek bekliyorus...

Tebrikler.Sonuna kadar arkanızdayız .....

Ama
    Bir kaç sorum olacak genel bir soru tabiki
    Niçin yeni TÜRK serverler i adı altında server lar açılıyor ? zaten yokmu v.s. v.s. server ler ?Hangisine gireceğiz ?hepsini tektek denememizmi gerekecek ? napcaz şimdi bu benim şahsi sorum sadece kimse yanlış anlamasın
    Tam da yeni bir server a geçecektim bu mesaj ını görünce vaz geçtim bekleyelim biraz daha napalım

• bisim turk serveri dedigimise bakma servere yabancılarıda bekliyorus yane internationel olcak :D
  • Beyler son açılan serverlarla büyük bir rekabete girecez yani LuD4cRis arkadaşımızın açacağı serverla bizim serverimiz baya bi kapışacak Bu salı serverimizi aksilik olmazsa teste sokacaz
  • rekabet olmaliki biseyler gusel olsun :D hade hayırlısı soad kardes ...
  • Lucadris adena ratesini biraz düşük ayarlamışsın eğer 35x olursa.Bide 20x ex biraz düşük gmshop varken.
    En az 35-40x en fazla da 100x yaparsan ii olur.Çok server gezdim şu ana kadar hem low hem high olmak üzere genelde hep o 40x civarı serverlarda çok oyuncu oluyor ve adena ratelerinin hepsi ya 200x 300x yada 150x filan o sıralarda yani.Yeni başlayan biri çok zorlanıyor para konusunda.D grade ler çok pahalı gelir 30x adena ratesine göre.(0'dan çok başladığım için bu durumu iyi bilirim)20 lvl oluyorsun D grade alman lazım ve inventoryne bi bakıyorsun 400 -500k.Bu da oldukça zorlaştırıyor durumu yani.
    Yinede siz bilirsiniz.Tabiki bu benim şahsi görüşüm.Hayırlı olsun ne diyelim..

• quote:

Orjinalden alıntı: exclamer

)20 lvl oluyorsun D grade alman lazım ve inventoryne bi bakıyorsun 400 -500k.

gerçekten seni kutlarim lvl 20 oldugunda inventöründe 400-500k oluyorsa helal olsun sana
    30x serverde oyunadim gecen gun
    no grade set ve armor vardi bende (onlara para vermedim )20 oldugumda kasamda 178k kusur para vardi
  • Ben onları tahmin ederek söyledim.Aslında 200k yazacaktım ama az olur gibime geldi.Sonradan 400k yaptım.
  • ayarlıycazz arkadaslar ayarlıycaz simdi bundan daha onemli sorunlari halletmeye calısıyoruzz..
  • Birazda ben bişiler soram
    CP potion olacakmi re birth olacakmi bide 3.class skillerini alabilecezmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: exclamer

Ben onları tahmin ederek söyledim.Aslında 200k yazacaktım ama az olur gibime geldi.Sonradan 400k yaptım.

hmm tamam öyleyse 400k görünce biraz şasırmıştım bende
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.