Evet kardeş artı olarak 3D oyun moturuda kendilerine ait
bende fikrimi söyliyim,,gerçektende süper ötesi...ama bloom efektleri fazla olmuş ve geniş ekran lcd çöznürlüğü yok o bozuyor...olsun ben çok sevdim
Rekorum 3.49 saniye 1089'cuyum
yavaş kendilerine ait,artı olarak a7 sadece grafik motoruda değil full oyun motoru,fizik grafik ses,level ve model editor bile var motorun içinde kolaylaştırılmış lite-c programlama dili... tabi küçük düşürmeye çalışmıyorum ama gerçeklerin de bilinmesi lazım
ha ben oyunu kurdum 1 kere oynadım cıktım sonra tekrar açtım daha açılmadı ekrana görüntü gelmemeye başladı
quote:
Orjinalden alıntı: poopsy
quote:
Orjinalden alıntı: soneday
quote:
Orjinalden alıntı: M@rKSm@N
bu oyunu baştan ona türkler mi yaptı???
Evet kardeş artı olarak 3D oyun moturuda kendilerine ait
bende fikrimi söyliyim,,gerçektende süper ötesi...ama bloom efektleri fazla olmuş ve geniş ekran lcd çöznürlüğü yok o bozuyor...olsun ben çok sevdim
Rekorum 3.49 saniye 1089'cuyum
yavaş kendilerine ait,artı olarak a7 sadece grafik motoruda değil full oyun motoru,fizik grafik ses,level ve model editor bile var motorun içinde kolaylaştırılmış lite-c programlama dili... tabi küçük düşürmeye çalışmıyorum ama gerçeklerin de bilinmesi lazım
a6 yı kullanıp geliştirdiler game studio ile yapılan en kaliteli oyunları bunlar yaptı kabus 22 yıkım modu c4
vayyy pe
Açıkçası oyunu hiç beğenmedim.Araba modeli güzel ancak oyunda tek bi pist var ve yapabilecekleriniz sınırlı.En azından 7-8 tane pist koysalarmış en azından zevk alabilirdik ancak bu şekilde hiç beğenmedim açıkçası.
Video'nun sonunda koptum resmenİnceleme için teşekkürler.Güzel oyuna benziyor.
güzel bilgiler sağolun
bizim türk yapımcıların yapamayacağı yok aslında,şu call of duty gibi bir oyun yapsa bizimkiler valla bayram ederim,bizde konuda bol mesela alın size konu çanakkele geçilmez!!!nasıl isim ama
bu arada robot ankara misket oynarken bende yerde kriz geçiriyordum
quote:
Orjinalden alıntı: moscow34
bu arada robot ankara misket oynarken bende yerde kriz geçiriyordum
güzel oyun sonu mütiş olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: moscow34
bizim türk yapımcıların yapamayacağı yok aslında,şu call of duty gibi bir oyun yapsa bizimkiler valla bayram ederim,bizde konuda bol mesela alın size konu çanakkele geçilmez!!!nasıl isim ama