beyler yorumlarınızı bekliyorum telefonların ikisi de neredeyse aynı özelliklere sahip ama benim merak ettiğim dokunmatik ve telefonun hızı bakımından hangisi iyidir?? ya da aynı fiyat aralıgında ne önerirsiniz?
İkiside değil.SE Xperia X10 mini veya Samsung Galaxy serisinden bir telefon çok daha iyi olacaktır...
ikisinide tavsiye etmem , galaxy mini , g.fit , galaxy ace , p503, wildfire, x10 mini, gibi android isletim sistemli cihazlari al
Kendim zaten 3gs kullanicisiyim androidi yakindan takip ediyorum. Bu sordugum liseli kardesim icin istiyorum fiyat 500 u gecmiyecek sekilde. Galaxyler wildfirelar en az 600. Soyle de sorabilirim ikisi arasinda kalsaniz hangisini tercih edersiniz?
Ikisi arasından tartışmasız X6 almak daha mantıklıdır. Hem kardeşiniz liseli olduğu için eğlence odaklı kullanımı vardır diye düşünüyorum. X6 bu sebeple çok daha uygun.
Symbian'dan uzak dur.Android veya iOS'lu birşeyler al! Bol uygulama seçeneği Kamera vb vb vb
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
İkisinide tavsiye etmem , galaxy mini , g.fit , galaxy ace , p503, wildfire, x10 mini, gibi android isletim sistemli cihazlari al
Arkadaşa katılıyorum
Beyler cwplar icin tesekkurler galaxy mini aldik 500TL'ye kurcaliyorum simdi ekrani biraz daha renkli yapsalar daha iyi olabilirmis tavsiyede bulunanlara tesekkurler.
hayirli olsun , iyi tercih yapmis bol bol oyun program yukler arkadasin
hayırlı olsun...
anlayamadıgım birşey var samsung android markete el atmış ve bazı uygulamaları 14tl den satmaya çalışıyor. o konuda dikkatli olun almayı düşünenler varsa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme