Şimdi Ara

c5-03 mü x6 mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yorumlarınızı bekliyorum telefonların ikisi de neredeyse aynı özelliklere sahip ama benim merak ettiğim dokunmatik ve telefonun hızı bakımından hangisi iyidir?? ya da aynı fiyat aralıgında ne önerirsiniz?

• İkiside değil.SE Xperia X10 mini veya Samsung Galaxy serisinden bir telefon çok daha iyi olacaktır...
  • ikisinide tavsiye etmem , galaxy mini , g.fit , galaxy ace , p503, wildfire, x10 mini, gibi android isletim sistemli cihazlari al
  • Kendim zaten 3gs kullanicisiyim androidi yakindan takip ediyorum. Bu sordugum liseli kardesim icin istiyorum fiyat 500 u gecmiyecek sekilde. Galaxyler wildfirelar en az 600. Soyle de sorabilirim ikisi arasinda kalsaniz hangisini tercih edersiniz?
  • Ikisi arasından tartışmasız X6 almak daha mantıklıdır. Hem kardeşiniz liseli olduğu için eğlence odaklı kullanımı vardır diye düşünüyorum. X6 bu sebeple çok daha uygun.
  • Symbian'dan uzak dur.Android veya iOS'lu birşeyler al!
    Bol uygulama seçeneği
    Kamera
    vb vb vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

İkisinide tavsiye etmem , galaxy mini , g.fit , galaxy ace , p503, wildfire, x10 mini, gibi android isletim sistemli cihazlari al

Arkadaşa katılıyorum
  • Beyler cwplar icin tesekkurler galaxy mini aldik 500TL'ye kurcaliyorum simdi ekrani biraz daha renkli yapsalar daha iyi olabilirmis tavsiyede bulunanlara tesekkurler.
  • hayirli olsun , iyi tercih yapmis bol bol oyun program yukler arkadasin
  • hayırlı olsun...
  • anlayamadıgım birşey var samsung android markete el atmış ve bazı uygulamaları 14tl den satmaya çalışıyor. o konuda dikkatli olun almayı düşünenler varsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.