Şimdi Ara

C3 mü Punto mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır araç almaya niyetim var. Bebeğim olduğu için güvenlik en önemli konu. Otomatik olmalı. Lpg bağlatmayı düşünmüyorum. Çok km yapmayacağım için dizel olmasına da gerek yok. Çok usta olduğum söylenemez. İlk otomobilim olacak. Şu iki araçtan hangisini önerirsiniz?

Citroen C3 1.4 VTI 95 HP Confort BMP
    Fiat Punto 1.4 Fire 77 HP Dualogic S&S Lounge

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şubat sonuna kadar almak istiyorum, teknik özelliklere dair çok bilgim yok, halen öğrenmeye çalışıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Başka marka önerilerine de açığım.

• Punto al hocam kesinlikle girişme citroene bana kalırsa bebekde varsa
  • Punto
  • iki aracında şanzımanları araştırın ve kullanıcı yorumlarını okuyun ondan sonra karar verin. manuel olacaksa ben punto derim
  • c3 de puntoda güzel c3 ün artısı artısı motor gücü.fakat puntoda lpgye müthiş uyumlu hatta LPG siz bile 35-40 Kr benzin yakıyor kmde.nickimle aratırsan dualogicle ilgili yorumlarım var.bende 1,4 77hp punto evo var panaromik tavanlı keyifli bir araç.tavsiye ederim.
  • Punto'nun Dualogic şanzımanı için iyi yorumlara çok rastladım ama C3'ün şanzımanı ile ilgili bilgim yok, sanırım Punto'dan yana kullanacağım tercihimi. Son kararı vermeden test sürüşü de yaparsam izlenimlerimi aktarmaya çalışırım. Bu arada halen önerilerinize açığım. Yorum yapan ve yapacak olan herkese teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    4 yıl önce açıldı
    JETTAMI YOKSA CİTROEN C4 MÜ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başımdan c3le taklalı bir kaza geçmiş biri olarak c3 güvenlidir ve yeni nesildir. Euroncapdan 4 yıldız alması sebebi esp olmayışı. Artık otomatiklerde esp var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 8 Şubat 2013; 18:50:04 >
  • önermem c3
  • C3 daha kaliteli bir araçdır C3 derim
  • Bence Punto al daha güvenli bir araç...Güvenlik demişsiniz C3 Eurp NCAP çarpışma testinden 4 yıldız almıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

Bence Punto al daha güvenli bir araç...Güvenlik demişsiniz C3 Eurp NCAP çarpışma testinden 4 yıldız almıştı...

punto'nun daha güvenli olduğunu nasıl anladınız ncap testine bile girmedi ki?
  • C3 Öneririm avrupada çoğu ülkede kapış kapış giden bir araç. Güvenlik sıkıntısı ve iç hacim sıkıntısı çekmezsiniz ama bagaj puntoya göre nasıldır bilmiyorum.
  • Yerinizde olsam tercihimi punto dan yana kullanirdim.. Punto bence gayet sorunsuz ve kullanisli bi arac..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

Bence Punto al daha güvenli bir araç...Güvenlik demişsiniz C3 Eurp NCAP çarpışma testinden 4 yıldız almıştı...

punto'nun daha güvenli olduğunu nasıl anladınız ncap testine bile girmedi ki?

Grande Punto olarak girmedi mi ? Kasa yenilemedi ki makyaj gördü ve sadece isim olarak değişti neden bir daha girsinki...
  • Punto'da ESP vardır değil mi?

• Punto'nun motoru daha iyidir.
    2006 yılında zaten Punto 5 yıldız almıştır. Linea gibi Türkiye montajı olmuyor sanırsam İtalya'dan getiriliyor..
    Daha sağlam araç Trigeri zincir
    Bir nevi fiyatına göre konforlu
    Güzel araç üzülmezsin alırsan ..
  • Lounge donanımı en full donanım ESP tabikide mevcut...
  • Ben tercihimi Puntodan yana kullanıyorum hem fazlasıyla donanımlı hemde konforu daha iyi airbag olarak sayıcada iyi durumda bence kesinlikle punto fakat C3 otomatiğin nasıl olduğunu bilmiyorum C3'de iyi araçtır karar sizin :)
  • punto drm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.