Şimdi Ara

C5 mi 508 mi LATİTUDE Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceelist

HERKESE TEŞEKKÜRLER BUARADA VİDEOLARI İNCELEDİM KIYASLADIM FAKAT BATMANDA GENELDE KIZILAY DAĞTMIŞ GİBİ 2014 CC,A6,520,X6,C LER SLER GIRLA BİZİMGİBİ MEMURLAR YA COROLLA YADA ASTRA YA DEWAM OLDUĞU İÇİN BEN ARAYI

BULYM DERKEN SIKINTI CEKİYORUM KULLANAN BİLMİYUORUM TECRÜBEM DE YOK VİDEOLARI İZLEDİM İKİSİNİDE KÖTÜLEMİS BENİM 2004 WECTRA C ELEGANCE DAHAMI İİ YANİ KARAR VEREMEDİM SATIYORUM DESEM SİMDİ MUŞTERİSİ VAR

BURDA,ALACAĞIM ARANBANINDA OLSUN İSTİYORUM AMA SANKİ BENMGİBİ FULLL DONANIM OLSUN ++++ OLSUN GİBİ DÜŞÜNEN İNSAN AZMIŞ GİBİ GELİYOR.HERKES TUTTRMUŞ WV,TOYOTA GİDİYOR.MEMUR HALİMLE 65BİN ARACA WERİCEM TEK

DERDİM HERYÖNÜYLE HÜSRANA UĞRAMAMAK PARA KOLAY KAZANILMIYO YARDIMINIZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER.

Senin de iki eşşek alıp işe göndermen lazım.

• Bende bu seçenekler üzerinde duruyorum
    60.000 Tl bütçem var. Otomatik bir araç bakıyorum. 508 mantıklı gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Alakasız bir yorum olmuş.

Tamam C5 ile 508 hadi aynı araç dersiniz de Latitude ile bunlar arasında dağlar kadar fark var.

Mesela Latitude EDC şanzıman ile 508 ve C5'e fark atıyor.

Aynı şekilde 508 ve C5'de süspansiyonları ve sürüş dinamikleri ile Latitude'e fark atıyor.

Bunun yanı sıra 1.6 HDİ performans olarak 1.5 DCİ'dan daha iyi.

İyice düşünüp araştırıp almak lazım. Latitude'ün sürüş dinamiklerinden çok yakınılıyor sağda solda bir test edin derim.Onun dışında C5 şu an sıfır olarak yok ama 508

var makyajlı kasa onu gidip bir bayide test edin.

Sonra internette kronik sorunları,yürütme masrafları ve servisleri hakkında bilgi sahibi olun.

Ufak bir şehirde iseniz usta durumu vs. nasıl? Bayi ve yetkili servisin hizmeti iyi mi? bunlara bakın derim.

Bir de mutlaka trafik sigortası ve kasko değerlerini araştırın derim.

Belki 508'i 308 , Latitude'ü Megane fiyatına alıyorsunuz ama yürütme masrafları daha fazla oluyor bunları iyi araştırın derim.

Bir de internette bulabildiğiniz kadar test izleyip,okumaya çalışın.Kullanıcı forumlarını araştırın derim.

Bunları yapınca zaten kafanızdan modeller elenir.

Mesela otomatik alacaksanız mutlaka test edin almadan yokuşta ve trafikte sonradan üzülmeyin diye diyorum.

Latitude'ü Megane fiyatına alıyorsunuz ama yürütme masrafları daha fazla oluyor bunları iyi araştırın derim.

bu konuyu tam anlayamadım şuanki aracım megane 2 hb 1.5 dci... Megane 3 almayı düşünüyorum ama latitude fiyatları megane 3 e yakın yürütme fiyatları derken parça fiyatını mı kastediyorsunuz , bakım fiyatları triger değişimi filan aynı motor oldugundan yakındır diye düşünüyorum.

Bu konuda birazdaha açıklayıcı bilgi verirseniz seviniriz.

• mavifatih M kullanıcısına yanıt
    Parça aynı zamanda araç daha pahalı olduğu için kasko,trafik sigortası gibi giderleri de daha yüksek oluyor.Megane kadar yaygın olmadığının yan sanayi parçalarda da durum aynı oluyor.Ama mantıkken bunun dışında Latitude bildiğim kadarıyla üretimden kalkacak (araştırın derim9.Bu nedenle piyasası daha da düşecek.Motor bakım ücreti olarak bir fark olacağını sanmam.Ama arabanın teknik aksamı sadece motordan oluşmuyor.
  • Latitude almalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Parça aynı zamanda araç daha pahalı olduğu için kasko,trafik sigortası gibi giderleri de daha yüksek oluyor.Megane kadar yaygın olmadığının yan sanayi parçalarda da durum aynı oluyor.Ama mantıkken bunun dışında Latitude bildiğim kadarıyla üretimden kalkacak (araştırın derim9.Bu nedenle piyasası daha da düşecek.Motor bakım ücreti olarak bir fark olacağını sanmam.Ama arabanın teknik aksamı sadece motordan oluşmuyor.

internet parça sitelerine baktıgımda latude parcası yokken megane 3 oldukça fazla Latude mantıklı gelmemeye başladı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.