Şimdi Ara

C5 mi 508 mi LATİTUDE Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAZILARI ÇOK GEÇMİŞ KONULAR AMA BEN YENİDEN HORTLATAYIM DEDİM:)

2012 MODEL D SEGMENT ALAYIM DİYORUM BAYADIR KARARSIZIM.DONANIM OLARAK BENZESELER DE 2 .ELİ NASIL HANGİSNDE DAHA AZ SORUN YAŞARIM BİLMİYORUM. HEPSİNİNDE FULL PAKETLERİ OLUCAK 3ÜNÜDE KULLANAN YADA BİLEN WARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM BUARADA NAKİT EN FAZLA 65 BİN ÇIKABİLİRİM.

• Al birini vur Ötekine derler ya birbirlerinin benzerleri ne alırsan fark yaratmqz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RockAndMaka kullanıcısına yanıt
    Alakasız bir yorum olmuş.

Tamam C5 ile 508 hadi aynı araç dersiniz de Latitude ile bunlar arasında dağlar kadar fark var.

Mesela Latitude EDC şanzıman ile 508 ve C5'e fark atıyor.

Aynı şekilde 508 ve C5'de süspansiyonları ve sürüş dinamikleri ile Latitude'e fark atıyor.

Bunun yanı sıra 1.6 HDİ performans olarak 1.5 DCİ'dan daha iyi.

İyice düşünüp araştırıp almak lazım. Latitude'ün sürüş dinamiklerinden çok yakınılıyor sağda solda bir test edin derim.Onun dışında C5 şu an sıfır olarak yok ama 508

var makyajlı kasa onu gidip bir bayide test edin.

Sonra internette kronik sorunları,yürütme masrafları ve servisleri hakkında bilgi sahibi olun.

Ufak bir şehirde iseniz usta durumu vs. nasıl? Bayi ve yetkili servisin hizmeti iyi mi? bunlara bakın derim.

Bir de mutlaka trafik sigortası ve kasko değerlerini araştırın derim.

Belki 508'i 308 , Latitude'ü Megane fiyatına alıyorsunuz ama yürütme masrafları daha fazla oluyor bunları iyi araştırın derim.

Bir de internette bulabildiğiniz kadar test izleyip,okumaya çalışın.Kullanıcı forumlarını araştırın derim.

Bunları yapınca zaten kafanızdan modeller elenir.

Mesela otomatik alacaksanız mutlaka test edin almadan yokuşta ve trafikte sonradan üzülmeyin diye diyorum.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Bazı yorumlarına katilmasamda yardımcı olmak için uğrastigini, saygidan taviz vermediğini görüyorum. Seni tebrik ediyorum kardeşim.

• Teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Belki konu sahibine fikir verir diye iki aracında son kasalarının testlerini koyuyorum:

• Bana kalirsa 3 u arasindan latitude derdim.Servis agi,yedek parca bollugu ve 2.eli avantaj sagliyor.Bu ulkede bildim bileli renault herkese hitap edecek pazar payi var.DCI unitesi kendini ispatlamis,ilerleyen sure zarfinda chip,yazilim uygulamasi yapabilirsiniz.Ha 508,c5 de asagi kalir yani yok,ayni tas ayni hamamdir ama Fransiz larda Renault formula 1 olsun,pazar payi olsun,elektrikli araclar olsun hep on saflarda yer aldi.Ileriyi dusunupte hareket edin derim.

Turkiye cografyasina Latitude yerden yuksekligi ve on takim dayanikliligi daha uygun geldi.Sikayetlerin cogu ufak tefek elektriksel arizalar uzerine.

HERKESE TEŞEKKÜRLER BUARADA VİDEOLARI İNCELEDİM KIYASLADIM FAKAT BATMANDA GENELDE KIZILAY DAĞTMIŞ GİBİ 2014 CC,A6,520,X6,C LER SLER GIRLA BİZİMGİBİ MEMURLAR YA COROLLA YADA ASTRA YA DEWAM OLDUĞU İÇİN BEN ARAYI

BULYM DERKEN SIKINTI CEKİYORUM KULLANAN BİLMİYUORUM TECRÜBEM DE YOK VİDEOLARI İZLEDİM İKİSİNİDE KÖTÜLEMİS BENİM 2004 WECTRA C ELEGANCE DAHAMI İİ YANİ KARAR VEREMEDİM SATIYORUM DESEM SİMDİ MUŞTERİSİ VAR

BURDA,ALACAĞIM ARANBANINDA OLSUN İSTİYORUM AMA SANKİ BENMGİBİ FULLL DONANIM OLSUN ++++ OLSUN GİBİ DÜŞÜNEN İNSAN AZMIŞ GİBİ GELİYOR.HERKES TUTTRMUŞ WV,TOYOTA GİDİYOR.MEMUR HALİMLE 65BİN ARACA WERİCEM TEK

DERDİM HERYÖNÜYLE HÜSRANA UĞRAMAMAK PARA KOLAY KAZANILMIYO YARDIMINIZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ceelist C kullanıcısına yanıt
    Hocam bence memursanız ve gelen ekonomik krize karşı güzel akıllı bir yatırımınız yoksa bence paranızın tamamını yani 65.000 TL'yi araca yatırmayın.

Bunun 15.000 TL gibi bir rakamını kenara atın hastalık,ölüm,düğün gibi planda olmayan iyi-kötü şeyler çıkabiliyor.

Mesela Toyota Avensis olabilir 50 civarı D segmenti LPGli tercih ederseniz az yakar.

Bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama doğu da kaçak mazot vs. olaylarından dolayı dizel araç alımı tavsiye edilmiyor.

Yani bence 65.000 TL vermeyin boşuna gidip 2009 aynı kasa C5 almak varken neden 2012'ye tüm paranızı bağlıyasınız ki?

Üstelik güzel de bir bütçeniz var.Bu fiyata sıfır C sınıfı benzinli sedanlara bakabilirsiniz.Ha hepsi kişisel görüşünüz ben sadece fikir önerisi sunuyorum.
  • 2013 model 1.5dci 110 bg manuel latif kullanicisiyiz.

Aracin ici asiri derecede rahat. Full donanim diyorsunuz deri koltuk isitma cam tavan ve sanruf dahilmi acep?

Bizim aracta bu dediklerim mevvcut ve araca cok guzel bi hava katiyor.

Aracin yasama alani cok guzel cok genis cok ferah. Bagaj d segmentinde biraz kucuk kaliyor ama cok kotumser bi tablo yok. Performans goreceli bi kavram ama ne cok kotu nede super orta duzeyde.

Benim aractan tek sikayetim aracin sertligi. Artik suspansiyonlarimi amortisorler mi bilmiyorum ama bizim arac cok sert bozuk yollarda insanij canini sıkıyor. Belkide bizim araca has ni sorundur. Nedense onuda pek arastirmadim. Ustaya falanda sormadim. Bak iyi aklima geldi bi ara sorayim :)

varsa bi sorunuz yardimci olmaya calisrim...

HERŞEYİYLE SENİNLE BERABERİM DOSTUM BEN EGELİYİM KESİNLİKLE BURDAN BIRAK DİZEL BENZİNLİ BİLE ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.(KÖTÜ DENEYİMLERİM OLDU OYUZDEN)BİRDE MAZOT İŞİ SAKAT BURDA:) C5 2009 DİZELDE AZ KM BULMAK ZOR OYUZDEN ES GECTİM.C SINIFTA TEK DÜSÜNE BLDİİM YENİKASA COROLLA LPG DE NASIL BİLMİYORUM TABİ?
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    BU SATTEN SONRA OLUCAKSA TAM DOLU MASJLI CAM TAVAN OLSUN İSTİYORUM ÖLE GAZA GELİP IŞIK MUHABBETİ KALMADI BİZDE KONFORLU ALEMLE HEM YAKITI DÜŞÜNMEDEN HEMDE KONFORLU Bİ PEDALDA 10000 KM GİDEYM GERİSİ TEFERRUAT CNKİ SADECE 15 GÜNLÜK TATİLDE 10000 KM YOL YAPAN BİRİSİYİM :)
  • bizde de latitude 1.5 privilege+tekno paket+sunroof var. kesinlikle takdire şayan. yol tutuşu kafana takma kesinlikle palavra. şanzımanın kısa oranlı olması görece düşük beygir gücüne rağmen ataklık sağlıyor şehiriçinde 5. viteste 1000 devire kadar düşüp devam edebiliyorsun. diğer latitude kullanıcısı arkadaş geri kalan artılarını yazmış. ne c5 ne de 508 kullandım. ama c5 in konsolu bir önceki nesil peugeot lardan devşirme ve o koca araç için 420 lt gibi komik bagaja sahip. 508 ise iç mekanda eşya gözü fakiri. ve ne yalan söyleyeyim avensis gibi sana bir üst sınıfta olduğunu pek hissettirmiyor ama kullanımı nasıl bilmem.
  • Bunlarin arasindan kesinlikle 508.Sanzimani sorunsuz,motoru sorunsuz,donanimi bol,az yakar.C5'in tipi ve o direksiyonuna para verilmez. Zaten altyapisi,motoru,sanzimani 508'le ayni.Latitude zaten tutulmadi,motorun performansi Megane veya Fluence'taki gibi degil.Onlara gore daha zayif performansi var.100'den sonra arkasini birakma egilimi var,surekli dikkat etmeniz lazim.Uzun yol yapiyosaniz 508 en iyi secim olur bence.Ne C5'e ne Latitude'a o parayi vermeyin.

En iyi secim bence 508'dir.Fikir vermesi icin ornek ilan koyuyorum,65 bin tl dediginiz icin.Arastirip daha temizi bulunur illa ki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-allure-196269040/detay

• merak ettim latitude, laguna yerinemi üretiliyor acaba.? durumunu bilmiyorum ama laguna da düşünebilirsin

• Bu yorumlara bakarak gerçekten araç alınmaz onu görüyorum. Herkes kulaktan dolma bilgilerle birşeyler yazıp geçiyor. Latitude hakkında hiç fikrim yok ama hem 508 sahibiyim hem de c5 kullanmışlığım var. Özellikle sormak istediğiniz birşeyler olursa yardımcı olayım. Bu iki araç aynı alt yapı gibi görünsede şanzıman hariç sürüş dinamikleri olarak bambaşkadır. 508 daha sert c5 ise hamur gibi bir araçtır.
  • normalde bu tarz 3 seçenekli sorulara 4. bir seçenekle cevap verenlere uyuz olurum ama dayanamayacağım;

o paraya ford mondeo titanium 2.0 tdci alınır. keyifle binilir.
  • Tip ve konfor c5 bizde var 2009 dan beri kullanıyoruz. Daha yeni lastikleri değişecek okadar masrafsiz.

• evet aynı altyapı
  • Hocam c5'e,insanlar problemli olarak bakıyorlar citroenin sıkıntılı zamanlarının aracı muhakkak elektronik devrelerinde problemli bi araç bulabilirsiniz

Renault latitude motorundan kaynaklı her övgüyü sıralıyorlar ancak konfor odaklı her ayrıntıya yer verilmesine rağmen testlerde o konforu vermiyor araç kasa olarak d segmenti yanlız adı d segmenti kalmış.

Peugeot 508 herşeyi ile itinalı araç yapmışlar ancak o milattan kalma şanzımanı satışları törpülüyor gerçi yeni kasada aştılar o durumu ama eski kasası sabır çektiriyor

Bana kalırsa 508 mantık latıtude görüntü C5 karar sizde

• Aralarından sadece C5'i kullandım kesinlikle de tavsiye ederim kullanmayan gerçekten anlayamaz , özellikleri ve donanımları da oldukça fazla. Diğerlerini bilemem tabi ancak 2012 dediğiniz için 508'in eski kasasını alacaksınız buna göre değerlendirmelisiniz bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.