Şimdi Ara

Güncel latitute mi 508 mi konusu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 seneye kadar araç almayı düşünüyorum. Uzun süredir araştırma yapıyorum.
    İç tasarım rahatlık bakımından 2 araçta karar vermek üzereyim.
    Lütfen ama lütfen bu araçlardan birini kullanmamış veya teknik bilgisi olmayanlar yorum yapmasın yanlış yönlendirmesin.
    Konuyu açtım çünkü olan konular 2011 senesine ait.
    Arkadaşlar piyasası olsun konusuna hiç takılmıyorum o yüzden piyasası yok demenize hiç gerek yok.
    Ww mondeo gibi ederinin 10 12 bin tl üzerine sırf piyasası var diye satılan araçlara asla bakmam. Onuda önermeyin.

Peugeot 508;
    Çünkü aracın içi çok hoşuma gidiyor. Uçak kokpiti gibi. Dış görünüşüde gayet güzel. Auto6r şanzumanı pek seven olmasada benim hoşuma giden bir şanzuman. Ayrıca çok az yaktırıyor araca. Piyasası 51-80 bin arası
    Renault Latitude;
    Araç dışardan tam bir makam aracı. D+ bir araç. Bu araçla hız yapmayacağım orta şeritte 110 la keyfini çıkaracaksın yolun.
    Aracın içi bmw 7 serisi gibi efsane görünüyor. El freni bölümündeki menü tuşkarı bile efsane. Şuanki piyasası 57-80 bin tl arası..

İki araçtada isteyip bulduğum özellikler şöyle;
    Teknolojik iç tasarım.
    Fiyat kıyaslaması olarak donanımsal olarak en full araçlardan 2 si.
    Arka koltuklarsa klima çıkışı ve kol dayama.
    Özellikle vites kısmının olduğu orta bölümün dolu olması. (2012 duster aracımdan o yüzden nefret ediyorum.)
    508 de f1 vites olması.

Bu 2 araçtan hangisini önerirsiniz? Servisi bakımı benim için sıkıntı değil. Araç bakımını aksatmam asla. Piyasasıda olmasın. Hatta bilinmeyi versin araç daha iyi. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 508 tercih ederim. İç mekanı daha kaliteli, sürüş kalitesi ve olgunluğu da daha yüksek. Daha özenli ve üzerinde çalışılmış bi araç latitude'e göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele sen parani biriktir önce, seneye yine konu açarsın, seneye o araclari bu paraya alamazsin. Yada baska araca aşık olursun

• latitude kullanan birisi olarak (508 hiç sürmediğim için birşey diyemiyorum) özellikle söylemek istediğim 110 a mahkum değilsin, arabanın belli etmediği bir yol tutuş yeteneği var. ben 190 dan yukarı çıkaramadım o ayrı. ama alınacaksa privilege ve üstü donanım olmalı ve mümkünse otomatik olmalı. otomatik çok yakışıyor. onun dışında çok keyifli bir araba.
  • uzmanına soralım;

@Moueson
  • 508 paramparça eder. Latitude en rezil D segmentlerden birisi.

• 508.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisi de şoför ve ön yolcu için D segmenti standartlarını rahat karşılıyor.Fakat eğer arkada yolculuk yapıyorsanız vay halinize.

508 ve Latitude'de arka koltukta uzun yolculuk yapıp memnun kalan varsa Mondeo ya da Superb'e binince mutluluktan bayılır, yerlere yatar.

İllaki alacak olsam 508 alırdım.

• latitute mi kaldı yahu...hepsini geçtim 508"in yeni kasada olsa en azından devamı var..hala üretimde olan bir model..
  • 508 eat6 1.6 blue hdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş özellikle belirtmiş kullanmayanlar yorum yapmasın diye, ama milletimiz çok bilmişliği çok seviyor sanırım.

Renault Latitude'ün en en üst versiyonu olan executive'i 1 senedir kullanıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim bu aracı almadan önce D sınıfı bütün araçları araştırdım. Sonuç olarak Latitude donanım olarak açık ara önde olduğu için Latitude'de karar kıldım. Öyle özellikleri var ki gerçekten sadece makam araçlarında bulabileceğiniz özellikler.

Her ne kadar Renault Latitude'ü 1 senedir kullanıyor olsam da sizin sorduğunuz "508 mi Latitude mü" şeklindeki soruya yanıt veremem. Neden? Çünkü 508'i hiç kullanmadım. İkisini de kullanmadan yorum yapan arkadaşlara ithaf ediyorum bu yorumumu.

Şimdi kısaca Renault Latitude'de memnun olduğum şeylere:

1) Bu kadar büyük kasaya göre özellikle uzun yolda çok az yakıyor (rekorum 3.9)

2) Sürücü koltuğu masajdan tutun, bel desteğine, 6 yönlü pozisyon ayarına ve 3 hafızaya kadar bir sürü özellikle donatılmış.

3) Araçtan çıkarken koltuk otomatik geriye gidiyor, bindikten sonra eski haline geliyor, geri vitese takınca istediğiniz ayna kaldırımı gösterecek şekilde aşağı iniyor, geri vitesten çıkınca eski haline geri dönüyor.

4) Ses yalıtımı iyi, motor sessiz (bakım zamanı yaklaşınca motor sesi artabiliyor)

5) Ses sistemi müthiş (Bose ses sitemi). Birden fazla defa ses nereden geliyor diye soranlar oldu.

6) Çift parfüm, clean ve relax fonksiyonları olan tam 3 bölmeli klima (başka araçta görmedim)

Memnun olmadığım şeyler:

1) Uzun yolda gemi gibi yaylana yaylana gitmesine rağmen şehir içi bozuk yolda süspansiyonları çok sert.

2) Eski sahipleri hor kullandığı için mi bilmiyorum ama yine bozuk yolda kapılar titriyor ve ses geliyor.

3) Diğer dci motorlar gibi motoru çok hassas, yakıtın mutlaka temiz olması gerekiyor. Bu yüzden shell'den alıyorum sürekli.

Başka sorunuz olursa buradan yanıtlarım.

• 508

• 508'e alternatif olarak citroen C5'te düşünülebilir hocam.

@Konu sahibi

• 1 yılda neler değişir neler daha erken
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    C5 i de düşündüm ama iç mekan kalitesi olarak bu iki araç geliyor hocam

• kataruna kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam güzel bir cevap olmuş. Araştırmaya devam edeceğim :-)

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Hocam sarı sitedeki araç bölümünden hergünn1 araç baka baka araç kalmadı. En son bu 2 araçta karar kıldım. 1 yıl dediğimde nisan gibi alıcam inşallah. Her yıl araç eskiyor km doluyor hasar oluyor derken araç değerinden düşer. Tabi temizini almaya çalışıcam ama bakıcaz artık. Param varda kredi çekmek istemiyorum nakit biriktirip borçsuz almam lazım. Birine 1 tl borcum olunca gece uyuyamıyorum :-D

• kataruna kullanıcısına yanıt
    Aslında soracağım birkaç soru vardı hocam.
    Duster var şuanda bende. Latitute duster gibi büyük bir araçtan bile 50 cm uzun genişliği ise aynı.
    Şehir içinde park ederken sorun yaşıyormusunuz?
    Veya ara sokaklarda aracı 2 defada felan döndürdüğünüz oluyor mu direksiyon tur u yeterli mi ?
    Tek sıkıntım çok uzun olması.

• Şahsi kanaatim 508’den taraf.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ikaos

Aslında soracağım birkaç soru vardı hocam.
    Duster var şuanda bende. Latitute duster gibi büyük bir araçtan bile 50 cm uzun genişliği ise aynı.
    Şehir içinde park ederken sorun yaşıyormusunuz?
    Veya ara sokaklarda aracı 2 defada felan döndürdüğünüz oluyor mu direksiyon tur u yeterli mi ?
    Tek sıkıntım çok uzun olması.
    manevrası boyuna göre çok iyi. yer bulma konusunda ben antalyada yada istanbula hiç sıkıntı çekmedim. içiniz müsterih olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.