Şimdi Ara

c5 tavandan su alıyor acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben de 2006 model c5 1.6 hdi sxpk var iç tavanın arka köşelerinden su alıyor ustaya götürdüm gösterdim tavanı hafiften açtılar baktılar sunroof un tahliyelerinden her iki taraftada biribirine ek yapılan siyah bir parça var o parça sıcaktan(malum antalya birde araba siyah olunca)gevreyip çatlamış oradan su kaçırıyor. değiştirelim dedim o parça tek satılmıyor komple takım olarak dediler ve takım olarak değiştiğinde sunroof u sökmeleri gerekiyormuş bende elletmedim ustanın biri o parçayı plastik tornasında yaptıracağını söyledi ama su akıtmayacağına garanti veremem dedi.
    Lütfen bana yardımcı olun tavan iyice kendini salacak diye korkuyorum vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho60

merhaba arkadaşlar ben de 2006 model c5 1.6 hdi sxpk var iç tavanın arka köşelerinden su alıyor ustaya götürdüm gösterdim tavanı hafiften açtılar baktılar sunroof un tahliyelerinden her iki taraftada biribirine ek yapılan siyah bir parça var o parça sıcaktan(malum antalya birde araba siyah olunca)gevreyip çatlamış oradan su kaçırıyor. değiştirelim dedim o parça tek satılmıyor komple takım olarak dediler ve takım olarak değiştiğinde sunroof u sökmeleri gerekiyormuş bende elletmedim ustanın biri o parçayı plastik tornasında yaptıracağını söyledi ama su akıtmayacağına garanti veremem dedi.
    Lütfen bana yardımcı olun tavan iyice kendini salacak diye korkuyorum vallahi

Ayni sekilde benim c4 picasso da su aliyordu tavandan citroen servise goturdum sagolsunlar sokmeden masraf yapmadan ozel slikonla kapattilar 100TL Ye hallettik :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• afedersiniz il dışında idim bir türlü girmek nasip olmadı. Sunroofun neresini silikonladılar anlayamadım. çünkü benim bildiğim sunroofun açılıp kapanan yeri ile tavanın birleştiği yerden illaki su sızar oda sunroofun hareket ettiği kızaklara akar ordan da kızakların sonundaki tahliyelerden aşağı atılır.benim sorunun tahliyelerin arka bağlantı yerindeki aparat çatlamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.