Şimdi Ara

C55 için Data Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C55 in tel rehberine ve diğer bilgilere bilgisayar üzerinden data kablosu ile erişmeyi ve düzenlemeyi sağlayan programları nereden bulabiliriz.

• galiba my-siemens sitesinde vardı bu programlar.bu telefon da titreşimi kapatabiliyormuyuz.telefoncular hatalı oldugunu söylediler.
  • İstediğiniz zaman titreşimi kapatabiliyorsunuz. Belki programdan kaynaklanan bir sorun olabilir.
    Fakat son sürümü yükletirseniz. Bazı hatalar düselir. Ben aldığımda program sürümü 14 dü 18 yükselttim.

Titreşimi istediğiniz gibi kapatıp açabilirsiniz.
  • ok.saol
  • Siemens in almanya sitesinden indirmiştim 2 hafta önce ama daha deneyemedim data kablosu olmadığı için. Bilginize.
  • Selam Arkadaşlar...C55'i serial porttan bağladım bilgisayara. Ama bir türlü tanıtamadım...Sorun ne olabilir sizce?..Tanıtmak için ayrı bir yazılım mı gerekli?..Şimdiden saolun..
  • C55'i bilgisayara nasıl tanıtabilirim?..Bir türlü görmüyor bilgisayar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 wap ve gprs ayarları
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.my-siemens sitesinde C55 ile ilgili bölümde GPRS Modem sürücü programları olacak. Bu programı çekip kuararsan Cep Tel modemini bilgisayar tanıtmış olursun.
    Yalnız com port numaralarına dikkat et mpdem özelliklerinden siemens data coblosu olan com portu seçmen gerekir. Porgramı kuruduğunda otomatik seçim olmazsa tabiki
  • cemcakmak o dedigin progu hangi adresde bldun adresini yollar mısın? ben bulamadım da

• Data programları ile Telefonunuzun rehberindeki bilgileri bilgisayara aktararak düzeneleyebilir. kopyalayabilir. Ve silebilirsiniz. Ayrıca telefonunuza logo vb. transfer edebelirsiniz. Logoları istreseniz kendiniz çizebilirsiniz.

C55 ve tüm telefon için Data programramlarını aşağıdaki adresten temin edebilirsiniz.
    Dikkat USB yazısı olmayanlar seri kablolar ile uyumludur.
    http://www.matweb-01.com/English/dls-fds.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.