www.mikrolineage.lt BU adresten patchi indir orjinal c6 daki patchi yedekle yerine adresten indirdiğin patch system dosyasına koy ve oynamaya başlawww.mikrolineage.lt sitesinden acc kolayca alabilirsiniz 1000x ve 2x server var c6 yeni gecildiği için suan server pek tenha ozellikle low rate de başlayacaklar için bir sorun olmaz kesinlikle donate yok ve 5 yıldır hizmeette bu site korkmayın kolayca banlanmaz yada charlarınız silinmez server %99,9 online ve istediğin zaman girebiliyorsunuz
Server yeni mi başladı acaba. bu da 5 yıldır var ise kimse yetişemez bunlara. çünkü max enchant +1000. Bir de NPC den alınca song dance vs 10 dk sanirim. Kendi bufferın ile de öyle mi. biraz daha bilgi lütfen.
1000x server yen,i ama 2x server dedigim gibi 5 yıldır devam ediyor ben son 1 yıldır oynuyorum ve serverde herkesi gectim demekki herkesin yuksek level olması sorun değil cünkü lvl 75 den sonra lvl atlamak cok uzun sğrğyorhttp://mikrolineage.lt/top100.php burdan ilk 100 ü görebilirsin ayrıca burda benim nikim fatima ve kasmak lag olmayınca cok kolay burda extradan ayrıca lvl 74 SK lvl 70 PRP lvl 73 SE VE LVL 57 DA ayrıca subclass kastığım lvl 61 SK var yine gercekten cok guzel bi server donate olayı yok bu aralar c6 daki buglarla uğrasıyor GM ve yakında tamamen bitirecek biliyorsunuzdur yeni sürümlerde hep buglar ortaya cikar ayrıca bu aralar galiba litvanyada sınav zamanı server kalabalık değil ama eminim 1 aya kadar yine 200-600 online oyuncu olur castle siegeler RB olayı demonic sword zariche blood sword akamanah ve bir çok free serverde görmediğin şeyler burda mevcut ayrıca eger 2 x de oynamak olan olursa bana pm atarsa yardımcı olurum.www.mikrolineage.lt görüşmek dileğiyle
ha bu arada 1000x serveri bakmış olmalısın orda song ve dance 30 dakika bufflar 1 saat ama 2x serverde herşey orjinalde ne ise o ayrıca tüm skiller çalışıyor tüm klasların tüm sınıflarının charlı bunlara cubic ler ve summon lar dahil :))