Şimdi Ara

C9 beta (WEBZEN) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
19.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala key arayan varsa alın bende paylaşayım
    2512 3UWO TAZ8 PT29

16AU ENOQ DW74 YOE0

DL1G 400X 6J6H V6QL

WJUF BZD0 1XO8 ABO5

A821 GZYD CEEW 4R3H
  • buradan beyler

72CO RAW4 YM3B BI59
    WDP8 MXFH 1VCR 0UDU
    L2BV 3VAW H4AL 783M
    X2ZS BNUS VSJ7 49UD
    CU3L JEL8 TAWL 3XR9
  • arkadaşlar herkes hangi serverde ? nereye gelmemizi önerirsiniz ?
  • arkadaşlar ben eu serverda oynuyorum hangi server derseniz us e girm edim ama oyunda ciddi miktarda tr oyuncu var yani oyunun ilk günlerindn beri gayet fazla miktarda tr guild var yani yalnız kalmazsınız benim merak ettiğim şey open beta nezaman başlıcak malum shadow ozmngelcek onu bekliyorum
  • buarada hangame de galiba oyunun kore versyonunun sitesinde shadow u hunter in altında gösteriyo
  • Bunlarda benden.

YCPJ XLGN DYK1 BJVE
    IS4K ZAMG PY8R FQWL
    8Z3X PR9N A7OU 4UOO
    NPHA HM9V 5IJI X0Z1
    6OEE IRUN YU9A WJT3
  • Karakterler silinecek deniliyor peki ne zaman adam akıllı oynamaya başlıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murd3R

Karakterler silinecek deniliyor peki ne zaman adam akıllı oynamaya başlıcaz?

açıkcası o konuda bilgim pek yok ama oyunda kasmak kolay yani lvl atlamak zor değil bence silinmesi büyük bi sorun olmıycak
  • beyler oyun hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz.

item upgrade
    combination
    questler gibi maddeleri paylaşmanız yararımıza olacak.şu an 12 level oldum baya bi keyif veriyo oyun ilk defa bu tarz bi oyun oynuyorum mob kesmeyi sevdim yeminle :)
  • İndiriyorum şuan %50 bakalım memnun kalcakmıyız vindictus gibi diyorlar o tatmin etti ama sonrası nedense gelmiyor hevesim kaçtı birde burda hangi karakteri önerirsiniz?
  • vindictus gibi değilde dragon nest gibi senin hosunane giderse onu aç zaten karekterler siliniyor
  • Beta keyi olan yollayabilir mi ?

Edit : Buldum gerek kalmadı Yeni başlayacağım yardımcı olursunuz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esegard -- 30 Nisan 2012; 23:43:31 >
  • 01/05/12 c9 beta key
    9QXE 1YA8 R5GK R2R4
    YOE5 MVRM UL7Z S8YR
    HZ8F Z4C1 JBVK 5Y0B
    HB6S 0WPL DH9Y 5618
    UR28 SP2Y PA5Q 3NV8
  • gerçekten oyun çok güzel arkadaşlar,ilk doğdugunuz yerde bütün görevleri bitirin kolayca level alıyorsunuz, 20 levele kadar kasın sonra 20 level görevini yapıp, classınızı açın, yeni skiller açılıyor, kombolar falan harika, 22 level halimle dueello yaptım hakikaten çok zevkli idi, birde combolara karşı öğrenirsem nasıl duracağını, of nur ala nur :)) öyle kötü bir oyun değil gerçekten mob kesmeyi sevdim, shaman gerçekten kasmak için bir numara
  • Apr 30, 2012

• U308 SFZ4 KLO7 MFT9
    • 6ZBU 5JR7 YYB2 QOQ1
    • CTOA 6QJS 3KOT DR1S
    • MPHN J603 4VCB CYJ5
    • 5K1H V8G6 TTKN 03MQ
  • Dün akşam saat 9 itibariyle oyunun Tournament Registration bölümü bitti ve serverlar kapandı.Haziran ortalarına doğru obt olarak açılmasını bekliyoruz. Mayıs ayında turnuvalar olacak Türkiye'den 2 veya 3 takım bu turnuva elemelerine katılacak. Bizimle birlikte oynayan tüm arkadaşlara teşekkürler.

C9 beta (WEBZEN)
     C9 beta (WEBZEN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverhand -- 6 Mayıs 2012; 10:28:38 >

• Vay be deli gibi beklediğimız kssn bulmaya çalıştığımız oyunun cbt si çıkmış da kaçırmışız..
  • oyun çok sarmıştı :S hazırana kadar ölücem sabırsızlıktan :S
  • C9 2. Kapalı beta dönemi başladı arkadaşlar 16 - 30 haziran arası oyun açık yeni keyler gelmiş sanırım bu kapalı beta için yeni keyler girilmesi gerekiyor key isteyen arkadaşlar aşağıda bolca var

ilgili haber:

Aksiyon tarzındaki MMORPG oyunu C9 (The Continent of the Ninth Seal), Webzen firması düzenlenen yeni kapalı beta etkinliği ile sizlerle !
    İlk defa yayınlanan video ve resim içeriklerini sizlerle paylaşıyoruz.

C9 ( Continent of the Ninth ) Kapalı Beta Key'lerinizi Webzen firması partneri olan aliveingames sitemizden alabilirsiniz.

http://aliveingames.com/haberler/1708-c9-kapali-key-dagitimi-/

• Alınan keyler 16 mayıs günü girilecek. Bu beta da farklı olarak Berserker sınıfı da aktif olacak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.