Şimdi Ara

C9 beta (WEBZEN) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
19.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @silverhand Bende merak ediyorum forumda eu sunucusunun 20 dakika bakımda kalacağı söyleniyordu.Neredeyse 6 saat oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverhand

oyun bi açılsa ara vermicemde. eu server hala kapalı.
    Us server açık enteresan. acaba ip banmı yedik türkiye olarak. ?

IP ban olduğu sanmıyorum çünkü forumda "eu server is down" diye bir konu açmışlar ve bir çok kişi oyuna giremediğini yazmış. Yani sorun genel, ayrıca Webzen'in forumdada bir yavaşlık var zor zar giriyor.
    forums.webzen.com
    EN - Forums
    http://forums.webzen.com/Topic148615.aspx

Dediğim konuya az önce Moderatörlerden birisi şu şekilde bir mesaj yazmış:
    quote:

Hello guys, the issue has been escalated to the proper department and members of our staff are already doing their best to fix thie issue as soon as possible. We apologize for the inconvenience.
    Please bear with us.

Yani sorunla ilgileniyorlarmış, bizim beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 17 Nisan 2012; 1:13:39 >

• evet ip block olmadığını proxy programı kullanarak bağlanma denemem sonucu tespit ettim az önce
  • karakter kontrolu kotu diyenler var hayret etmemek elde değil. V ye basip skill penceresini açtığınızda commandda ki komboları kaçımız yapabiliyoruz ? dün pvp de adam bana 17 kombo skill yaptı. Bende içimden karakter kontrolu kotu diyip kaçabilirdim ama hayır tam tersi kendinize tarz bir yapı gelilştirerek oynuyorsunuz ve uzmanlaşıyorsunuz. c9 .ve blade and soul bence action rpg tarzlarının en uç noktalarında. hemen sıkılmayın oyundan 20 levelde sınıf seçiyorsunuz esas olay ozaman başlıyor. CILGINTURKLER klanımızda her daim burada :)
  • key bulabılecegım bı sıte varmı acaba
  • yaklaşık 4.500 key daha gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qo0oki -- 17 Nisan 2012; 10:34:06 >

• okadar +8 item bastım parlamadı 9ada para bıttı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnPDoGG

okadar +8 item bastım parlamadı 9ada para bıttı :D

Değişik bir sistemi var. Ben silahları kendim craft ettim. Direkt +5 +6 şeklinde çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

quote:

Orijinalden alıntı: SnPDoGG

okadar +8 item bastım parlamadı 9ada para bıttı :D

Değişik bir sistemi var. Ben silahları kendim craft ettim. Direkt +5 +6 şeklinde çıktı.

bende diyorum o kadar şey istiyor bir silaha,kesinlikle değmez falan. +5 +6 çıkıyorsa iş görür :D
  • Nasıl craft ediliyor bi bilgilendirin bizide bizde yapalım :)
  • Kısaca özet geçeyim, workshop bölümündeki hocalardan craft yeteneğini öğreniyorsunuz;
    metal öğrenenler metal sınıfını işleyebiliyorlar, silahlar genelde metal ağırlıklı craft malzemesi ister.
    wood öğrenenler wood sınıfını işliyor, kalkanlar,yaylar vb. eşyalar genelde wood ağrılıklı malzeme istiyor.
    alchemly öğrenenler bitkileri ve çıkan tozları işleyip geliştiriyorlar, consumable şeyler alchemly ile yapılıyor. (potlar ve + özellik veren iksirler)
    birde cooker olayı var food sınıfını işleyip geliştiriyor, ağırlıklı olarak ne ürettiklerini bilmiyorum fakat görevden gelen bir et parçası varıd 300 mana 300hp veriyordu bu tarz ürünler craft edebileceğini düşünüyorum.
    Not:Metalworker olarak söyleyeyim metal seçip silah üretecekseniz sadece metal materyallerini istemiyor alchemly ve wood materyalide isteyebiliyor fakat metal ağırlıklı oluyor.
  • Anladım. Bi kurcalayıp deneyim ben birazdan. Sonuçta bu kapalı beta herşeyi az çok öğrenmek gerekli. Teşekkürler bilgiler için.
  • dünden beri stamina resetlenmedi arkadaşlar. bilgisi olan varmı ? sizde ne durumda staminalar?
  • craftla +4 cıktı ıtemlerım 8 ledım bende neyse obt oynıcaklarda baska konuda gorusmek uzere :D
  • klasslar hakkında engin bilgileri öğrenmek lazım, mesela hunter açıp ileriki seviyelerde çift el dagger olunabiliyor. skill buildleri kısaca biri çıksada küçükte olsa bir rehber hazırlansa oyun birazdaha anlaşılır olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

klasslar hakkında engin bilgileri öğrenmek lazım, mesela hunter açıp ileriki seviyelerde çift el dagger olunabiliyor. skill buildleri kısaca biri çıksada küçükte olsa bir rehber hazırlansa oyun birazdaha anlaşılır olur.

şu an için mümkün değil hunter ile çift el dagger almak assassin classı bow+dagger kullanıyor, bahsettiğin class shadow, ve openbetada gelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vafla

quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

klasslar hakkında engin bilgileri öğrenmek lazım, mesela hunter açıp ileriki seviyelerde çift el dagger olunabiliyor. skill buildleri kısaca biri çıksada küçükte olsa bir rehber hazırlansa oyun birazdaha anlaşılır olur.

şu an için mümkün değil hunter ile çift el dagger almak assassin classı bow+dagger kullanıyor, bahsettiğin class shadow, ve openbetada gelir diye düşünüyorum.

doğru videolardan baktığım kadarıyla shadow geçiyor ama hangi klasın alt sınıfı onu henüz çakamadım, shadowla oynamak isterim, tabi assassin onun soyundan sa, acaba o shadow bladedancer diye bir char var 4. bir klass onun alt sınıfımı. şu tam açıklayıcı listeyi bulmuş değilim.

• shadow hunter sınıfının bir classı olarak gelicek, ayrı bir sınıf olarak witchblade gelmesi gerekiyor.Blademaster veya bladedancer tam hatırlamıyorum fighter sınıfının bir classı.
  • Blademaster fighter'ın alt sınıfı.
  • Arkadaşlar bu beta ne kadar sürücek bilgisi olan ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.