Şimdi Ara

C9 beta (WEBZEN) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
19.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet oyun bana göre yetersiz beta olmasına rağmen o duyguyu alamadım, dragon nestle bile kıyaslarım ki dragon nesti uzun süre oynamıştım. oynanış pek iç açıcı değil, yapılabilecekler konusunda kısıtlı, ya kısacası açık ve net ben silkroad 60 cap in deki o hissi alamadım. büyük bir beklentiniz olmasın oyundan, traş oyun diyemem ama bir vaadde sunmuyor. iyi oyunlar.
  • eve yeni gelmekle beraber oyuna şimdi giriyorum arkadaşlar guildi kurmuş çılgın türkler diye. Oyunu beğenen oynamak isteyen arkadaşları bekleriz:)
  • qo0oki oyundaki nickin ne ? benide guilde davet edersen sevinirim nick Hydrojan
  • Shamanizm nickim. IOyun bakıma girdi sanırım girince hemen davet atıyorum
  • oyun açık şu an
  • arkadaşlar beta kaç gün sürecek acaba bir bilgimiz varmı tam olarak dün akşam ki girişi kaçırdım da
  • Pot niye bu kadar pahalı? En küçük hp potunun 50liği 7.5k :/
  • beta 5 mayısa kadar devam ediyor. potlar pahalı bana kalırsa sebebide sadece pvpde kullanıyor olmamız. zindanlarda zaten hp mp fulleyici kuleler var.
  • @qo0oki her zindana hp fulleyici kuleler gelmiyor ki, çoğu zaman mp geliyor bana ve master zindanlarda gerçekten çok zorluyor hp olmaması.
    Düzenleme: Ayrıca karakteri yarattığımızda oyuna girerken 250 stamina ile başlıyor, bu sabah dikkat ettim 68'e düşmüş benim ki.Bu stamina nedir, ne işe yarar, nasıl artar bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFAKO -- 15 Nisan 2012; 13:31:39 >
  • server da sorun var sanırım sürekli bağlantı kesiliyor...
  • Grafikler bana pek güzel gelmedi.Bu oyunu Vindictus , Dragon Nest'ten farklı kılan ne var? Boşa vakit kaybetmek istemiyorum genelde sıkıcı oluyor böyle oyunlar.
  • RWQN QI7G X5AI SXZG
    40NY XRIE NK67 4VKR
    E2PM QRKM V7IN M3OL
    O6TA FC24 9JKB WGPI
    0ILG J0SB Z9N7 5LJP
  • wrong parameter (ıp port patchurl) hatası verıyor var mıdır cozumu arkadaslar ?
  • İndiriyorum bi bakayım nasılmış.
  • Oyun zzamanla sıkıcı bir hal alması kacınılmaz vindictus online ile tek farkı arena sisteminin olması zira vindictus grafiksel ve oynanırlık olarak bu oyundan iyi. İki oyundada kacınılmaz tek bir şey varsa oda ilerde kesinlikle sıkıcı bir hal alacaklar.
  • Arkadaşlar hangi serveri seçicez yada farketmezmi?
  • lvl 5 e kadar zor dayandım vasat.
  • bi zamanlar millet deliler gibi bekliyordu şimdi ellerin tersiyle itiliyor yazık ettiler
  • EVET BEYLER BUYRUN YENİ KEYLER

YJDV ODWJ I534 CKB5
    YMHE EFKJ RQ3Q BHN3
    25AN E1KY GJSV 4SGH
    7BH4 OZ84 1A4K 4U5Z
    UN9U OU1D EFN6 U92R
  • fortz öldü beyler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.