Şimdi Ara

C9 beta (WEBZEN) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
19.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne tuhaf bi kurulum süreci varmış oyunun :D
  • Oyunu başta bende acayip buldum. Hareketler kötü geldi, özellikle koşması. Ama zamanla oyuna alışınca eğlenceli oluyor. Günde saatlerce pc başında ot gibi oturtmaz bi oyun. Birkaç saat eğlenmek için ideal. Asosyal değilseniz size göre bir oyun olduğunu söyleyebilirim :)
  • ilk izlenim olarak tipik bir dungeon oyunu.zaten divine soul,vindictus,dragon nest hep aynı tarz farklı bişey yapapbiliceklerini sanmıyorum open world olmadığı sürece.pvp nasıl olur bu oyunda daha bilmiyorum ilerleyen lvlerde bakıcam ama dragon nest dungeon tarzlar içinde en güzeli bence birde grafik motorunu geliştirdi daha süper oldu.zaten dragon nest epic dungeonlarının 1 haftada 7 kez girme tarzı kısıtlamalı olmasa bırakmazdım pvpsi çok zevkli bir oyun.C9 da karakteri kullanabilirlik pek iyi değil gibi geldi bana pek gerçekçi değil diğerlerine göre
  • arkadaşlar guild varmı ? yoksa kuralım bir tane beraber daha zevkli olur .

oyunda adım : sNuoQ (fighter) ch 8 deyim genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnPDoGG

11 lvl de ınvertory cash bolumune bakın set gonderıyorlar

Master Dungeonların adamı :)) sendemi burdaydın. Ben Squalo
  • arkadaslar oyun windows 7 64 bitte calısıyormu oyuna girenlerden sistemini yazan olursa sevinirim. bide oyun dırek launcher dan mı girilyo sitesindenmi giris yapılıyo oyuna giren arkadaslardan cevap beklıyorum tskler iyi oyunlar.
  • herkes oyunun kotu oldugunu soylemiş oyunu indirirken iptal ettim şuanda vindictusta belli bir yerden sonra sıkmıştı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel7

arkadaslar oyun windows 7 64 bitte calısıyormu oyuna girenlerden sistemini yazan olursa sevinirim. bide oyun dırek launcher dan mı girilyo sitesindenmi giris yapılıyo oyuna giren arkadaslardan cevap beklıyorum tskler iyi oyunlar.

Windows 7 64 bitte oynuyorum.

i5 2.4 ghz işlemci. 2 gb gt540m ekran kartı. 6 gb ddr3 ram.

Siteye login olup start diyorsun, sonra launcher'ı açıyor ve giriyorsun.

@Faewox vindictusta pvp yoktu. Bunda pvp var. (Arena sistemi)
  • internet explorer 9.0 kullanıyorum c9 ekranında start a bastıgımda launcher yuklemıyor ve su hatayı veriyor. oyuna giremiyorum.

ERROR: Game Starter - Code No.40106
  • O kadar oyun oynadım, bu kadar kontrolü kötü olan bir oyun gördüğüm söylenemez. C9 1, Metin 2. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time Lord -- 16 Nisan 2012; 18:43:20 >
  • Time Lord abartma yahu. Bu oyunda normal alanlardaki kontrol değil dungeonlardaki kontroller önemli. Onlarda da abartılacak bi sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Time Lord

O kadar oyun oynadım, bu kadar kontrolü kötü olan bir oyun gördüğüm söylenemez. C9 1, Metin 2. :)

benimde azımsanmayacak bir oyun oynamışlığım var ve bu oyunda kontrollerde hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • Oyunu ilk çıktığı zaman, 2009'de falan, kore mi japon serverında mı ne oynamıştık. O zamanın standartlarına göre ilk denebilecek bir oyundu. Bayağı da eğlenceliydi hiçbir şey anlamamıza rağmen. Ama ne oyunlar geldi bu seneye kalır mı C9
  • Oyuna girebilen var mı an itibarı ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Oyuna girebilen var mı an itibarı ile?

Yok sanırsam dostum bende giremiyorum şuanda.
  • @Etheren saat 17:30 civarından bu zamana kadar kapalı sunucular.Ayrıca oyunda guild sahibiyim.Nickim "FFAKO". Guild adı "HUNS". Gelmek isteyen varsa oyundan veya burdan ulaşsın, oyun ile ilgili her konuda yardımcı olabilirim.
  • 50 tane online oyun denedim
    C9 gerçekten çok farklı çok iyi bir oyun.
    Bence Tutar
  • obtye kadar oyuna ara verdm sıkmasın diye sızde oyle yapın bence fazla zorlamayın obtde aynı seylerı yaparken sıkılabılırsınız :)
  • oyun bi açılsa ara vermicemde. eu server hala kapalı.
    Us server açık enteresan. acaba ip banmı yedik türkiye olarak. ?
  • ben dün 10dk girdim CILGINTURKLER di sanırım bi guild buldum girdim çıktım pek inceleme fırsatım olmadı ama videolardan bişi çıkar giib
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.