Şimdi Ara

c901 doğubank fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

Ptt ile kapıda ödemeli bir ürün almayı düşünüyordum bende. Açıp bakıyoruz, sonra ödüyoruz sanıyordum. Açmaya izin vermediklerini öğrendiğim iyi oldu.

çok kişinin başına gelmiş forumda biraz arat görürsün kardeş..dikkat et..mahkeme falan uğraşırsın valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Ptt ile kapıda ödemeli bir ürün almayı düşünüyordum bende. Açıp bakıyoruz, sonra ödüyoruz sanıyordum. Açmaya izin vermediklerini öğrendiğim iyi oldu.

çok kişinin başına gelmiş forumda biraz arat görürsün kardeş..dikkat et..mahkeme falan uğraşırsın valla :)

Kapıya gelen görevli paketi açtırmazsa bende almazdım zaten. Para da vermezdim doğal olarak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

X10 kullanıyorum ayrıca satıyorum :) 4 tane sattım tr de ciddi fiyatları kazık

x10 çok büyük yav mini yokmu

mini kullandım satmak içinde getirdim ama kimse satın almadı bende geri gönderdim x10 i çok iyi satıyor özellikleride harika
  • bu x10 da hiç biyerde bulunmuyoki dükkanlara soruyom adamlar adını bile duymamış oha dedim..
  • quote:

bu x10 da hiç biyerde bulunmuyoki dükkanlara soruyom adamlar adını bile duymamış oha dedim..

SE Türkiye' de pek yaygın değil maalesef. Halbuki güzel telefonları var.
  • x10 minide şarj problemi varmış yav,4 saat falan gidiyor diyolar..
  • 4 saat mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

4 saat mi?

yoğun kullanımda 4 saate kadar iniyormuş..1 günü zor çıkarıyor diyolar..
  • SE şarj konusunda iyiydi bildiğim kadarıyla. Telefon güzel ama şarj olayı şu zamanda çok önemli.
  • Beklemedeyim bakalım,henüz Türkiye'ye giriş yapmadı zaten x10 mini
  • quote:

Beklemedeyim bakalım,henüz Türkiye'ye giriş yapmadı zaten x10 mini

x10 mini bir çok kişi sanal marketlerden aldı,ben dahil...Türkiye'ye geldi yani cihaz, sadece büyük marketlerde yok ama zaten Sony Ericsson genel olarak büyük marketlerde yok eski bir kaç model dışında...bence aman aman bir çoğunlukta geleceğini yine sanmıyorum...ancak bu şekilde zaten büyük marketlerde satılanlarda market olayı olmayacak dolaysıyla cihaz yarım olacak!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

quote:

x10 mini bir çok kişi sanal marketlerden aldı,ben dahil...Türkiye'ye geldi yani cihaz, sadece büyük marketlerde yok ama zaten Sony Ericsson genel olarak büyük marketlerde yok eski bir kaç model dışında...bence aman aman bir çoğunlukta geleceğini yine sanmıyorum...ancak bu şekilde zaten büyük marketlerde satılanlarda market olayı olmayacak dolaysıyla cihaz yarım olacak!!!

bende geleceğini duyduğum için bekleyeyim , o kadar para veriyoruz bari adam gibi garantisi olsun dedim,ama 1-2 aya kadar gelmezse senin gibi almayı düşünüyorum..

telefon o parayı hakediyor değil mi ?..yani sarj konusunda falan büyük problemleri varmı ?..

• quote:

quote:

quote:

bende geleceğini duyduğum için bekleyeyim , o kadar para veriyoruz bari adam gibi garantisi olsun dedim,ama 1-2 aya kadar gelmezse senin gibi almayı düşünüyorum..

telefon o parayı hakediyor değil mi ?..yani sarj konusunda falan büyük problemleri varmı ?..

Kendi şahsi düşüncem ki x10 mini kalite ve tasarım ödülü aldı 2010 yılında...cihaz çok başarılı,ebatları,Android olması,ses kalitesi gelen giden ses ve müzik çalar kalitesi Sony burda kendi fena hissettiriyor...cihazın sinyali alış verişi data hızı donanımı ki burdada Ericsson acayip tecrübesini konuşturmuş genel olarak başarılı ve emsali olmayan bir cihaz şuan itibarıyla!..
    Batarya performansı tüm akıllı telefonların sorunu bence bu kategorideki cihazlar hergün mutlaka şarz edilmeyi istiyor,bu cihazda 950 mah lık li-po pil kullanılmış ilk etapta az gibi görünsede şarz oldukca performansı artan ve ömrü diğer bataryalara göre daha uzun olan bir pil türü...Sony Ericsson kalitesini fazlasıyla belli etmiş bu seçiminde...
    Şöyle bir sorun var bu cihaz resmi olarak tüm marketlerde satıldığında yani almayı düşündüğün şekilde olunca Android market olamayacak malesef bu anlamda çünkü resmi TR satışlarında Android li cihazlarda market olayı olmuyor...ama diğer türlü alırsan serbest ticaret dolaysıyla gelen cihazlarda market yüklü oluyor ve çalıştırılabiliyor...bende market olayı var olmasa çok büyük bir eksiklik olacaktı cihaza uygulama ve özellik veremeyecektim ki o durum bence çok sakat...

• hmmm kesinlikle giremezmiyiz yani markete ? ...yazılımla falan düzelmezmiki..

benm tek kafamı kurcalayan garanti olayı..dediğin gibi alınca garantili oluyor değil mi..

varmı bildiğin güvenilir bi site..vereyim o zman sipariş hemen,marketsiz olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3b1r -- 26 Aralık 2010; 18:45:01 >
  • quote:

hmmm kesinlikle giremezmiyiz yani markete ? ...yazılımla falan düzelmezmiki..

benm tek kafamı kurcalayan garanti olayı..dediğin gibi alınca garantili oluyor değil mi..

Android marketsiz olmaz!!!ndroid marketten yüzbinlerce,uygulama,oyun bedava...Android işletim sisteminin kalbi Android market!..yoksa zaten pek bir espriside kalmıyor...ama TR giren distribütör anlaşmalı cihazlarda market olayı olmayacak insanlar bunu anlamakmı istemiyor nedir tuhaf bir durum,htc olsun yada başka Android li cihazları bu gibi yerlerden alanların elinde patlıyor çünkü Android market yassak...tabi bu demek değilki Android market kurulamıyor cihazı port ettirmen gerekiyor ama ozaman da cihaz garantiden cıkıyor ama iyi bilen birinin yapması gerekiyor bunuda sana kimse bedava yapmaz...bence bulabilirsen sanal marketlere bak...hiç uğrasma,cihazı düşünüyorsan tabiki,sonuçta onlarda garantili satıyor illegal bir olay yok ortada...

• quote:

quote:

hmmm kesinlikle giremezmiyiz yani markete ? ...yazılımla falan düzelmezmiki..

Android marketsiz olmaz!!!ndroid marketten yüzbinlerce,uygulama,oyun bedava...Android işletim sisteminin kalbi Android market!..yoksa zaten pek bir espriside kalmıyor...ama TR giren distribütör anlaşmalı cihazlarda market olayı olmayacak insanlar bunu anlamakmı istemiyor nedir tuhaf bir durum,htc olsun yada başka Android li cihazları bu gibi yerlerden alanların elinde patlıyor çünkü Android market yassak...tabi bu demek değilki Android market kurulamıyor cihazı port ettirmen gerekiyor ama ozaman da cihaz garantiden cıkıyor ama iyi bilen birinin yapması gerekiyor bunuda sana kimse bedava yapmaz...bence bulabilirsen sanal marketlere bak...hiç uğrasma,cihazı düşünüyorsan tabiki,sonuçta onlarda garantili satıyor illegal bir olay yok ortada...

hmmm o zman en mantıklısı sanal marketlerden almak...yazılım işi sakat yav , 600 lira bi anda yanarsa koyar adama ama stoklarda yok diyor hiç bi yerde bulamadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.