Şimdi Ara

c901 doğubank fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbulda olup bu telefonu doğubankta gören oldumu acaba?

birde fiyat hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..

• sahibindende var sıfırı 400 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: *-*krall*-*

sahibindende var sıfırı 400 tl

onlarla konuştum illaki ptt kapıda ödeme diyolar,get açmadılar..bence dolandırıcı kaynıyo o site:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

quote:

Orijinalden alıntı: *-*krall*-*

sahibindende var sıfırı 400 tl

onlarla konuştum illaki ptt kapıda ödeme diyolar,get açmadılar..bence dolandırıcı kaynıyo o site:)

Alıntıları Göster
    yo bence güvenli kişiden kişiye değişir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

yo bence güvenli kişiden kişiye değişir :)

Alıntıları Göster
    o zman kapıda ödemeli al da , kutudan hıyar çıkınca görürsün :) ptt içeriğe bakmana izin vermiyor..uğraşman lazım.
  • quote:

o zman kapıda ödemeli al da , kutudan hıyar çıkınca görürsün :) ptt içeriğe bakmana izin vermiyor..uğraşman lazım.

Alıntıları Göster
    Riskli bir alış veriş yöntemi maceraya gerek yok bence.Emsali olan bulabileceğin bir modele bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakin-adam

Riskli bir alış veriş yöntemi maceraya gerek yok bence.Emsali olan bulabileceğin bir modele bakabilirsin.

özellk ve boyutları bakımından en mantıklısı bu geldi bana...bunu bulamazsam bi süre telefon almam , w810 var elimde, patch atıp atıp kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3b1r -- 15 Aralık 2010; 13:09:10 >
  • quote:

quote:

özellk ve boyutları bakımından en mantıklısı bu geldi bana...bunu bulamazsam bi süre telefon almam , w810 var elimde, patch atıp atıp kullanırım

c905 al

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

c905 al

Alıntıları Göster
    c901 in sar değeri 1.57 diydi galiba. tabi her zaman bu değerde olmaz telefonun az çektiği yerlerde bu değere yükselir. aşırı yüksek bence. kamerası ne kadar iyi olsa da bu yüzden almam ben bu telefonu. c905 daha iyi bir tercih olacaktır. c905 in sar değeri max 0.77

• quote:

aras kargo ile gönderse? aras actırıyor cünkü paketi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

aras kargo ile gönderse? aras actırıyor cünkü paketi.

Alıntıları Göster
    @taken21

kapıda ödemeli göndermek istiyor satıcı..o da sadece ptt kargo ile mümkün sanırım..

@Kaptan G. @*-*krall*-*

c905 de aklımda ama kaba o ve biraz sorunlu bi telefon.bazı sürümlerinde ahizeden ses gelme problemi falan varmış..

sar değeri göze aldık artık napalım iki telefon taşıyan yokmu sanki hiç ,aynı şey..

kararsız kaldım

• quote:

@taken21

kapıda ödemeli göndermek istiyor satıcı..o da sadece ptt kargo ile mümkün sanırım..

@Kaptan G. @*-*krall*-*

c905 de aklımda ama kaba o ve biraz sorunlu bi telefon.bazı sürümlerinde ahizeden ses gelme problemi falan varmış..

sar değeri göze aldık artık napalım iki telefon taşıyan yokmu sanki hiç ,aynı şey..

kararsız kaldım

Alıntıları Göster
    sar değeri dediğim şey telefonun durduğu yerde yaydığı radyasyon değil konuşma sırasında yaydığı radyasyon. onun için önemli. bence dikkat et bu konuya. 1 in üstündekileri alma. paran varsa samsung pixon 12 de iyi kameraya sahip bir telefon. şarjı az gider ama iyi çeker. telefonda led+xenon flaş var. ledi de iyi ışık veriyor. lazım olduğunda el feneri olarak kullanılabilir videoyu açarak. bakmadım ama o özelliği vardır herhalde. sar değeri de 0.22

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan G.

sar değeri dediğim şey telefonun durduğu yerde yaydığı radyasyon değil konuşma sırasında yaydığı radyasyon. onun için önemli. bence dikkat et bu konuya. 1 in üstündekileri alma. paran varsa samsung pixon 12 de iyi kameraya sahip bir telefon. şarjı az gider ama iyi çeker. telefonda led+xenon flaş var. ledi de iyi ışık veriyor. lazım olduğunda el feneri olarak kullanılabilir videoyu açarak. bakmadım ama o özelliği vardır herhalde. sar değeri de 0.22

sonyericsson dan başka telefon kullanmayı düşünmüyorum,hiç bakmadım bile diğer modellere..

x10 mini nasıl ki acaba..
  • quote:

quote:

sonyericsson dan başka telefon kullanmayı düşünmüyorum,hiç bakmadım bile diğer modellere..

x10 mini nasıl ki acaba..

Alıntıları Göster
    c903 kullanana kadar ben de başka marka kullanmayı düşünmüyordum x10 mini hakkında bir bilgim yok

• quote:

c903 kullanana kadar ben de başka marka kullanmayı düşünmüyordum x10 mini hakkında bir bilgim yok

aynen yav bağımlı yapıyor pasaport kaydı cart curt hiç uğraşmıyım ben gdip türkiyeye gelen bi model alim bari
  • su an xperia serisinde en iyi performans x10mini ve x10mini pro modellerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

su an xperia serisinde en iyi performans x10mini ve x10mini pro modellerinde

hiç dokunmatik telefon kullanmadım o yüzden biraz düşündürüyor insanı..ama genel olarak iyi bi telefon..türkiyeye geldi mi resmi olarak ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

su an xperia serisinde en iyi performans x10mini ve x10mini pro modellerinde

hiç dokunmatik telefon kullanmadım o yüzden biraz düşündürüyor insanı..ama genel olarak iyi bi telefon..türkiyeye geldi mi resmi olarak ?

Alıntıları Göster
    X10 kullanıyorum ayrıca satıyorum :) 4 tane sattım tr de ciddi fiyatları kazık

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

x10 çok büyük yav mini yokmu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

x10 çok büyük yav mini yokmu

Alıntıları Göster
    Ptt ile kapıda ödemeli bir ürün almayı düşünüyordum bende. Açıp bakıyoruz, sonra ödüyoruz sanıyordum. Açmaya izin vermediklerini öğrendiğim iyi oldu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.