Bildirim
c901 siyah.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KamilGolcü ile irtibata geç -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
KamilGolcü ile irtibata geç
Bende kamilden 1hafta önce aldım.fiyatta anlaşırsak satabilirim. -
Fiyatı ne bu meretlerin.?quote:
Orijinalden alıntı: farukkkquote:
KamilGolcü ile irtibata geç
Bende kamilden 1hafta önce aldım.fiyatta anlaşırsak satabilirim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Breakaway
Fiyatı ne bu meretlerin.?
Pm attım -
C901 lerin fiyatı hangi aralıkta değişiyor? Greenheart modeli ile arasında fiyat/performans farkı varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make.believe -- 19 Nisan 2011; 15:09:51 > -
bu greenheart ne ayaktır? cevreye duyarlı bişeymi anlamadım gittiquote:
Orijinalden alıntı: make.believe
C901 lerin fiyatı hangi aralıkta değişiyor? Greenheart modeli ile arasında fiyat/performans farkı varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
bu greenheart ne ayaktır? cevreye duyarlı bişeymi anlamadım gitti
Tamami ile çevreci demek geri dönüşü olan maddeden imal edilmiş. -
quote:
kamufule oluyor renk degistiriyor disarida yesil felan oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
quote:
Tamami ile çevreci demek geri dönüşü olan maddeden imal edilmiş.
saolasın hocam. kaan yine sapıtmış faruk hocam seninle özel konusmam gerekiyor. sony ericsson forumunda ortalık karıstı anca sen üstesinden gelirsin. msn ini pm lermisin bana müsait oldugun bi an konusalım
-
Bilgi için saolun -
quote:
quote:
quote:
saolasın hocam. kaan yine sapıtmış faruk hocam seninle özel konusmam gerekiyor. sony ericsson forumunda ortalık karıstı anca sen üstesinden gelirsin. msn ini pm lermisin bana müsait oldugun bi an konusalım
Bence de eray bazı konular mesajlar silinsin artık
-
KamilGolcü kimdir?quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10quote:
quote:
quote:
Bence de eray bazı konular mesajlar silinsin artık
Alıntıları Göster
Ek olarak kayıtlı olması gerekiyor veya kayıt ettirebiliyormuyuz? Türkçe dil desteği olacakmı? Bunlar önemli benim için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nasahay
KamilGolcü kimdir?
Ek olarak kayıtlı olması gerekiyor veya kayıt ettirebiliyormuyuz? Türkçe dil desteği olacakmı? Bunlar önemli benim için.
Kamil forum üyesi.Elimde c 901 var sorunsuz 2 haftalık cihaz 8 gb hafıza kartı 2 adet kasa full kutulu kayıtlı brown patchli fiyat 400 düşünüyorum. -
Ben greenhart istemiyorum. Umarım değildir. Ek olarak türkçe ve kayıtlı ise düşünebilirim kardeşim.quote:
Orijinalden alıntı: farukkkquote:
KamilGolcü kimdir?
Kamil forum üyesi.Elimde c 901 var sorunsuz 2 haftalık cihaz 8 gb hafıza kartı 2 adet kasa full kutulu kayıtlı brown patchli fiyat 400 düşünüyorum.
Alıntıları Göster
-
Sanırım birde sendeki telefonda zoom yapma sorunu varmış? Bilgilendirirsen dönerim sana.quote:
Ben greenhart istemiyorum. Umarım değildir. Ek olarak türkçe ve kayıtlı ise düşünebilirim kardeşim.
Alıntıları Göster -
quote:
Sanırım birde sendeki telefonda zoom yapma sorunu varmış? Bilgilendirirsen dönerim sana.
Telefonum türkçe kayıtlı brown ve patchli full kutulu. Benim telefonumda sorun yok.ne zoomda nede başka bir yerinde kim çıkartıyo bunları -
quote:
quote:
Sanırım birde sendeki telefonda zoom yapma sorunu varmış? Bilgilendirirsen dönerim sana.
Telefonum türkçe kayıtlı brown ve patchli full kutulu. Benim telefonumda sorun yok.ne zoomda nede başka bir yerinde kim çıkartıyo bunları
greenheart mı -
quote:
quote:
quote:
Telefonum türkçe kayıtlı brown ve patchli full kutulu. Benim telefonumda sorun yok.ne zoomda nede başka bir yerinde kim çıkartıyo bunları
greenheart mı
Olabilir :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_9292
quote:
kamufule oluyor renk degistiriyor disarida yesil felan oluyor
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- snapdragon 680
- snapdragon 8 gen 5
- gök gürültüsü tehlikelimi
- turkcell t10
- türk telekom ödemeli arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X