Şimdi Ara

C902 de kullanılan Led ışığın (Photo Flashın) normal ledlere göre farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ama sonuçta ışığın türü LED....

Belki daha yüksek watt'da bir LED kullanmışlardır, ama insan fotoğraf makinelerindeki gibi bir led bekliyor illa ki...
  • Led'i prize mi bağlamışlar abi, bu ne?
  • Ama kalite çok kötü. ıııwwww.
  • Ledle çok fazla alakası yok aslında. Yazılım ile çözülüyor parlaklık olayı. k790 da xenon flash var ama istersen flash ile birlikte karanlık ya da çok aydınlık çekebiliyorsun.

LEdin bi özelliği diğer ledlere göre belki açısı biraz daha fazladır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

Ama kalite çok kötü. ıııwwww.

Sıfır ışık, olur o kadar
  • şimdi üstteki foto bildiğimiz LED flashın, attaki ise C902'deki Photo Flash'ın performansları mıdır???

o zaman bu hiçbir şekilde doğruluk payı olmayan bir haber, 0 ışıkta LED flash hiçbir zaman böyle karanlık bir görüntü vermez!!! hiç mi LED flashlı cihaz kullanmadık yaa

ikinci fotoda bir çelişki yok, LED flashın olduğu zaten fotonun genelindeki sarı tondan belli oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstteki Foto Sıfır Işık
    Alttaki Foto Photo Flash'la çekilen

C902 kullandım bilirim, fotoğraf kalitesi orta derece, k850i yerine tercih edilemez diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: synx

Üstteki Foto Sıfır Işık
    Alttaki Foto Photo Flash'la çekilen

C902 kullandım bilirim, fotoğraf kalitesi orta derece, k850i yerine tercih edilemez diye düşünüyorum.

K850i gibi bir telefon varken C902 gibi led flashlı bir telefonu alternatif kabul etmek yanlış bir davranış olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.