Şimdi Ara

Monitör ışığı ne işe yarar? 'Ucuz VS Pahalı Monitör ışığı kıyaslaması'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videoda Blitzwolf'ün uygun fiyatlı ve Yeelight'ın pahalı monitör ışığını malzeme kalitesi, kontrol yöntemleri, sağladıkları ışık ve genel manadaki kullanışlılıklarıyla beraber değerlendiriyoruz.

Blitzwolf Monitör Işığı - Stok yenilenince eklenecek

Yeelight Monitör Işığı - https://app.hb.biz/oQJJICOiBaM4

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Karanlık ortamda monitör tv vs.. karşıdan göze tutulan el feneri etkisi yapar.Uzun vadede gözlerde sağlık sorunları kaçınılmazdır.

• "Ay ışığını tek geçerim." –Beethoven

• Monitör arkası ışıklandırma, özellikle duvara yansıtılan ışık kaynakları yeterli benim için, böyle ürünlere gerek yok.

Tepedeki lambadan ekrana ışık yansıma yapar, hem ekran kalitesini bozar hem de daha çok ışığa maruz kalırız. Ancak bir gün e-ink çok gelişir o zaman kabul.

• https://www.hepsiburada.com/cata-ct-5249-marti-cabinet-dokunmatik-anahtarli-3-renk-modu-p-HBCV00001U813B?ftid=ek27x3frynvi50a0&magaza=SET+YAPI+USTASI&url_src=and-product-detail
    200TL islevini yerine getiriyor monitorun uzerinde dolap varsa kullanilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperchondriac -- 29 Ekim 2024; 20:39:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • küfür mü ediyorsun burak! bunları kullanan süzme salaktır göz sağlığına düşmandır

• Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    Bunun sensörlüsü yok mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Retina Kornea Yanığı Bile Yaparmı Yapabilir Uzun Süre Buna Direk Maruz Kalınırsa Aman Dikkat Arkadaşlar

• Bilgisayar kullanırken saf karanlık isteyen tek kişi benim herhalde. Bırak rgb'yi düz beyaz aydınlatmaya bile tahammülüm yok. Zaten monitöre odaklanmam gerekiyor sağdan soldan başka bir uyarıcı asla istemem. Bilgisayar kasasını sırf bu yüzden masa üstüne değil aşağı koyuyorum, ışıklarını kapatıyorum. Mouse ve klavyedense sadece düz beyaz renk en kısıkta ayarlıyorum. Pencerede zaten siyah perde var. Bence en güzeli, en sadesi ve kafa göz yormayanı bu şekilde oluyor. Yav ben hoparlörün ses açma kapama kısmında turuncu ışık var diye üzerine elektrik bandı yapıştıran adamım.

Vallaha da billaha da ışık düşmanıyız rgb düşmanıyız!!! :D

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Göz bozukmu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Masaüstü işlemi olan ışık yaksın. Klavye için ise aydınlatmalı klavye kullanılabilir ki ben o şekilde kullanıyorum.

oda ışığını açamayan özel ışık isteyen için belki anlamlı olabilir.

• amazon
    iZELL 77 LED çalışma masası lambası, kısılabilir – 【3 renk sıcaklığı ve 10 parlaklık kademesi】 70 cm esnek kuğu boynu, USB şarj cihazlı, kelepçeli lamba, ofis lambası, çalışma lambası, ev ofis/ofis
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B2P386JV

Monitörün üstüne ışık koymayı tercih etmem. Bu ürünü aldım ve çok memnunum.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    böyle ürünler görme zorluğu olan kişiler hariç yasaklanmalı! tamamen para tuzağı! bende vampir gibiyim televizyon izlerken bile ışığı kapatırım!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.