Selam ben bu üründen aldım.. daha önce k850i vardı .. ama c905 e şu ana kadar bir cam driver bulamadım.. arkadaşlar bilen varsa nereden bulabileceğimi söyleyebilirmi
Aslında orjinal driver de çok harika. bende önceden K850 kullanıyordum K850 ye çok driver denemelerim oldu ama C905 e hiç deneme ihtiyacım olmadı. Çünkü oldukça başarılı. Ama driver ler nasıldır bilemem.
c902 k850 c905 ... gibi cihazlari kullanmis biri olarak kesinlikle cok farkettigini soyleyebilirim.. mutlaka dene
bu tel hakkında bilgi verebilir msnz ? kimi iyi demiş kimi kızağı kötü ekran donması yaşıyoum kötü demiş.. bi türlü emin olamadım..
bence kalın
quote:
Orijinalden alıntı: westernblew
bu tel hakkında bilgi verebilir msnz ? kimi iyi demiş kimi kızağı kötü ekran donması yaşıyoum kötü demiş.. bi türlü emin olamadım..
arkadaşım kullanıyordu 5 ay kullandı hiç domadı çok güzel bi telefon tavsiye ederim uzun yıllar kullanılabilecek bi telefon kızağıda süper kızağı açıp kapatırken bi ses çıkıyor ki mest ediyor insanı yani telefon çok güzel ama bence alacaksan sıfır al bi sorun çıkaracağını samıyorum çok güzel bitelefon keşke ülkemize garantili gelseydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme