Şimdi Ara

C905

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben bu üründen aldım.. daha önce k850i vardı .. ama c905 e şu ana kadar bir cam driver bulamadım.. arkadaşlar bilen varsa nereden bulabileceğimi söyleyebilirmi

• Teşekkürler hangisini önerirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayabrt
    Teşekkürler hangisini önerirsiniz..

Buna cevap bekleyeceğine kendin denermisin Tek Tek
    Herkesin görüş önerisi farklıdır-kişiseldir
  • Sağol... Deneyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292
    tek tek uğraşma

bunu kullan

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=195736

Denesin işte tek tek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında orjinal driver de çok harika. bende önceden K850 kullanıyordum K850 ye çok driver denemelerim oldu ama C905 e hiç deneme ihtiyacım olmadı. Çünkü oldukça başarılı. Ama driver ler nasıldır bilemem.
  • c902 k850 c905 ... gibi cihazlari kullanmis biri olarak kesinlikle cok farkettigini soyleyebilirim.. mutlaka dene
  • bu tel hakkında bilgi verebilir msnz ? kimi iyi demiş kimi kızağı kötü ekran donması yaşıyoum kötü demiş.. bi türlü emin olamadım..
  • bence kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

bu tel hakkında bilgi verebilir msnz ? kimi iyi demiş kimi kızağı kötü ekran donması yaşıyoum kötü demiş.. bi türlü emin olamadım..

arkadaşım kullanıyordu 5 ay kullandı hiç domadı çok güzel bi telefon tavsiye ederim uzun yıllar kullanılabilecek bi telefon kızağıda süper kızağı açıp kapatırken bi ses çıkıyor ki mest ediyor insanı yani telefon çok güzel ama bence alacaksan sıfır al bi sorun çıkaracağını samıyorum çok güzel bitelefon keşke ülkemize garantili gelseydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.