Şimdi Ara

6230i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6230i geliyor. 1 megapiksel kamera ve 128*160 ekran

• Telefonun tanıtımı Ağustos ayında bekleniyor ve fiyatıda 450.- Euro ile 475.- Euro arası olacakmış.
    inşallah
  • Evet gelicekmiş bendewww.mobilereview.com'da gördüm süper ya ekran falan büyümüş...
  • ekran iyi de synbian varmıdır acaba
  • Eh Nokia'dan yerinde bir dawranış. Symbiansız ama hiç deilse ekranı idare eder olan bi telefon.
  • Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık Nokia
  • +1 bu kafayla nokyadan bi tezek olmaz.. iste tel. cikti yine bi ticaret aldatmacasi.. agir mok yediler sankim... yine yeni bisey ekleyip surduler piyasaya... git abi git bi daha nokya alirsam :d (7610 haric.. laf yok)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya güzel telefon da fiyatı çok pahalı. Symbian ı yok uygulama yükleyemiyosun. Ayrıca 120*160 hiç olmamış. Bence gereksiz
  • iirenc bi telefon... yolda 3-4 kizin koynunda gordum.. gormemish tikky kizlari hem gormemish gibi almishlar son cikan teleofn diye kaziklanmishlar... bide koyunlarinda tasiyo enayiler poehahehae wala bu kizlarin kafa basmiyo ya... abim kullanmayi bilmiyon ne diye aliyon?!?! git kullan 3310unu ne biliim 1100 yada 3100 fln dimi yaa??
  • Ehehe snn dediğin 6230du gerçi ama haklısın ya ben de geçen 7200 gördüm bzm lisedeki tiki kızlarda öö 900milyona nefis bir kazık yemişler.
  • tasarımı hosuma gitmedi.. oysaki nokia (kabul edelim) tasarım konusunda asmis bir marka... kendisine uygun olmayan tasarımlar yapmaya basladı...
  • 6220-6230-6300(resimde 6230i değil 6300 yazıyo). yine nokia nın stratejisi ve yine herkesin diyeceği gibi alınmaz. kesin 1 milyar fln olur onun yerine p800 alıp 300 milyonla da biraz bilgisayar yenilemek çok daha mantıklı olur
  • yaw bunda bişiy yokki arkadaş bir özellik ekliyor satıyor bir özellik ekliyor satıyo maşallah bizim milletle veriyor fazlasını alıyor
    yaw bir ekran büyük diye buna para mı verilir.
    nokia milleti iyi enayi sanıyor, madem öyle neden ilk bunu çıkarmadı neden ekranı büyük yapmadı
    tabiki daha fazla para
    ulen bu nokia varya tam sopalık
    Not: not dayağa karşıyım.(anlayın diye)
  • konu daha önce açılmıştı orda yazdığımı burdada yazıcam.özellikte ekleyemiyoki.daha dorusu eklemiyor.1mp kamera koycağına işletim sistemi koysaydı ya!
  • işletim sistemli telefon alacak var almayacak var ?
    işletim sistemi istemeyen kişileri de düşünmek zorunda her zaman bi üretici firma, ? saygılar
  • peki dostum:)kendi fikrimi yazmıştım sadece...

• illa bi kıllık olacak yani ? herkes fikrini sölüyor yaw? neden alınıyorsun şimdi.!!
    senin fikrinini aynısını söledik mi oke , değişik bişi söledik mi hemen yukardaki gibi iğneleyici bişi yazıyorsun ..

herkes aynı şeyi söylerse ne anlamı kaldı forumun??
  • ne alakası var benim dediğimden sonra sende başka bi açıdan yaklaşmışın bende başka açıdan yaklaştığımı söledim.iğnelemek falan yok yani.ozaman sende beni iğneledin hadi bakalım:)2 mizde mütabıkız işte herkesin kendi fikri olduğu konusunda
  • birbirimizi igneliyoruz klona
  • 6230 a 840 milyon bayılan (2 adet) arkidişim var şimdi onlar bu haberi duysa böleee sinir olur sığmaz kabına taşar hanii ama napcan nokia böle işleri sürekli yapmaktan zevk alıyor ülehhn gerizekili (nokai) yap şu laeti adam gibi (k700 ile aynı özelliklere sahip olmuş 6230i) ama düşünemiyor tabii bence nokia mühendislerinin alayına işten kovmalı hiç piyasaya gözleri yok yuhh onlara 7650 gibi telefonu yapan adamlar nerde hani üretin kardeşim yeni şeyler 7650 yi yaptılar herkesin dibi düştü sonra noktaaa olmaz abi yapsınlar bişeyler şimdi 6260 yapmışlar fena diiL ama nokia sönüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.