Bildirim
CABAL 2 BAŞLIYORRRRRRRR (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kasıntıdan oynanmıyor. En yüksekte de en düşükte de 30-40 fps arası. -
Tera'ya p2p demişsin onu f2p olarak düzelt. -
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Tera'ya p2p demişsin onu f2p olarak düzelt.
Oyun F2p fakat shop kısmı adaletsiz olduğu için p2p demek istedim anlamamışsın -
p2p : pay to play ( para verip de oynanan wow gibi )
p2w : pay to win ( para verip de kazanılan çoğu free to play oyunda olduğu gibi) -
-
oyun nasıl güzel mi yoksa sıkıcı mı -
cabal 1 efsaneydi cabal 2 3-4 senelik klasik mmo gibi 5-6 saat oynadım görüşüm bu -
yeni basladim arkadaslar.acaba turk guildi filan var midir?ya da yardimci olabilecek birileri soru filan sorarim takiliriz guzel olur nickim zierox -
öncelikle şuan oyunu tavsiye etmiyorum 40 lwl end game 0 1 tane dg var ve sabah aksam orda spam yapılıyor sıkıcı gel gelelim oyunun kopma noktasına cap 45 te 2 ırka bölunuyor oyun ve devasal pvp mapi var ırk savaşları relic ler almalar bu butun ırk a bell i% lerle buff lar vs veriyor ve herkes genelde savaşa katılır
aşağıda videosuna bakabilirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=I6vnVV3O1Q4
ama beni hayal kırıklığına uğratan oyunun optimizasyonu 0 vidoadada göreceksiniz elin korelisi nde ble kasıyorken biz hiç oynıyamayız tutmaz bu oyun klaslar arasında denge yok 1 tank 50 kişi kesemiyor neyin pvp si vs vs oynanmaz zaman kaybı
-
Cabal 1 gibi efsane oyunun devamını getiriyorsun cry engine kullanıyorsun beklentiler çok yüksek iken şu çıkan oyuna bak.Bu oyun bir sürü oyuncu kaybetti kaybetmeyede devam ediyor.Bu sorunlar yüzünden büyük bir kitleyi kaybetti ve kazanması çok zor.Oyunu bırakan adam gider başka oyuna başlar sonra dönüp arkasına bakmaz.Ben oyunu kasması ve zevksiz bulduğum için sildim.Skill efektler başta çok güzel gelmişti ama görev sistemi moblar falan hoşuma gitmedi. -
cabal 1 kitlesi demişsin işte sıkıntı burda oyunun caballa alakası yok skill zincirleme sistemi aiondan çalma pvp diye bişi yok oyun şuan çöp illerde duzelirmi bu motor ve optimizasyonla imkansız -
Bu oyun neden çıkartıldı anlamş değilim. Hiç bir yenilik sunmuyor. Geçmişdeki oyunlardan ne farkı var ? yani mesela neden cabal 2 oynamalıyım sorusuna hiç bir cevap veremiyor. klasik bundan 5 sene önce çıkan mmorpg ler gibi. -
Son durum nedir bu oyunda? optimizasyondan felan baya yakınmış milet şuan nasıl acaba?
Cabal 1 uzun süre oynamış 2yide uzun süre beklemiş ve bıkmıştım beklemekten şimdi bir deneyim diyorum değer mi indirmeye? -
25 lvl de o levelin quest bitiyor ekstradan 4 görev veriyor onlarda party şeklinde yapılacak görevler lakin oyunda adam bulmak o görev için zor . Yabancı forumlara bakıyorum eğer ilerki lvl lerdede aynı problem olursa en iyisi bırakmak gibi geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Extrem Gamer
25 lvl de o levelin quest bitiyor ekstradan 4 görev veriyor onlarda party şeklinde yapılacak görevler lakin oyunda adam bulmak o görev için zor . Yabancı forumlara bakıyorum eğer ilerki lvl lerdede aynı problem olursa en iyisi bırakmak gibi geliyor.
Oyun açıldığında çok kalabalıktı ama şimdi baya azaldı oyuncu sayısı.Tek sunucu var hergün belli saatlerde savaşlar falan oluyor aslında güzel oyun optimizasyon sorunları ve farklı beklentiler bitirdi oyunu. -
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
quote:
Orijinalden alıntı: Extrem Gamer
25 lvl de o levelin quest bitiyor ekstradan 4 görev veriyor onlarda party şeklinde yapılacak görevler lakin oyunda adam bulmak o görev için zor . Yabancı forumlara bakıyorum eğer ilerki lvl lerdede aynı problem olursa en iyisi bırakmak gibi geliyor.
Oyun açıldığında çok kalabalıktı ama şimdi baya azaldı oyuncu sayısı.Tek sunucu var hergün belli saatlerde savaşlar falan oluyor aslında güzel oyun optimizasyon sorunları ve farklı beklentiler bitirdi oyunu.
hayret ya oyun çok güzel gözüküyordu niye tutmadı acaba. cabal efsane bir oyundu yazık olmuş. -
Yapan çekik gözlüler bu oyuncular parti bulamazsa alternatif görevler koyalım diye niye dememişler 25 lvl de takıldık kaldık solo olarak sürekli aynı yaratıkları spam aoe kesiyoruz hem quest kadar exp vermiyor hemde oyundan soğutuyor böyle saçmalık olmaz...
Yeni başlayanlara tavsiye; arkadaşınız varsa başlayın yoksa tek başınıza ilerlemeniz çok sıkıcı ve zor, serverda çok az oyuncu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belli bir levelden sonra ana görevler çok azalıyordu sürekli tekrarlanan mavi görevlerle mob kesiyordun diye hatırlıyorum.Level kasması zor ve sıkıcı , knight gibi slot döneceksin arkadaş bulup. -
Merhaba arkadaslar 39 lvl oldum nickim ATLANTlS OYNAYAN arkadaslar varsa eklesin muhabbet ederiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X