Şimdi Ara

CABAL 2 BAŞLIYORRRRRRRR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu siteye tıkladıkça beni neden Facebook sayfasına yolluyor ? Oyunu nereden indirip üye olacağım EU veya USA fark etmez ping azsa ve sağlam Türk playerler varsa beni yazın beraber oynarız sürekli

EDIT : Facebook sayfasına gönderme işi düzeldi de bu sefer sayfasındaki grafikler gelmiyor ya TTNET ile ilgili ya da oyuna başlamak için bir süre beklemeli hatalar varsa diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoMeNiZeR_ -- 3 Temmuz 2015; 14:57:08 >
  • 15 wa kastım fa ve fb açtım 1 leveller henüz.Yürürken vurma iyi olmuş oyun fena değil aion , arclord ve tera karışımı bir şey olmuş.Skiller aion ve archlord 2, grafikler tera.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Temmuz 2015; 11:38:56 >
  • Oyunda Bm 5 günlük bi görevle açılıyordu Kore sürümünde şimdiden takılacak arkadaşları bilgilendirmiş olayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bugün girdim yıllardır cabal 2 bekleyen birisi olarak inanın hayal kırıklıgına ugradım videolarda izlediğindeki keyifi falan hiç almadım. Ayrıca oyunda sorun var boş arazide ekran ayarlarını en düşüğe aldıgım halde fps 20 den yukarı cıkmıyor. Kalabalıga gırınce kitlenıyo yani aynı Tera muhabbetıne döndü. Sanmayın ki pc kötü diye bunu yaşıyorum bilgisayarı ıyı olan diger arkadaslara da sordum en fazla 40 fps alıyorlar. Ping sorunu pek yok gibi ama dedıgım gibi fps herkeste problem chatten yüzlerce insan yazıyor. Bir heves daha son buldu..
  • Futuré kullanıcısına yanıt
    Oyunda problemler çok.Fps düşüşleri karakter yürürken takılmaları lag gibi karakteri geri atmaları vb.Oyuna hiçbir yenilik eklememişler oradan buradan çalıntı yapmışlar ama olmamış.Tera kaç sene oldu çıkalı hala rakipsiz.Cabal 1 , 2'den daha güzel.

19 level oldum oyundan soğudum.20 olayım yeni harita açılsın diye uğraşıyorum.Bu oyunu indireceğine Tera indirin arkadaşlar tera bunu 2 ye böler 4 e katlar.

Skill atıyorum yarım saniye sonra damagesi işliyor bu sadece uzaktan rakibe atlamalı skillde var.Görevlere otomatik gitme var ama oda düzgün çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Temmuz 2015; 17:31:06 >
  • Cabal 1 in o havasını alamayan tek benmiyim
  • Minimum ayarlarda 35- 40 fps alıyorum. Max ayarlarda da 35 civarı. Madem bi halt fark etmeyecek niye grafik ayarı koydular. Fps düşüşleri çok sık oluyor grafik ayarıyla da değişmiyor bu durum.
    Şahsen bu grafiklere sahip bir oyunun bilgisayarımda kasması anormal geldi.
    Seslendirmeler sıkıntılı.
    Çok az da olsa lag var ama US serverı olduğu için normal.
    Onun dışında klasik cabal olmuş.
    En çok takıldığım mevzu grafik mevzusu bu sorun düzeltilirse oynanabilir.
  • İnceleme videoma göz atabilirsiniz.

• Boşuna indirdik desenize Neyse Skyforge açık betası yaklaşıyor onu beklicez artık
  • oyun eh işte grafikler baya kötü skyforge çıkınca direk bırakırım
  • oyun epey güzel duruyor ama inceleme yapan arkadaşın affına sığınarak epey vasat bir inceleme olmuş. açıklama yok bu warrior, buda priest gibi geçmeler, oynanış videosu dersek görüntü dona dona izleniyor akıcı bir inceleme olmamış. daha çok ilk bakış denebilir.

oyun bana açıkcası ilginç ve güzel geldi. tüm oynadığım oyunlarda healer oynadığım için priest'ten midir nedir priest çok hoşuma gitti benim görüntüsü.

bir denemek lazım.

oyunun grafiği idare eder aman zaten çok aşırı iyi grafiği olmasın sonra iki skill atınca kasıyor. oyun güzel olsun yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 4 Temmuz 2015; 1:52:27 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Oyunun grafikleri gw2 kadar güzel değil ama yinede kasıyor.Cabal 2 , Tera ve Aion karışımı olmuş.Aion 2 diyenler falan vardı chatte.

Ana görevler bitiyor sonra tekrarlanabilen mavi görevlerle level kasmaya çalışıyorsunuz çok sıkıcı.

CABAL 2 BAŞLIYORRRRRRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Temmuz 2015; 3:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyunun grafikleri gw2 kadar güzel değil ama yinede kasıyor.Cabal 2 , Tera ve Aion karışımı olmuş.Aion 2 diyenler falan vardı chatte.

Ana görevler bitiyor sonra tekrarlanabilen mavi görevlerle level kasmaya çalışıyorsunuz çok sıkıcı.

CABAL 2 BAŞLIYORRRRRRRR

hocam eğer grafikler düşük olduğu halde kasıyorsa o kasmayı kesin tetikleyen birşey vardır ya anti cheat sistemidir ya başka birşeydir düzelir diye düşünüyorum ben. beta süreci sonuçta dediğiniz gibiyse o şekilde zaten oynanmaz oyun.

görevler dışında oyunda iki düşman ırk varmı acaba open world pvp sistemi ve pay 2 win konusunda bir bilginiz varmı merak ettim. bu aralar gw2'de wvw dışında başka birşey yapmıyorum.

klasik bir mmo ihtiyacım var priest oynayabileceğim. gw2'de malum healer diye bir class yok priest oynamak istiyorum klasik bir mmo'da. cabalın priestleri epey hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

CABAL 2 BAŞLIYORRRRRRRR

hocam eğer grafikler düşük olduğu halde kasıyorsa o kasmayı kesin tetikleyen birşey vardır ya anti cheat sistemidir ya başka birşeydir düzelir diye düşünüyorum ben. beta süreci sonuçta dediğiniz gibiyse o şekilde zaten oynanmaz oyun.

görevler dışında oyunda iki düşman ırk varmı acaba open world pvp sistemi ve pay 2 win konusunda bir bilginiz varmı merak ettim. bu aralar gw2'de wvw dışında başka birşey yapmıyorum.

klasik bir mmo ihtiyacım var priest oynayabileceğim. gw2'de malum healer diye bir class yok priest oynamak istiyorum klasik bir mmo'da. cabalın priestleri epey hoşuma gitti.

Skyforge geliyor abi onda var classic healer

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

CABAL 2 BAŞLIYORRRRRRRR

Skyforge geliyor abi onda var classic healer

ona baktımda biraz bilim kurgu mmo gibi bana biraz fantezi mmo lazım. skyforge bildiğim kadarıyla gezegen mezegen wildstar tarzı içeriği var.

Herkes kastığını söylüyor bakalım bu kadar kişiyi dinleyip bir şeyler yaparlar herhalde.Cabal 1'de procyon ve capelladan birini seçiyorduk birbirimize karşı savaşıyorduk bunda henüz öyle bir şey göremedim.Shopta çok az şey satılıyor premium service gibi bir şey vardı 1-2 binek mount başka bir şey yoktu diye hatırlıyorum.Cabal 1'de de healer yoktu.

Ben Tera indircem tera çıkalı kaç sene oldu hala grafikleri oynanışı skil efektleri çok iyi.Steam'e gelince na sürümü çok popüler oldu keşke tek yayımcı firmanın elinde olsaydı global sunucularda oynasaydık.Yeni class gelecekmiş oyunda baya class çeşitliliği oldu.
    https://www.youtube.com/watch?v=3ixEniV8K38

• quote:

Herkes kastığını söylüyor bakalım bu kadar kişiyi dinleyip bir şeyler yaparlar herhalde.Cabal 1'de procyon ve capelladan birini seçiyorduk birbirimize karşı savaşıyorduk bunda henüz öyle bir şey göremedim.Shopta çok az şey satılıyor premium service gibi bir şey vardı 1-2 binek mount başka bir şey yoktu diye hatırlıyorum.Cabal 1'de de healer yoktu.

Ben Tera indircem tera çıkalı kaç sene oldu hala grafikleri oynanışı skil efektleri çok iyi.Steam'e gelince na sürümü çok popüler oldu keşke tek yayımcı firmanın elinde olsaydı global sunucularda oynasaydık.Yeni class gelecekmiş oyunda baya class çeşitliliği oldu.
    https://www.youtube.com/watch?v=3ixEniV8K38

ben terayı epey oynadım geçmişte. son lvl bir priestim var orda.

güzel oyundur kesinlikle tera. ama pc'im o zamanlar eskiydi battlegroundlarda 1fps alıyordum en sonunda canıma tak etti bıraktım.

sonra sistemimi yeniledim ama terayıda bırakmış bulundum geri dönmedim. şimdi guild wars 2'nin yanında wvw yapmadığım zamanlarda oynayabileceğim priesti sağlam bir oyun bakıyorum. tera'da aklımda onun yanında rift ve wildstar var bu üçünden birini oynucam sanırım. cabal 2 'de iyiye benziyor ama betadaki oyuna başlamak benim için biraz riskli.

işten güçten zaman çalıp oyun oynuyoruz onda da zamanı heba etmek istemiyorum şahsen.

Tera'yı oynarken kastığı için bırakmıştım şimdi tekrar kasarsa pc yi yükselteceğim.Steam'de Tera çıkışıyla baya etki yarattı.Tera dönebilirsin tabi sen daha iyi biliyorsun oyunu.

Cabal 2'de priest önemli bir role sahip olacaktır diye düşünüyorum.İstersen indir dene açık betada bazı sorunları var ama düzeltilebilir dediğin gibi.

Wildstar humblebundle de 1 dolardı ağustosta da f2p olcaktı Ağustosa kadar cabal 2 ve tera deneyebilirsin
  • Tera da epeydir oynadım arkadaşlar muazzam haritası falan herşeyi güzel görüntü kalitesi nerdeyse çoğu mmo dan iyi. Fakat o oyunda p2p oldugunu farkedınce bıraktım set item yapmak gerçekten para yatırmayıp oynayan arkadaşlar için epey zor. Parası olan düdüğü çalar misali olmuş free olunca. Son olarak cabal 2 de oyun motoruyla alakalı fps düşmesi yaşıyoruz Tera da aynı paralıykende böyleydi free oldu yıne boyle cabal 2 oynayanlara söylüyorum şu an beta ilerde düzelir edasıyla oynuyorsanız üzgünüm ama ben pek düzeleceğini sanmıyorum.
  • Bişeye benzetemedim cabal2 yi. 2004 civarında çıkan kore mmolarına benzemiş. Cabal 1 çok daha güzeldi. Wowa devam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.