Şimdi Ara

Cabal 2 , Echo of Soul beklemeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cabal 2 nin çıkdığını duydum yanlız şuanda oyuna herkes giremiyor kapalı beta filan bunlardan anlamıyorum.İki oyunda izlediğim videolara göre hoşuma gitti.Zaten iyi kötü cabal 2 nin nasıl bi oyun olacağını biliyoruz.
    Sizce beklemeye değecek mi..Tera , archeage ve aion online denedim hoşuma gitmeedi..Baska oyunda bulamıyorum...
    Ne zaman bu iki oyun herkese açık olacak bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Eliinde key olan arkadaşlar arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirse sevinirim.

• cabal 2 kesin deger bnce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

cabal 2 kesin deger bnce

İnsan sabır edemiyor işte :)
  • echo of soul'un savaş sistemi çok saçma 14 lvl iken görev veriyor 2 maç oyna diyor ama tutuyor 59 lvl adamlarla 15-15 maç yaptırıyor(en az 2 kill ve asist almak zorundasın) grafikler cabalın yanına yaklaşamaz classlarda cinsiyet kısıtlaması var ayrıca yapmcı aeria games yani open betaya geçince 1 yıla kalmaz p2w olur ben cabalı bekle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

echo of soul'un savaş sistemi çok saçma 14 lvl iken görev veriyor 2 maç oyna diyor ama tutuyor 59 lvl adamlarla 15-15 maç yaptırıyor(en az 2 kill ve asist almak zorundasın) grafikler cabalın yanına yaklaşamaz classlarda cinsiyet kısıtlaması var ayrıca yapmcı aeria games yani open betaya geçince 1 yıla kalmaz p2w olur ben cabalı bekle derim

ne zaman herkese açık olur sence hocam.?
  • gardanadam kullanıcısına yanıt
    cabal 2 henüz cbt ama son aşamada yani 1-1.5 aya kalmaz obt olur echo of souls ise beklemeye değmez tabi seviyorsanız başka ama dediğim gibi çıkması ile p2w olmasının arası en fazla 1 yıl sürer verilen emeğe ve zamana yazık
  • Cabal 2 yi bende bekliirem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi ozaman 1-1,5 ay bekleyelim :) aslında elimde para olsa guild wars2 almayı düşünüyorum.
  • eos u bilmiyorum ama cabal 2 cbt ine girme fırsatım oldu oyun rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

eos u bilmiyorum ama cabal 2 cbt ine girme fırsatım oldu oyun rezalet.

alala öyle mi hocam cidden ? sence cabal ı bırakıp 2 ye geçerler mi yoksa dediğin gibi rezalet mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

eos u bilmiyorum ama cabal 2 cbt ine girme fırsatım oldu oyun rezalet.

alala öyle mi hocam cidden ? sence cabal ı bırakıp 2 ye geçerler mi yoksa dediğin gibi rezalet mi :)

Geçen tabiki olur ama oyun cbt den çıksın direk p2w olur. Optimizasyon yok zaten cbt olduğu için diye düşündüm.
    kontroller felaket. Zaten questler git 3 tane bilmem ne kes şununla konuş. Cabal zamanında kontroller normaldi ama ne bir yenilik var nede başka birşey.
    Zamanı geçti böyle oyunların Cabal oynıcağıma gider bir private serverda Lineage 2 oynarım.
  • cabal2 nin pvesi eosun pvpsi daha iyi cabal 2de lv kasıcam diye kusucaktım valla gram pvp yok oyunda lv30a kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorctr

cabal2 nin pvesi eosun pvpsi daha iyi cabal 2de lv kasıcam diye kusucaktım valla gram pvp yok oyunda lv30a kadar

EOS bana sıradan bir mmorpg gibi geldi Cabal ise çok daha farklı olacak diye düşünüyor umuyorum.Eğer Cabal daki gibi skilleri zindanları olursa çok güzel olur.Özellikle bm leri merak ediyorum bir ara bakmıştım videolarına güzeldi.Blader Sınıfı kalkmış artık seri seri alanla kesemiyoruz kapalı bekasına KEY buluruz umarım

• 2 oyunuda denedim.Eos metin 2 gibi bişey olmuş.Cabal 2 eski oyununun tadını vermiyor ama düzeltmeler olursa oynanabilir.
  • cabal eskilerin efsanesidir bence 2 si çıkmışsa denenebilir en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.