Şimdi Ara

CabaL Online Account(ISTEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cabal online oynamayan biri accountunu verebilirmi veya fazla accountu olan : ) (Abi 5k varmı be der gibi oldu :) ) yaklaşık 3 haftadır bekliorum dleirmek üzereyim 20 sine kadar bekliyemicem bi iyilik yapsın biri bu iyiliği yapana eğer kabul ederse preminum almayıda göze aldım lütfen...

• altı üstü oyun açılınca oynarsın delirmene gerek yok

önceden online oyunmu vardı
  • Suan veren kişinin char ' ı zaten pre. ' Li oLacak ki ben birisinin pre.Li bir char ' ı vereceğini düşünmüyorum presiz oLsa zaten giremessin suan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkodamus

Arkadaşlar Cabal online oynamayan biri accountunu verebilirmi veya fazla accountu olan : ) (Abi 5k varmı be der gibi oldu :) ) yaklaşık 3 haftadır bekliorum dleirmek üzereyim 20 sine kadar bekliyemicem bi iyilik yapsın biri bu iyiliği yapana eğer kabul ederse preminum almayıda göze aldım lütfen...

biri sana accountunu verse bile oynayamazsın cünkü test için secilenler harici blocklu accountlar
    forum.cabalonline.com burda daha genis bilgi var

• ben en son okuduğumda hatta mail attım adminlere yazdıkları cevap şuanda sadece eski accountlar girebiliyor dedi anlıcağınız pre accler veya seçilen acclerin girişi bugun itibariyle bitti şuanda bütün eski accountlar girebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkodamus

ben en son okuduğumda hatta mail attım adminlere yazdıkları cevap şuanda sadece eski accountlar girebiliyor dedi anlıcağınız pre accler veya seçilen acclerin girişi bugun itibariyle bitti şuanda bütün eski accountlar girebiliyor

Adminler dedi ise yalan solemişler benım Eu cabal acıldıgından ve premium üyeliginden tut 2 senelik üyeligim girmiyor ......... bir yanlis var solediginde gerekirse SS ceker koyarım buraya

Not: bunu yapmamada gerek yok forumdan türkiye sayfasına gir orda arkadaslar acıklama yapmıs zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isadami34 -- 13 Haziran 2007; 22:34:34 >
  • Hi,

We are currently operating the service in Open BETA testing at the moment.

Only Old players will be able to participate in this phase of testing the game at this time.

All previously registered players will be able to resume playing the game during the Open BETA testing period, which is scheduled to begin on the 21st June. This period will last for approximately 2 weeks, during which only existing registered players will be able play the game.

After the Open BETA testing period has completed, anyone will be able to register on the website and play CABAL Online.

Thank you.
    Regards,
    [GM]Keane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Knight Online Dosyaları !
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet su an eski accountlara acık oyun ama sağdece preli olanlara ki bu admlarında accountlarını palaşıcağını aklından bile gecirme şimdi ve daha sonra kullanılan accountlar adamlar goz gore gore emklerini heba etmek istemez ler yanlıs anlama bu bir şey yapacağın manasında deil tamamiyle guven meselesi. bu otamda boyle bir insan bulman cok zor
  • Premium olan arkadaslarımda giremıyor benım Yahu Test icin secilenler giriyor diyor herkez kru sölemis bisilerde neyse ya önemli degil uzatmanın alemi yok..

1 hafta bekleriz
  • $ansımı denemek istedim sadece çünki başıma ağrılar girio artık beklemekten :( sıkıldım yapcak bişey yok
  • evet 13 une kadar secilmiş testerler giriyordu bu gun itibari ile premium 21 maystan sonra kalan accountlar girebiliyor ve bir cok kişi oyunda su an davetiye almadıkları halde.
  • Posted By: Keane Tuesday, June 12, 2007

We have now resolved the issue with the game and you should now be able to connect to the game servers again.

Sorry for the inconvenience.

belkide bundan giremiodun işadamı..
  • bn verim acc:sıkıysaara şifre:02123556677
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

bn verim acc:sıkıysaara şifre:02123556677

ne luzumu var böylesine gereksiz bişey yazıp böyle gereksiz bir topic i hortlatmaya?
  • genelde ilk sayfada olmayan topicler hortlar
  • ne fark eder? bide reklamların boldugu 3 bolumden sonuncusundaydı konu sen sacmalamadan once
  • beyler cabal online'ı türkler mi yaptı?
    yani kendi sayfasına giriom türkçede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.