Şimdi Ara

cabal online güzel mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa arkadaşlar koyu bıraktım sro sarmadı warrockta sürekli oynanmıo metin2 hiç tarzım diil doalyısıyla böle olunca yeni bi online oyun arama içine düştüm 5 seneden fazladır ko oynuyodum ama artık tad vermio koxplar felan bende cabal online ı araştırmaya başladım oyun hakkında bilgi verebililirmisiniz acaba . yani kodaki gibi özel pk alanları var mı grafikleri nasıl oynanabilirlik açısından nasıl buna benzer konularda bana yardımcı olabilir misiniz

• Metin2, Hero Online tarzında bir oyun.KO yu bıraktıysan pek yerini tutmaz ama yinede güzel bir oyun diyebilirim.
  • oynanabilirlik:9
    grafikler:6
    atomosfer:7
    bana göre böyle bayadir oynuyorum oyunu (grafikleri fazla bile vermiş olabilirim
  • grafikler 6 mı az değilmi bence en iyi grafikli online oyunlardan biri cabal
  • Yok canım Cabal'ın grafiklerine haksızlık etmeyin. Oyunun grafikleri iyi.

Cabal Online içinse şunu söyleyebilirim. Çok güzel bir oyun. Hatta diğer online oyunlardan biraz daha değişik olduğunu söyleyebilirim. Yaş ortalaması diğer popüler oyunlarda olduğu gibi pek düşük değil. Hile, hurda da diğer oyunlara göre daha az ama zaman zaman bu tip olaylarda artış yaşanabilmekte.. Tanıdık insanlarla başlaman çok daha güzel olacaktır. Böylece oyun çok daha eğlenceli gelecektir.

Uzun lafın kısası denemeni öneririm.
  • metin2'den kat kat daha iyi,Ko'dan bahsetmiyorum bile... Cabal'ın grafikleri bence güzel 2 ay falan önce bıraktım ama istemiyerek,zorunlu bıraktım oyun çok zevkli...
  • ben biara başlamıştım ama çok kısa sürmüştü .D oyunun oynanabilirliği grafikleri falan güzelde bi ko'daki atmosferi vermiyor hele arkadaşlarınla berbaber başlarsan çok sıkıcı bi hal alıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grafikler ve oynanabilirlik açısından güzel bir oyundur tavsiye ederim.
  • Skilleri'nden tut glow parlamalarına , görevlerine PVP , Combo sistemine Silkroad'tan sonra en sevdiğim oyun bi cabal birde dekaron .. Dekaron'uda tavsiye ederim cabal'ın yandan yemişi tabi bana göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

Skilleri'nden tut glow parlamalarına , görevlerine PVP , Combo sistemine Silkroad'tan sonra en sevdiğim oyun bi cabal birde dekaron .. Dekaron'uda tavsiye ederim cabal'ın yandan yemişi tabi bana göre..

Katılıyorum
  • Oynanabilirliğe 9 vermişsinde o yanlış gibi oyunun grafikleri şuanki online oyunlara göre en iyisi oyundaki tek kötülük pvplerinin biraz kötü olması herşey comboya bağlı az biraz lagın olsa pvpyi kaybediyorsun yada comboyu kaçırdınmı... onun haricinden baya güzel oyun 100 lvl warriorum vardı bayada sağlamdım...
  • bende bi deniyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

grafikler 6 mı az değilmi bence en iyi grafikli online oyunlardan biri cabal

Skill grafiği olarak en iyi oyun diyebiliriz cabala.Armorlar ve Weaponlar da güzel.Ama vücut detayları yüz detayları çevre detayları diyorsan knight online ın bir üstünde yerini alır bence.Bencede 6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

grafikler 6 mı az değilmi bence en iyi grafikli online oyunlardan biri cabal

Skill grafiği olarak en iyi oyun diyebiliriz cabala.Armorlar ve Weaponlar da güzel.Ama vücut detayları yüz detayları çevre detayları diyorsan knight online ın bir üstünde yerini alır bence.Bencede 6.

Çevre detaylarında haklısında vücut detaylarını o süper güzel zırhlar kapatıyor zaten knight'ın grafikleri baştan aşağıya kötü caballa kıyaslanamaz şuanda ki en iyi grafikli oyunlardan birisi grafik hatalarını saymazsak.
  • oyunun tek kötü yanı pvp sistemi bence , critik olayına gectiğinden beri pvp şansa döndü
    onun dışında super bi oyundur , gorsellik , dungeonlar görevler falan derken baya sarıyor
  • Kardeş oyunun güzel olup olmamasını Biz karar veremeyiz Bize göre güzel olan sana göre kötüdür bence bir oyuna gir ondan sonra güzelmi kötü anlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: direwolf85

oyunun tek kötü yanı pvp sistemi bence , critik olayına gectiğinden beri pvp şansa döndü
    onun dışında super bi oyundur , gorsellik , dungeonlar görevler falan derken baya sarıyor

evet görevler süper sarıyor demiş arkadaş ama uzaktan yakından alakası yok.

- CABAL ın dungeon anlayışı bir labirentten ibaret.
    - Görevlerde sürekli hep aynı şu itemı şuraya götür diyor götürüyon getiriyon yine oraya git diyor.Sürekli git gel.İlk başlarda aşırı sıkıcı.
    - İngilizceniz iyi değilse npcler ile görev alma ve vermede ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz :).

quote:

Çevre detaylarında haklısında vücut detaylarını o süper güzel zırhlar kapatıyor zaten knight'ın grafikleri baştan aşağıya kötü caballa kıyaslanamaz şuanda ki en iyi grafikli oyunlardan birisi grafik hatalarını saymazsak.

- Çevre detayı konusunda hemfikiriz.
    - Vücut detayları aşırı berbat ama.KO ile kıyaslanır vücut detayı konusunda.Çünkü karakterin pazuları vile /\ şu şekil gibi dümdüz oval birşey yok :).Renk deseniz bildiğiniz içi paint ile boyanmış tek renk.
    - Ayriyetten helmet içinden saçlar fışkırıyor oda ap ayrı iğrenç bir olay.
    - Oyuna font kişiselleştirme koymuşlar.İstediğiniz fontu kendi zevkinize göre seçebiliyorsunuz.Ama ne yazıkki alt+tab yapınca yada exit yapınca tekrardan resetlenip arial e dönüyor kaç aydır bu böyle.

Bütün bu - leri.Cabal 2 de kapatacaklarını düşünüyorum.Cabal 2 yi merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 20 Haziran 2010; 18:47:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

quote:

Orijinalden alıntı: direwolf85

oyunun tek kötü yanı pvp sistemi bence , critik olayına gectiğinden beri pvp şansa döndü

evet görevler süper sarıyor demiş arkadaş ama uzaktan yakından alakası yok.

- CABAL ın dungeon anlayışı bir labirentten ibaret.
    - Görevlerde sürekli hep aynı şu itemı şuraya götür diyor götürüyon getiriyon yine oraya git diyor.Sürekli git gel.İlk başlarda aşırı sıkıcı.
    - İngilizceniz iyi değilse npcler ile görev alma ve vermede ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz :).

quote:

- Çevre detayı konusunda hemfikiriz.
    - Vücut detayları aşırı berbat ama.KO ile kıyaslanır vücut detayı konusunda.Çünkü karakterin pazuları vile /\ şu şekil gibi dümdüz oval birşey yok :).Renk deseniz bildiğiniz içi paint ile boyanmış tek renk.
    - Ayriyetten helmet içinden saçlar fışkırıyor oda ap ayrı iğrenç bir olay.
    - Oyuna font kişiselleştirme koymuşlar.İstediğiniz fontu kendi zevkinize göre seçebiliyorsunuz.Ama ne yazıkki alt+tab yapınca yada exit yapınca tekrardan resetlenip arial e dönüyor kaç aydır bu böyle.

Bütün bu - leri.Cabal 2 de kapatacaklarını düşünüyorum.Cabal 2 yi merak ediyorum

Hadi ya cabal 2 mi çıkıyor bi ara bakarım ona eğer hoşuma giderse inşallahta düzeltirler eksikleri o zaman çok güzel bir oyun olur

• bende arkadaşımla yarın başlıyorum cabala. 4story gibi detaylı olduğunu sanmıyorum ama neyse
  • Dostum cabalda ilk başta sıkılıcaksın 80 90 geldiğinde falan skill kasmaktan bıkıcaksın ben kaç gece bıraktım pc yi dummylere bilmiyorum :D
    Grafikler süper bi kere diğer online oyunlara göre lvl 120 130 larda daja zevkli olur güzel itemler geçmeye başlar eline ticaretin canlanır falan
    cabalda savas sistemi çok farklı alışırsın bi şu aralar para kasmak zorlaştı :D
    bende 2 3 yıl ko oynadım (baya bi önce 000000 lar f9deviller :D ) adam gibi item düşürememiştim ama cabalda item düşürmek ve üretmekbi nebze daha kolay bence :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.