Şimdi Ara

Knight online ilk tanıdığınız zamanki patch.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyunu ilk tanıdığınız halinden mi daha çok zevk alıyorsunuz yoksa şimdiki güncellenmiş halinden mi?

Benim fikrim , o soundtrack o girişteki zorluk o eski görünüm...keşke bunlar geri dönse veya böyle benim gibi eskiyi seven oyuncular için bir server açılsa 70 levelin son olduğu garip eklentilerin olmadığı :) siz ne dersiniz?

• Bu olsun.Eski maradon olsun yeter
  • aynen bu soundtrack'ı ne zaman duysam eski haline başlayasım geliyor.
  • Yahu login ekraninda bir yaratik vardi. Hatirlayan vardir muhakkak. Ne kufur ederdim ona!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Yahu login ekraninda bir yaratik vardi. Hatirlayan vardir muhakkak. Ne kufur ederdim ona!

v1198 olması lazım oyuna ilk girdiğim zaman. Yaratık felaketti :) Elindeki sopayı ekrana sallıyordu
    Sonra kral tahtında oturuyordu karakterler. O Zamanlar luferson ve elmorad castle yoktu. Piana vardı orda exp kasardık

Pianayı bilmeyenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 26 Ağustos 2011; 11:30:08 >

• işte özlenen kareler bunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Yahu login ekraninda bir yaratik vardi. Hatirlayan vardir muhakkak. Ne kufur ederdim ona!

v1198 olması lazım oyuna ilk girdiğim zaman. Yaratık felaketti :) Elindeki sopayı ekrana sallıyordu
    Sonra kral tahtında oturuyordu karakterler. O Zamanlar luferson ve elmorad castle yoktu. Piana vardı orda exp kasardık

Pianayı bilmeyenler için

şimdiki gençlik piana dan bir haber

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • moradonun eski halini biliyorlar ise yine bi derece :=)
  • of of keşke yine kral tahtına otursalar o ekranda o yaratık çıksa bu soundtrack geri dönse
  • herhangi bir server olsaydı aslında bu şekilde , oynanırdı valla şimdi ama bilen varmı hiç bu tarz server yok heralde?
  • Pianaaaaa Goblinlerde magelere kastırırdık kendimizi.
  • :D ne zamanlardı gerçekten ya mail atalım bize ayrı server açsınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.