Şimdi Ara

Cabela's Big game hunter 10 problem yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu arkadaş sorunsuz oynuyordu. Ben cd aldım yükledim ve oyunu açarken "cannot display this video mode diye bir yazı çıktı. Ve altındada optimum resolation 1280*1024 60hz gibi birşey yazıyor. Bu oyunu açmama yardımcı olabilecek biri varsa yardım edin acil lütfen...

• tam bilmiyorum.ancak ya video driverini guncellemen gerekiyor.yada oyununmodunu 1280.1024 e getirmen .yada sanırım ekran kartın kaldırmıyor bu oyunu
  • cabelas big game hunter 10 alaskan adventures adlı oyunu ben de yükledim ancak oyunu yüklememe rağmen oynayamıyorum oyun açılıyor ve ilk önce karşıma load profile ve onun yanında create new profile yazan yerler geliyor bu iki yerden hangisine tıklarsam tıklayım cd bilmemne retry falan diyor oyuna başlayamıyorum çıldıracam en sonunda bu sorun oyun orjinal olmadığı için karşıma çıkıyor galiba bu oyunun crack veya no cd falan olayını da bulamadım beyler bunun bir çaresi yok mu dellenecem en sonunda şu bir haftada aldığım üç oyundan sadece birini çalıştırabildim intiharın eşiğindeyim Allah rızası için bi yardım millet

• bendede aynı sorun var napcaz babancan?
  • sen oyuna başlarken düşük configürasyon ayarlarını seçmişsin sanırım
    onu 60hz getirebilirsin diyor sana
    optimum = yeterli düzey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tchunterdivision

cabelas big game hunter 10 alaskan adventures adlı oyunu ben de yükledim ancak oyunu yüklememe rağmen oynayamıyorum oyun açılıyor ve ilk önce karşıma load profile ve onun yanında create new profile yazan yerler geliyor bu iki yerden hangisine tıklarsam tıklayım cd bilmemne retry falan diyor oyuna başlayamıyorum çıldıracam en sonunda bu sorun oyun orjinal olmadığı için karşıma çıkıyor galiba bu oyunun crack veya no cd falan olayını da bulamadım beyler bunun bir çaresi yok mu dellenecem en sonunda şu bir haftada aldığım üç oyundan sadece birini çalıştırabildim intiharın eşiğindeyim Allah rızası için bi yardım millet

Sana katılıyorum arkadaşım bende 7 part halinde internetten çektim bide .bin dosyalı çıktı onu açmaya uğraştım isobuster programıyla açılıyormuş ancak şimdi oyuna girdiğimde create diyorum profil için no cd rety filan geliyor.Ne yapıcaz arkadaşlar bilgisi olan yokmu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.