Kısa bir süre sonra Adatepe'ye(Maltepe/İstanbul) taşınacağım. Son dönemde bir kaç arkadaşım cable kullanmaya başladı ve akşamları 2 haneli latency değerleri görmeye başladıklarını söylediler. Bu nedenle taşınacağım evde ADSL yerine cable kullanmayı düşünüyorum.
İçinizde Adatepe civarında yaşayan, Cable kullanan arkadaşlar latency durumları hakkında bilgi verebilirler mi ltf?
Tşkler
Bana komsu geliyosun dostum,bende idealtepedeyim.. Bende de kablolu var ve cok memnunum,gündüzde olsa gecede olsa en fazla sari oluyor baglanti ama genelde yesil.. Kablonun tek dezavantaji biraz pahali olmasi adsl e göre.
özellikle 2008 ocak ayı gibi ciddi bir indirim yapılacağını hatta ADSL'den daha uygun fiyata geleceğini duydum arkadaşlardan. Ayrıca kablonun ADSL gibi asimetrik olmayışı da bir avantaj benim açımdan. Aralık itibari ile bağlantı ücretini de kaldırdılar ve ocak ta kota artırımları ile sınırsız bağlantının ADSL'den çok daha ucuz olacağını garanti etmişler(Kaynak :Kablonet teknik personeli) bunlar avantajları idi.Son olarak ADSL kullanıcısı çok olduğundan sisteme yüklenme gibi bir durum olmayacağı düşüncesi...
Tek dezavantaj, bazı semterde altyapının oldukça eski olması nedeniyle performansın çok iyi olmayışı. Bu nedenle sormak istedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme