Şimdi Ara

cabrio bir araç tavsiyesi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eşim illa üstü açılabilen bir araç istiyor otomatik olursa çok daha iyi olur.bütçe ise evin ikinci aracı olacağı için 20000 civarı maksimum diye düşünüyorum. bu şartlar altında Peugeot 206 cc ve citroen c3 otomatik vitesi ile,Renault megane coupe de manuel vites olarak karşıma çıkıyor.bu durumda bu araçlar hakkında fikri olan arkadaşların çok acil yardımına ihtiyacım var bunlara alternatif başka fikirleride değerlendirebilirim ama oldukça acil lütfen bilgisi olan arkadaşlardan her türlü yardımını bekliyorum.

• arkadaşlar kimsenin fikri yokmu
  • özellikle 206 cc yi istiyoruz fakat Peugeot olmasından dolayı çekiniyoruz
  • o fiyata başka araç zor anca 206cc
  • 20bin TL'ye üstü açık araç zor bence biraz. Dedikleri gibi ya 206 cc alabilirsiniz ya da Citroen C3'ün eski Cabrioları vardı. Tavanı hem normal sunroof gibi açılan hem de direkleri söküp tamamen cabrio yapılabilen bir modeldi. Onları bir araştırın bence. Bayan için uygun bir araç olur. Fiyatlarının da çok yüksek olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 20 Temmuz 2013; 23:43:14 >
  • 307 si olan bir arkadaşım aracından nefret ediyordu ayda bir araç yeni arıza çıkarıyordu.206 cc veya 206 kullanan arkadaşlar aracın arıza durumu özellikle otomatik şanzumanı hakkında bilgi verirse çok mutlu olacağım 206 da 307 gibi arızası bol bir araçmıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araba Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nhtcn

307 si olan bir arkadaşım aracından nefret ediyordu ayda bir araç yeni arıza çıkarıyordu.206 cc veya 206 kullanan arkadaşlar aracın arıza durumu özellikle otomatik şanzumanı hakkında bilgi verirse çok mutlu olacağım 206 da 307 gibi arızası bol bir araçmıdır.

eski bir kız arkadaşımda C3 pluriel vardı çok tatlı araç, bayana da 206cc den daha çok yakışır, 206cc apaçi arabası oldu artık.
  • özellikle aracın devamlı arıza çıkarmasından korkuyorum.bu konuda bilgiye ihtiyacım var.nadiren de olsa bende bende kullanmaz zorunda kalabilirim bende c3 pek beğenmiyorum ama kısmet 1 hafta içinde aracı almam gerekiyor eger cabrio olmazsa Mitsubishi colt cz3 alacağım
  • O paraya ideal dedikleriniz ama cabrio da e46 candır 👌

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• e 46 nın temizini bulmak çok zor masrafı bitmez onun yine de sağolun
  • of of neymiş bunlar ama dediğim gibi evin 2. aracı olacak çok masraflı olsun istemem.esas 206 için bilgi lazım bana.
  • Megane CC al, LPG taktır tek araç olarak kullan.
    Megane CC iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • derfgt D kullanıcısına yanıt
    onların hepsi manuel vites daha önceden araştırdım onları
  • Ben de 206 cc almayı düşünüyorum. Araç aldınız mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.