1 saat sonra evden ayrılacağım telefona izleyecek bir şeyler indirmem gerek rick and morty çok hoşuma gitmişti onun gibi bir şeyler önerebilir misiniz |
çabuk bana şehirlerarası otobüste izlenecek dizi film önerin
-
-
Rick and morty ile alakası yok ama mr.robot izle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah aşkına, bu konu eğitim ve sınavla mı ilgili? Moderatörler de benim üniversite ve bölüm tanıtımı yaptığım konular siliniyor. Soruyorum, bu mu adalet?
-
Doctor who izleyebilirsin hocam efektler biraz leş ama hem sarar hem de ilk sezonda çok bi konu bütünlüğü yok
Film olarak da rick and mortynin esinlendiği back to the future
Recep İvedik yedilemesini izleyebilirsin bu arada. Toplamda 11 saat sürüyor. Tarihin en iyi yönetmenlerinden biri olan Togan Gökbakarın kaleminden çıkmış bu filmler, her seferinde gişe rekoru kırmayı başarmıştır. Kesinlikle ölmeden önce izlenmesi gereken filmler.
-
Bir şeyin parodi olduğunu ama esinlenmediğini söylemek gibi bir çelişkiyi ilk defa bu forumda gördüm başka yerde göremezdim zaten
Dışarı çık bi hava al da beynine oksijen gitsin
EĞİTİM almak için otobüsle üniversiteye gideceğim gayet de alakalı konu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Matrix ya da inception ya da interstellar son 2 si tek filmler matrix serisi 3 film ( orijinalleri )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 12 Eylül 2024; 20:3:53 >
Puahhahahhahahhahshhs
WC ye giderken de tavsiye istersin artik ... Ne de olsa egitim almak icin yolda gidiyorsun...
Bu nasil bir mantik anlamis degilim.
Yeni nesile neler oluyor ... Vay anasini sayin seyirciler ...
-
Sakin ol champ,makara yapıyorum
Konu dışında açmak istemedim oranın kullanıcıları ile buranınkiler farklı,BEN BUNLARLA GELDİM BUNLARLA GİDERİM BABA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
OOOO
O.o
-
Ac mission impossible
Tesekkur edersin
Doctor who ilk 5-6 sezonu fena sarıyor sonrası biraz daha vasat diyebilirim
Melekler bölümü en çarpıcı olanı bence
Bence de doctor who izlenebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 12 Eylül 2024; 23:29:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kadın doktor gelene kadar iyi de sonrasını izleyemedim ben peter capaldi yine fena değildi. Benim için en iyi bölüm van goghlu olandır bu arada
Gec gordum kanka sabah ilk is izlerim en sevdigim 3 film bunlar. Bunlara benzer bir seyler onerirsen cok guzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
WC ye giderken de tavsiye istersin artik ... Ne de olsa egitim almak icin yolda gidiyorsun... Bu nasil bir mantik anlamis degilim. Yeni nesile neler oluyor ... Vay anasini sayin seyirciler ... |
Allah aşkına, bu konu eğitim ve sınavla mı ilgili? Moderatörler de benim üniversite ve bölüm tanıtımı yaptığım konular siliniyor. Soruyorum, bu mu adalet? |
Puahhahahhahahhahshhs |
Benzer içerikler
- dexter benzeri diziler
- prison break benzeri diziler
- game of thrones izlenir mi
- the 100 benzeri diziler
- young sheldon benzeri diziler
- bilim kurgu dizileri
- kore dizileri izle (türkçe dublaj)
- yeni yabancı diziler
- polisiye diziler
- yaz dizileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X