Şimdi Ara

ÇABUK SİNİRLENİYORUM,SEVDİKLERİMİ KIRIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
33.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok çabuk sinirleniyorum bazen.bağırıyorum,olmadık laflar söylüyorum.sonra çok üzülüyorum pişman oluyorum.kendimi ne kadar telkin edersem edeyim bir an geliyo yine patlıyorum.özellikle eşime karşı oluyo bu sinirlenmeler,tepkiler.haklıda olabilirim ama içimdeki bu kızgınlığı,öfkeyi bastıramıyorum.bazen öfke neredeyse bütün vücuduma yayılıyor.mutlaka dışa vuruyorum, bazen bir şeyler kırıyorum.kaç tane telefon kırdım bu yüzden.karşımdakinin üzüleceğini,sonradan pişman olacağımı bile bile yinede kendimi kontrol edemiyorum.öfkemi kontrol etmeyi nasıl öğrenebilirim,biraz daha sakin olsam,bağırıp çağırmadan alttan almayı öğrenebilsem ya da sinirlerime hakim olup içime atsam bi çok şey daha güzel olacak biliyorum.

• aynı sorun bende de var kardes üzülme
  • bendede aynı sorun var
  • herkeste aynı sorun var
  • Bende de oluyor.Kendimi düzeltmeye çalışıyorum fakat bu seferde eski ben daha iyidi deyip kendimi sorgulamaya başlıyorum.
  • tam sinirliyken kendini durdurup düşünmen lazım. tabi o anki ruh haliyle bu zor ama üstteki arkadaşın dediği gibi nefesini tut 10a kadar say. o ara düşün ne desem daha doğru olur diye. gerekirse hiçbişey deme.

unutma; kılıç yarası geçer, dil yarası geçmez.

ağızdan çıkana dikkat etmek lazım. bir de evlisin artık sen düşün. yoldan geçen biri değilki sinirlenip sayasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

En basiti, nefesini tut, 1,2,3...9,10 diye say.

Sinirli bir tip olmadığımdan hiç denemedim ama iletişim hocası böyle dedi.

Bunu o anda düşünebilsem kendimi kontrol ederim ama sinirlenmek gerçekten çok farklı ve kötü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psikolojik tedavi lazım sana

ailenden olmak istiyorsan böyle olmaya devam edebilirsin
  • onları kaybedince ne kadar üzüleceğini düşün.
  • benide ekle.
  • Merhabalar dostum.
    Bu konuda çözüme ulaşmak biraz zor. Hele ki anlık öfkeyse, kesinlik'le anlık refleksleri ve öfkeyi kontrol etmek imkansız birşey. yaklaşık 5 dakika önce bende büyükannem'le tartıştım ve dolabımdaki 200TL'i param parça ettim.
    Yakında bir kum torbası alacağım ve sinirlendikçe kum torbasına yumruklarımı geçireceğim. Başka şekilde öfkemizi dindirmenin mümkün olabileceğini sanmıyorum. Az daha X-B0X360 PS2 PS3 PS1 VE FULL HD LCD TV'mi bile kırıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Yaşar -- 17 Mart 2010; 18:26:35 >
  • Ergenlikte olur böyle şeyler
  • Bende de var bu çabuk parlama olayı.. Karşımdakinin kim olduğunu önemsemeden sövüp bağırıyorum sonra pişman oluyorum ama özür dilemeyi yediremiyorum kendime..
  • Lanet olsun bugün anneme çok kötü hakaretler ettim. Haklıydım ama bunu yapmamalıydım. Çok üzgünüm
  • Bu tür özellikleri genellikle aslan burcu vs. sergiler. Aslanım ordan biliyorum, çabuk öfkelenmek, birden patlamak benim işimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Bu tür özellikleri genellikle aslan burcu vs. sergiler. Aslanım ordan biliyorum, çabuk öfkelenmek, birden patlamak benim işimdir

Ben oğlak burcuyum :) Ama cok sinirlennce babama bile hakaret eder ustune yururum.
  • Çabuk sinirlenmem.Genelde düşünüp,tartan biriyim.Sinirini başka bir şeyden çıkarman lazım.Boks torbası iyi bir örnek.
  • Aynı sorun bendede var.Mesela , biri dalga geçip ya da laf soktuğunda.Bir başkasına bağırıyorum ve sakinleşemiyorum 5 dakika falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Bu tür özellikleri genellikle aslan burcu vs. sergiler. Aslanım ordan biliyorum, çabuk öfkelenmek, birden patlamak benim işimdir

aynen aslanım
  • Yani bu sinir olayı yaş falan dinlemiyor, sinir benim ömrümü yediğini hissediyorum, herkesin sorunlarını çozmekten kendim aslında sinir sorunum yüzünden eriyip bitiyorum,keşke doktorların akıl vermesinden çok kesin bir tedavi yapabilseler, ama nerde....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.