Şimdi Ara

ÇABUK UNUTULAN BİR FENOMEN: MOURİNHO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi adima united dan ayrilisi ile birlikte hemen real e gelir diyordum, o ara bizde hoca sikintisi vardi.

neyse kel zindan geldi bize.bu kez dedim yazin yeni bir takima gider, o da yok chelsea sinden tut milana intere kadar butun takimlar hoca degistirdi.

yeni sezonda mou yu gormek iyi olur cunku farkli bir havasi var futbola kattigi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Barto bizi daha ne kadar sinirlendirebilir acaba diye düşünürken aklıma gelmişti bize gelir diye düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Barto bizi daha ne kadar sinirlendirebilir acaba diye düşünürken aklıma gelmişti bize gelir diye düşünüyordum
    barcelona mou nun yuvasi

• quote:

Barto bizi daha ne kadar sinirlendirebilir acaba diye düşünürken aklıma gelmişti bize gelir diye düşünüyordum
    valverde çapsızından daha iyidir.Hiç olmazsa 3 farklı galibiyetten tur vermez.

Mou bize gelseydi oynardım ben o kadar çaresiz durumda kaldık yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 13 Temmuz 2019; 1:13:41 >
  • Tuchel gider mou gelir askin diger adi psgye

• Sanırım, 10-13 sezonu araların da madrid de görevdeydi. Anlaşılan iz bırakamamış, yoğurttan ağzı yanan sütü üfleyerek yer. Öte yandan birşey kattığı yok, kattığı birşey olsa adını sıkça duyarız.Feomen olduğu zamanlar adını neden sık duyuyorduk. 01-09 sezonu araların da futbolcu adına kim vardı ki, Örnek gösterebileceğimiz, 10 20 futbolcunun, 10 tanesine sahibti ve başarı geldi, Yeni isimler bulmakta ve adından söz ettirmekte başarısız, çünkü kapasitesi bu kadar. Yılmaz VURAL gibi takım değiştirir, tek farkı anadolu yerine dünya klasındaki takımları yönetir.

Şekil A, dönemin kendinden çok adından söz ettiren futbolcular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 13 Temmuz 2019; 10:41:34 >

• Hersh H kullanıcısına yanıt
    Mesut özili Di Mariayı Coenteraoyu alıp dünyanın en gözde takımana zokan adam mı yeni kişi.bulamyıor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Efendim zaten popi olmuş adamlar... parası olan düdüğü çaldı...
  • Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    biliyorum o yüzden gelmesi en mantıklı kişi gözüküyordu o aralar
  • quote:

biliyorum o yüzden gelmesi en mantıklı kişi gözüküyordu o aralar
    buskes, piqe, mou, suarez efsane 4 lu olurdu

el clasico da pique ile beraber 5 işareti yaparlardı
  • Zamanında bu manuya pep citye gidince ne sevinmişti manulular ahahha

• quote:

el clasico da pique ile beraber 5 işareti yaparlardı
    ......

• "Copa America'nın daha ilgi çekici bir turnuva olmasını istiyorsanız Avrupa'dan Fransa, İspanya ve Portekiz gibi takımları çağırabilirsiniz. Mesela Portekiz, Copa America'ya davet edilirse Cristiano Ronaldo bu kupayı Messi'den daha önce kazanır.

Jose Mourinho

EFSANELER UNUTULMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

"Copa America'nın daha ilgi çekici bir turnuva olmasını istiyorsanız Avrupa'dan Fransa, İspanya ve Portekiz gibi takımları çağırabilirsiniz. Mesela Portekiz, Copa America'ya davet edilirse Cristiano Ronaldo bu kupayı Messi'den daha önce kazanır.

Jose Mourinho

EFSANELER UNUTULMAZ
    basarisiz bir td serzenisi

futboldan bu kadar cok anladigi kovulmalari dan belli

• Mourinho efsanedir.

Sadece kendini yenilemiyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Mourinho efsanedir.

Sadece kendini yenilemiyor o kadar.
    efsane zaten konuyu fenomen diye acan benim, fakat ilah degil oyle her dedigi dogruymus gibi ergence sozlerinjn paylasilmasi degisik

• Hala dünyanın en iyilerinden. Adam bizim çöp kadroya bile ilk senesinden 3 kupa kaldırttı. Aynı kupaları başka takımlar milyar euroluk kadroları ile alınca 40 gün 40 gece eğlence düzenliyorlar.

Ayrıca Mourinho hocamın kapı gibi 2 tane şampiyonlar ligi kupası var. El emeği göz nuru. Bazılarına bakıyorsun elinde Messi gibi bir oyuncu olunca en iyisi oluyor.

Kendisine Drogba gibi, Lampard gibi, Zanetti gibi, Terry gibi, Milito gibi tuttuğunu koparan, başarıya aç oyuncular verin gerisini seyredin. Değiştirdiği saç modeli, oynadığı maç sayısı fazla olan adamlarla başarı gelmez.

Bayern veya Barcelona sezon içerisinde kendisine teklif sunar. Çünkü iki takımında teknik direktörleri çöp ve sezona patlak başlayacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.