Şimdi Ara

cad-cam amaçlı(catia için) tavsiye(3500 lira)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ağırlıklı olarak catia için kullanacağım ama autoform vs programlarla da çalışmam söz konusu olabiliyor.

2 bilgisayar arasında kaldım.

MSI a daha sıcak bakıyorum, kendimce kıyasladığımda;

Artıları

+ Dahili optik sürücü
    + Full hd ekran
    + 2133 mhz ddr4 ramler
    + 17,3 " olması
    + 128 gb ssd

Eksileri

- Win 10 kurmak istemiyorum. (Catia R21 versiyonu sadece Win 7 de sorunsuz çalışıyor.) Sanırım görebildiğim tek gerçek negatif durum bu
    Bu bilgisayara win7 sorunsuz olarak kurup çalıştırabilir miyim?
    * Msı bilgisayarlardaki ek yazılımlar windows 10 ile uyumlu diye biliyorum
    - Ekran kartı diğerine göre daha düşük (Şu anda kullandığım laptopta 620m var, bir şekilde idare ediyorum dolayısıyla 950m zaten fersah fersah aşar sorunumu)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jsiendeinss -- 22 Nisan 2016; 23:19:26 >

• jsiendeinss J kullanıcısına yanıt
    MSI ile hiç tanışmadım ben de bu ara bir PC almayı düşünüyorum. Tavsiye için açtığım konuda http://forum.donanimhaber.com/m_116300982/tm.htm bir öneri MSI den geldi.

Ama ben DELL i biliyorum işyerinde Inspiron lanet bir bilgisayar hergün sövüyorum :) arkadaşım da memnun olmadığını söylüyordu. Kısaca beş para etmez bilgisayarları tasarım falan da yok.
  • jsiendeinss J kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi optik sürücü + SSD + 7200rpm HDD + Ekran düşünülür valla
  • murathan.34 kullanıcısına yanıt
    Dell aslında güvendiğim markalar arasında.

Dediğim gibi MSI konusunda tek düşündüğüm konu Windows 7 yi sorunsuz çalıştırıp çalıştıramayacağıma dair.

Biraz çetrefilli bir kurulum gerektiriyor diye biliyorum. Bu türlü durumlarda saçımı başımı yolduğum çok oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.