Şimdi Ara

Caddy 1.9 tdi soğuk havalarda çalışmıyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Yok oyle bisey. Kirmizi antifiriz icin konusuyorum. Aracimda kitapçıkta omurluk oldugu yaziyor. Tabiki kontrol etmek lazim. Bu arada arabanin çalışmamasınin antifirizle alakasi yok. Calisir ama yatak sarar onda sorun olsa

http://forum.donanimhaber.com/m_14133282/tm.htm burdan bakın o zmn omurluk demeyın hangı arabanın kıtapcıgı var sizde?
  • bende bu sene kırmızı antifrize geçtim ne olur ne olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

birçok istasyon mazota su kattığı için mazot değil de su donuyor, bu nedenle araç çalışmıyor

Su mu katıyorlar ? ohaa ! shell euro dizel alıyoruz hep üstelik de istasyon güvenilir diye alıyoruz

Hocam Shell'erde de bayi olmayıp şahıs olanlar var onlarda sıkıntı olabilir. Bayiler yapıyor mudur onu da bilmiyorum tabi...
  • Mazottur donmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

İnsan gibi arabada bulunduğu ortama alışıyor galiba. Antalyalıyım buralarda nadir olarak 5 derecenin altına düşer, bugün sabah 2 derecede arabanın marş basması değişikti, sanki zor çevirir gibi. -20ye gitsek hem kendimiz hem arabalar donar hareket edemez :)

akünüz ömrünü yavaş yavaş tamamlıyor,seneye hiç basmayabilir

ekleme:akü alırkan mutlaka marş basma gücüne bakın,cca +540A almaya dikkat edin
  • Tesekkur ederim. Yazdim bi kenara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totalın mazotu distilasyon deneyinde -18 derecede akışkanlığını kaybediyor arkadaşlar...
  • Ben ucuz diye turkiye petrollerinden aliyorum, hic sorun olmuyor calisma sirasinda. Genel olarak memnunum.

Bu sabahki soguga gelirsek. Benim araba da cok zor calisti 1.5 dci. Calistiktan sonra gazi cekince aninda stop etti. 1 dakika falan gaza bastim da oyle isindi araba. Bu sabah ankara biraz soguktu hakikaten, arka camdaki buz 10 dakikada eridi.

Sizin arabaya gelirsek, mazot fitresine bir baktirmakta fayda var bence. Bir ustaniz varsa gosterin bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    Aracim 2008 cordoba. Bizzat acip kitapciktan baktim bu bilgiyi. Bagajda duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Aracim 2008 cordoba. Bizzat acip kitapciktan baktim bu bilgiyi. Bagajda duruyor.

bizimkiler turkceye cevirirken yanlış çevirmiştir. Verdiğim konudakı yorum yazanların içersinde otomotiv dalında bilgili akademik kişilerin bile yorumu var
  • bitlis -18 bugün ilk defa ilk marşda çalışmadı ikincide aldı. öncesinde 2 kez kızdırma ısıtma yaparım.
    bu gece -20 hatta altı olabilir gece gidip çalıştıracam. mazot go nun ucuzu araç 2003 kangoo 1.9d.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

bitlis -18 bugün ilk defa ilk marşda çalışmadı ikincide aldı. öncesinde 2 kez kızdırma ısıtma yaparım.
    bu gece -20 hatta altı olabilir gece gidip çalıştıracam. mazot go nun ucuzu araç 2003 kangoo 1.9d.

6-7 defa ısıtma yapın ve aracıssallayin marş basarken de sallayin ilk marsta çalışıyor. Oturdugum yerden salliyorum ben :) zorlanmasına araba diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.