Şimdi Ara

CADDY-BERLİNGO-partner hakkında kıyaslam bilgisi istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni berlingo 92 ps en dolusunu 30-31.000 tl. ye almak mümkün 0.km cok şık arac kullanışlıda c4 picasso ile ayni alt yapıya sahipmiş yol konforu yükselmiş yani zaten şu anda satışları cok başarılı sınıfında en donanımlı ve uygun olan aac görünüşü ticariden cok mpv tarzı olmuş daha bugün beyaz gördüm camları flimli yanlara marşpiyer yaptırmış cok şık görünüyor içi vs. de cok şık

ben senin yerinde olsam berlingo alırdım

kolay gelsin..
  • partnerle berlingo aynı bir hark yok , partner 2,0 hdi bulabirsen çok güzel arabadır az yakar ,çok çok iyi kaçar
  • ya bende binek-benzinli(clio) araçtan hafif ticari araca geçicem ama acaba bu seçeneklerden hangisiyle daha az fark yaşarım?
    aklıma ilk olarak caddy geliyor ama aklımda bazı sorular var
    acaba 1.9 TDI motor benim şu an kullandığım 1.6 benzinli motor gibi tepki verebilecek mi bana?
    2005 model bir berlingo sürerken başıma şöyle bir olay geldi
    gece saat 02:30 sularında merterden mecidiyeköy istikametine giderken haliç e 140 la girdim ama çıkışındaki rampada 90 a kadar düştü araba. belki mazot filtresinde falan sorun olabilir ama yine de içler acısı bir durumdu. bu durum caddy ile gelir mi acaba başıma?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

CADDY'e 2.0 170 HP TDI motor + DSG şanzıman koyucaksın önünde kimse duramaz

2.0 yetmez

2.5 174 ps TDI

yetmez

5.0 V10 TDİ 313 PS 750 NM
  • berlingo güzel bir tercih olur 1.6 110 bg yeterli bir performans sağlıyacaktır eğer çok fazla bir beklentiniz yoksa tabi
  • Caddy al ondaki kalite hiçbirinde yok nede olsa biri vw biri citroen fark var
  • kesinlikle caddy.bende de var 2005 model gerçekten harika bir araç.süratli,konforlu,güvenilir,dayanıklı,ikinci elde sizi üzmez.hiç düşünmeden caddy...........
  • bende 2 adet 2.0 hdi berlingo var 2 yıldır kullanıyorum araçlar 75000km de ve çok memnunum yakıt olarak 1.9 lardan az yakıyor caddy kullanan arkadaşlarım var çok arıza cıkardıgını söylüyorlar ve servis ücretleride çok yüksek oldugunu söylüyorlar berlingo bana 2 yıldır hiçbir arıza çıkarmadı yeni berlingo da çok güzel olmuş bence caddy yakında kasa degistirir diye düsünüyorum yani bence berlingo .................
  • bencede bu araçların trafikteki hız limitlerinide göz önüne alırsak yetmez kesinlikle 6.0 v 16 1000 hp..
    quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

CADDY'e 2.0 170 HP TDI motor + DSG şanzıman koyucaksın önünde kimse duramaz

2.0 yetmez

2.5 174 ps TDI

yetmez

5.0 V10 TDİ 313 PS 750 NM

• evet doğru aynı durum fiyatlarında da bariz belli fark var hemde ciddi oranda görebilene.
    quote:

Orjinalden alıntı: PASSATSI

Caddy al ondaki kalite hiçbirinde yok nede olsa biri vw biri citroen fark var
  • Ben kısa kasa transporter derim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.