Şimdi Ara

CADDY-BERLİNGO-partner hakkında kıyaslam bilgisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben araba almayı planlıyorum. CADDY-BERLİNGO-partner-transporter(kısa şase) bu arabalardan birtanesini almak istiyorum ancak bu arabalar hakkında teknik bilgiye sahip değilim. bunlarla ilgili kıyaslam bilgisine ihtiyacım var(yakıt-güvenlik-ekonomiklik v9 yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9

Bu mesaj silindi.
    CADDY'e 2.0 170 HP TDI motor + DSG şanzıman koyucaksın önünde kimse duramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torrado

Alıntıları Göster
    Vw iyidir hoştur güzeldir ama servis konusunda sizi üzebilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Alıntıları Göster
    aslında benim bütçem 25000 civarıı ben fiyattan çok arabayla ilgileniyorumm. caddy alma taraftarıyım ancak en ekonomiği hangisi beni en rahat ettirecek araba hangisi onun peşindeyim. şimdiden yorum yapan yardımcı olan herkese teşekür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Alıntıları Göster
    ben peugeot partner hdi 110 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

ben peugeot partner hdi 110 diyorum

Alıntıları Göster
    sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: delona

sağol

Alıntıları Göster
    arkadaşım bütçen 25.000 tl civarı ise bence sıfır araba düşün o sınfta fiat fiorıno veya pejo bipper alabilirsin.yok arabam büyük olsun diyorsan bence ilk tercih vw transporter ikinci tercih vw caddy üçüncü partner ve en sonda berlingo olmalı.
    transporterin arka amortisörleri bağımsız olduğu için hepsinden daha rahat konforlu gider.vw ikinci elde her zaman kolaylıkla müşteri bulur değeride fazla düşmez pejo partner ise yedek parça fiyatları yönünden uygun bir araba berlingoyla partner aynı alyapıya sahipler parçalarıda büyük oranda birbirlerine uyum sağlarlar.güvenliksağlamlık ve ekonomik yönden vw bence çok daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sephıa

arkadaşım bütçen 25.000 tl civarı ise bence sıfır araba düşün o sınfta fiat fiorıno veya pejo bipper alabilirsin.yok arabam büyük olsun diyorsan bence ilk tercih vw transporter ikinci tercih vw caddy üçüncü partner ve en sonda berlingo olmalı.
    transporterin arka amortisörleri bağımsız olduğu için hepsinden daha rahat konforlu gider.vw ikinci elde her zaman kolaylıkla müşteri bulur değeride fazla düşmez pejo partner ise yedek parça fiyatları yönünden uygun bir araba berlingoyla partner aynı alyapıya sahipler parçalarıda büyük oranda birbirlerine uyum sağlarlar.güvenliksağlamlık ve ekonomik yönden vw bence çok daha iyidir.

Alıntıları Göster
    Caddy bakacak olursanız, TDI olsun muhakkak ; SDI motorlu olanlar vardır nadiren olsa da, o motor pek işe yaramaz :)
    yakın zamanda k2 belgesi nedeniyle 2. el piyasasında Caddylerin sayısının artmasını bekliyorum, dolayısyla arz-talep dengesiyle uygun fiyata bi Caddy bulmanız mümkündür diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirza_İzmir

Caddy bakacak olursanız, TDI olsun muhakkak ; SDI motorlu olanlar vardır nadiren olsa da, o motor pek işe yaramaz :)
    yakın zamanda k2 belgesi nedeniyle 2. el piyasasında Caddylerin sayısının artmasını bekliyorum, dolayısyla arz-talep dengesiyle uygun fiyata bi Caddy bulmanız mümkündür diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun..

Alıntıları Göster
    teşekkürlerr
  • quote:

teşekkürlerr

Alıntıları Göster
    her bakımdan kesinlikle caddy diyorm bizdede vardı 55 sz 504 dü yani araba bi otomobil gibi hızlı bir jeep gibi konforlu mükemmelde az yakıt tasarrufu sağlıyo bence alabileceğin en sağlam araba caddy dir..diğer rakipler fransız arabası yani seni sanayiden çıkarmazlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabans

her bakımdan kesinlikle caddy diyorm bizdede vardı 55 sz 504 dü yani araba bi otomobil gibi hızlı bir jeep gibi konforlu mükemmelde az yakıt tasarrufu sağlıyo bence alabileceğin en sağlam araba caddy dir..diğer rakipler fransız arabası yani seni sanayiden çıkarmazlar...

Alıntıları Göster
    kısa şase Transporter yanlız 1.9 TDI 105 BG Transporter düşünüyorsanız Caddy yönenın fakat 2.5 TDI 130BG Transporter sizi her açıdan mutlu edebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNdEoo

kısa şase Transporter yanlız 1.9 TDI 105 BG Transporter düşünüyorsanız Caddy yönenın fakat 2.5 TDI 130BG Transporter sizi her açıdan mutlu edebilir

Alıntıları Göster
    CaDDY yenilenmeyş bekliyor

Partner serviste üzer (bence)

BERLİNGO;

YENİ,ŞIK,SAĞLAM,KALİTELİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

BERLİNGO;

YENİ,ŞIK,SAĞLAM,KALİTELİ

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

BERLİNGO;

YENİ,ŞIK,SAĞLAM,KALİTELİ

Alıntıları Göster
    doğuşa kızsamda caddy diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caslann

doğuşa kızsamda caddy diyorum

Alıntıları Göster
    sağolll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torrado

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

2.0 yetmez

2.5 174 ps TDI

• quote:

Orijinalden alıntı: Sdrive

quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

2.0 yetmez

2.5 174 ps TDI

Alıntıları Göster
    asfalttan geçen bu tür araçlara bakmak lazım, sence en çok hangisinden karşına çıkmıştır? bence caddy
    içlerinde ençok, çeşitli versiyona sahip olanda caddy
    fizik görüntü kalite dersen yine caddy
    tiptronik viteslisi olanda caddy
    bana sorarsan banko caddy derim
    yalnız biraz pahalı araçlardır, 25bine bulabileceğin caddy ler sınırlıdır, full olanları biraz pahalı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

asfalttan geçen bu tür araçlara bakmak lazım, sence en çok hangisinden karşına çıkmıştır? bence caddy
    içlerinde ençok, çeşitli versiyona sahip olanda caddy
    fizik görüntü kalite dersen yine caddy
    tiptronik viteslisi olanda caddy
    bana sorarsan banko caddy derim
    yalnız biraz pahalı araçlardır, 25bine bulabileceğin caddy ler sınırlıdır, full olanları biraz pahalı oluyor

Alıntıları Göster
    transporter caddy berlingo partner
    transporter:büyük sağlam konforlu ve yakışıklı ikinci elide mükemmel
    caddy:berlingo ve partnere kıyasla tabiki daha kaliteli sorunsuz konforlu
    berlingo:aslında partnerle aralarında pek bi fark yok gibi görünsede bence berlingo partnerden daha kaliteli ve sağlam.İkinci eli
    partnere göre daha iyi ve daha pahalı araştırırsanız görürsünüz
    partner:partnere bence buraya hiç girmemeli çünkü diğer seçeneklere göre aşağıda kalıyor partner yerine bence skodanınkinide düşünebilirsin veya renault kangoo yenileri mükemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

transporter caddy berlingo partner
    transporter:büyük sağlam konforlu ve yakışıklı ikinci elide mükemmel
    caddy:berlingo ve partnere kıyasla tabiki daha kaliteli sorunsuz konforlu
    berlingo:aslında partnerle aralarında pek bi fark yok gibi görünsede bence berlingo partnerden daha kaliteli ve sağlam.İkinci eli
    partnere göre daha iyi ve daha pahalı araştırırsanız görürsünüz
    partner:partnere bence buraya hiç girmemeli çünkü diğer seçeneklere göre aşağıda kalıyor partner yerine bence skodanınkinide düşünebilirsin veya renault kangoo yenileri mükemmel

Alıntıları Göster
    TEŞEKKÜRLER 25000 BÜTÇEM VAR AMA NE ALACAĞIMA HALA KARAR VEREMEDİMM. UZUN SÜRE KULLANABİLECEĞİM BİR ARAÇ İSTİYORUM. AMA SIFIR ARAÇ DÜŞÜNMÜYÜTORUMM. BU KONUDA FİKİRLERİNİZ NELERDİR.

• quote:

TEŞEKKÜRLER 25000 BÜTÇEM VAR AMA NE ALACAĞIMA HALA KARAR VEREMEDİMM. UZUN SÜRE KULLANABİLECEĞİM BİR ARAÇ İSTİYORUM. AMA SIFIR ARAÇ DÜŞÜNMÜYÜTORUMM. BU KONUDA FİKİRLERİNİZ NELERDİR.

Alıntıları Göster
    caddy
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.