caddy yi gözünizde okadar büyütmeyin neticede kamyonet ... dizelleri okadar onemsemeyin sadece ekonomı olarak düşünün yoksa tüm yarıs arabaları dizelle çalısırdı :)
corsayı küçümsemeyin okadar ki neticede caddy yi ezmiş
tebrikler :)
tam komedisiniz ya
quote:
Orijinalden alıntı: mcu38
caddy yi gözünizde okadar büyütmeyin neticede kamyonet ... dizelleri okadar onemsemeyin sadece ekonomı olarak düşünün yoksa tüm yarıs arabaları dizelle çalısırdı :)
corsayı küçümsemeyin okadar ki neticede caddy yi ezmiş
tebrikler :)
eyvallah gardaşım
Caddy nin turbo sağlıklı mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: rxseven
daş gibi
quote:
Orijinalden alıntı: MAT1988
quote:
daş gibi
Bunu siz hissedemezsiniz turbo ustası anlayabilir ancak. Turbo dolmuyor olabilir.
quote:
Biraz balgamı varmış.
quote:
Orijinalden alıntı: time_keeper
quote:
Biraz balgamı varmış.
quote:
Orijinalden alıntı: 26_bbz_26
quote:
Orijinalden alıntı: freeman6161
kedinin ilk kalkış anı çok önemli.asr yi kapatacaksın ve aracı patenaja düşürmeyeceksin.birinci viteste tam uzamaya geçtimi seri bir şekilde 2 ye takacaksın,3 e atmadan corsayı çok rahat geçmiş olursun.bu konuda çok iyiyim vede iddalıyım.
iste anlamadiginiz nokta kendi mesajinizda gizli. siz 3 ile ucuyorum sanarken benzinli corsa 2.viteste 6000 devir 90 ile gidiyor olur. ben ibizamda 2.vites 90 , 4.vites 160 yapiyordum. gelirmi kedi arkasindan?
eğer bahsettiğiniz ibiza 05 kasalardan 1.4 ise, 2.viteste 120 bile yapsa hiç şansı yok.arkadaşım bu yaz aldı.2 ay kadar önce dersini vermiştim satacağım ben bu arabayı diyodu
Herkes İstanbul'da olsaydı da büyük bir buluşma gerçekleştirseydik keşke..
Ben İstanbul'dayim. Aracima ve pilotajima cok da guvenmiyorum ama denemek isterdim:)
Başka konu olsa "apaçi" damgası vurursunuz millete
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 26_bbz_26
quote:
kedinin ilk kalkış anı çok önemli.asr yi kapatacaksın ve aracı patenaja düşürmeyeceksin.birinci viteste tam uzamaya geçtimi seri bir şekilde 2 ye takacaksın,3 e atmadan corsayı çok rahat geçmiş olursun.bu konuda çok iyiyim vede iddalıyım.
iste anlamadiginiz nokta kendi mesajinizda gizli. siz 3 ile ucuyorum sanarken benzinli corsa 2.viteste 6000 devir 90 ile gidiyor olur. ben ibizamda 2.vites 90 , 4.vites 160 yapiyordum. gelirmi kedi arkasindan?
eğer bahsettiğiniz ibiza 05 kasalardan 1.4 ise, 2.viteste 120 bile yapsa hiç şansı yok.arkadaşım bu yaz aldı.2 ay kadar önce dersini vermiştim satacağım ben bu arabayı diyodu
1.4'lerin 75'likleri var 101'likleri var.
o zaman bu kesin 75 lik
güzel bi drag night olurdu aslında
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
Ben İstanbul'dayim. Aracima ve pilotajima cok da guvenmiyorum ama denemek isterdim:)
BU MEYDAN OKUMA JASONBURAK A MIDIR??
quote:
quote:
Ben İstanbul'u herkes aynı şehirde olsa manasında yazmıştım. Yoksa Sakarya'dayım..
quote:
quote:
Gaz vermeyelim lutfen:) Pazar sabahi yolda olacagim,tahminen sabah 6-7 gibi Adapazari'nda olurum. Uyanabilirseniz Akyazi cikisina kadar yurur geliriz:)
Gaz vermeyelim lutfen:) Pazar sabahi yolda olacagim,tahminen sabah 6-7 gibi Adapazari'nda olurum. Uyanabilirseniz Akyazi cikisina kadar yurur geliriz:) Not:Tamamen saka amaclidir ciddiye almayin:) Yarismak falan tasvip ettigim seyler degil:)
Bana uyardı aslında. Otoban çıkışında karşılardım seni..
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Başka konu olsa "apaçi" damgası vurursunuz millete
Karıştırma şimdi orayı :D
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
quote:
quote:
Gaz vermeyelim lutfen:) Pazar sabahi yolda olacagim,tahminen sabah 6-7 gibi Adapazari'nda olurum. Uyanabilirseniz Akyazi cikisina kadar yurur geliriz:) Not:Tamamen saka amaclidir ciddiye almayin:) Yarismak falan tasvip ettigim seyler degil:)
Bana uyardı aslında. Otoban çıkışında karşılardım seni..