Şimdi Ara

CADDY--CORSA SONUCU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
4.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    trafik olursa ben .ıçarım
    o kadar iyi değil direksiyonum
  • benim arabam 2003 model 145binde 1.4 düplü 90 beygir. düz yolda 170 der kalır. en fazla 200 gördüm o da bayır aşağı daha da bassam gider miydi hiç zannetmiyorum
    ama mevzu yarışsa kedi köpek dinlemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

onu düşünmedim

benim direksiyonum iyidir ancak zaten trafik içinde yarışırsak senin o iri cüsseli altea sana handikap oluşturur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

quote:

onu düşünmedim

benim direksiyonum iyidir ancak zaten trafik içinde yarışırsak senin o iri cüsseli altea sana handikap oluşturur

boşver direksiyonu mireksiyonu
    10 yıldır envai çesit araba sürdüm
    herkes soforun kralıdır türkiyede
    araba geçtim , hız olayına
    altea maltea dinlemem olayına girme
    kedi köpek dinlemem olayına girme

herşey 1 sn ye baka
    torpidonun altından 5 ceset çıkarmışız
    çocuğu alırken kolu devremin elinde kaldı bayıldı

bi ton morg videosu izlettiler zorla
    neden biliyormusun ?
    devriyede uyumayın aklınıza geldiğinde çekin kenara yüzünüzü yıkayın bi sigara yakın diye
    can taşıyosun diye

kendini düşünme , seni sevenleri düşün
    pedala basmak marifet değil
    gerektiğinde herkes yapabilir bunu unutma

yerinde olsam rica eder konuyu sildiririm

• quote:

quote:

quote:

onu düşünmedim

boşver direksiyonu mireksiyonu
    10 yıldır envai çesit araba sürdüm
    herkes soforun kralıdır türkiyede
    araba geçtim , hız olayına
    altea maltea dinlemem olayına girme
    kedi köpek dinlemem olayına girme

herşey 1 sn ye baka
    torpidonun altından 5 ceset çıkarmışız
    çocuğu alırken kolu devremin elinde kaldı bayıldı

bi ton morg videosu izlettiler zorla
    neden biliyormusun ?
    devriyede uyumayın aklınıza geldiğinde çekin kenara yüzünüzü yıkayın bi sigara yakın diye
    can taşıyosun diye

kendini düşünme , seni sevenleri düşün
    pedala basmak marifet değil
    gerektiğinde herkes yapabilir bunu unutma

yerinde olsam rica eder konuyu sildiririm

BENDE BUNA KARŞIYIM İŞTE ARKADAŞ!!!
    bu konunun geçmişi de var bu konuya giren adam kapışma olduğunu bilerek bu konuya giriyor. hızdan veya yarıştan rahatsız olan, hoşlanmayan varsa zaten girip de yazmasın bu konuya. corsa ile kediyi başka hiçbir kriter olarak karşılaştırmadık sadece yarış amaçlı karşılaştırdık ve yarıştık. ilgisini çekmeyenler LÜTFEN YAZMASIN. lafım sadece sana değil, senin gibi düşünen herkese. ne zaman bu tarz konu açsam mutlaka aradan hayat dersi vermeye kalkanlar çıkıyor. herkes kendi hayatını yaşıyor. lütfen kimsenin zevkine karışmayalım.

• ders almak kötü bir şey değildir.
  • Biz burda trafikte bile olsa, dragtan bahsediyoruz. Makas atarak cesarete göre yarışmaktan değil, aracın gücüne göre araçları yarıştırmaktan. Öbürü insanları yarıştırmak oluyor bence. Ben trafikte arada eğlenirim, 2-3 makas atar bırakırım hemen, asla hırsla, ucunda kupa varmış gibi uzun süre silme makas atarak gitmem. Bugüne kadar çok gözü kara makas atan adam tanıdım, hepsi eninde sonunda patlıyorlar bir yere.
  • quote:

ders almak kötü bir şey değildir.

elbette değildir ancak hız tutkusu bambaşka bir zevktir, tabi tiryakisine. benim tek istediğim biraz SAYGI. uyarılar için ayrı bir konu başlığı açıp insanları bilinçlendirmeyi deneyebilirsiniz. benim konumu saptırıp dağıtmaya hakkınız yok. bu mevzuyu kapatalım. lütfen artık GELECEKSE MOTOR GÜCÜNDEN YORUM GELSİN.
  • tekrar konumuza dönelim.
    evet arkadaşlar başlığı açtıktan sonra bidaha giremedim. şimdi cvp yazmak nasip oldu. öncelikle video isteyen arkadaşlar için çekeriz bi video hiç sorun değil de zaten caddy sahibi geçildim diyor ben geçtim diyorum ama hala buna da inanmam diyen zaten videoya da inanmaz.

UVB007 ADLI ARKADAŞ YARIŞTAN ÖNCE CADDY HERTÜRLÜ FARK ATAR DEMİŞTİ(eski konuda). şimdi yediklerini sindiremiyor zannedersem
    alpaybıyıklı arkadaş dizel clio ile geçeceğini iddia etmiş, iddia etmek bedava tabi herkes iddia edebilir. ona cevabım gayet açık, DİZEL CLİO YU SÜPÜRÜRÜM.
    freeman adlı arkadaş o da iddialı bir arkadaş
    tek tek yorum yapmak sıktı, KONUŞMAK KOLAY ALIN KEDİNİZİ GELİN YARIŞALIM. BEN İZMİRDEYİM.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

caddy'nin geçmesini beklerdim,sırf dizel olduğu için..şaşırdım açıkcası

zaten dizel olduğu için geçemedi
    yoksa 1.9 benzinli olsa geçerdi

hocam abimde dizel 110 beygir bi araç var..ışıklarda e36&e46 3.20 lere 100e kadar kafa tutuyor... yani ilginç,ticari araç olduğundan böyle oldu herhalde..neyse tartışmanın içine girmek istemiyorum

• quote:

quote:

quote:

hocam abimde dizel 110 beygir bi araç var..ışıklarda e36&e46 3.20 lere 100e kadar kafa tutuyor... yani ilginç,ticari araç olduğundan böyle oldu herhalde..neyse tartışmanın içine girmek istemiyorum

gir kardeşim yeterki motor tartış hız tartış kapışma tartış
    caddy 1.9 tdı ile kötü aerodinamiği ve kötü aktarması ve yüksek kilosu ile gitmiyor. ama 1.9 benzinli 105hp olsa saydığım olumsuzluklara rağmen bariz daha iyi giderdi ama o zamanda yük taşıma gücü düşerdi, yakıtıyla başa çıkılamazdı.
    abindeki araç nedir. focus falansa o zaten gider

• quote:

quote:

quote:

quote:

gir kardeşim yeterki motor tartış hız tartış kapışma tartış
    caddy 1.9 tdı ile kötü aerodinamiği ve kötü aktarması ve yüksek kilosu ile gitmiyor. ama 1.9 benzinli 105hp olsa saydığım olumsuzluklara rağmen bariz daha iyi giderdi ama o zamanda yük taşıma gücü düşerdi, yakıtıyla başa çıkılamazdı.
    abindeki araç nedir. focus falansa o zaten gider

focusla tork ve bg gücü aynı,hatta biraderinki 1 bg fazla :)
    kia rio 1.5 crdi...devrim gibi bişi oldu wv caddy yi geçmeniz,hemde dizel

• şu cruze lar 1.6 değilmiydi,biraz önce birisini fena ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

şu cruze lar 1.6 değilmiydi,biraz önce birisini fena ettim

Helal be
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Ben 110Hplik 150Nmlik, 950kiloluk (1.6 atmosferik benzinli) Corsa GSi'ımla burdaki tüm ticarilere (ayrıca hızlı olduğunu zanneden turbo dizellere) meydan okuyorum. Neymiş arkadaş bu ticariler, bende satıp alsam mı acaba..

2000 devirden sonra verdiği hızlanma hissi 0dan 100e 5 sn çıkıyormuş gibi (ama his var hız yok )
  • 0-100'de beygirden çok farklı şeyler de etkilidir ağırlık, gücün yere aktarım sırasındaki kaybı ve ya yuvarlanma direnci gibi, hız arttıkça da rüzgar direnci belirginleşir...

Beygiri aha bunun daha yüksek kesin bu geçicek diye birşey yok, bahsi geçen corsayı da caddy'i de bir daihatsu sirion 1.3 102 beygirlik motorlu olanı tokat manyağı yapar... ama 140 civarlrında ise belki corsa yetişebilir ama caddy'yi bilemem

Ve ya tork da değil ki işte caddy geçemedi corsayı.
  • Yahu arkadaş neyi tartışıyorsunuz hala,Corsa Kediyi eze eze yer yutar.Gözünüzü seveyim bende Corsa kedi yok etrafımda olsa video çekip koyacağım.Hoş sonra kediyi kullanan iyi süremez ya neyse...
  • açıkcası bende inanmıyorum. Çünkü bizde caddy 2008 1.9 tdi da var. düüübsüz corolla 97 1.6 xei de var. Demek istediğim bu araçları sürmüşlüğüm var. ikisininde az çok nasıl kaçtığını biliyorum hele corolla yı söylemiyeyim.

bir seferinde trafikte caddy le ışıkta kalkış yapmıştık ben corolla ile caddy e anca yetişebilmiştim. Anca derken tabiki ahım şahım fark yok ama caddy ninde corolladan aşağı kalır yanı yoktu yani. 1.4 dübblü corsa ile nasıl caddy 1.9 tdi yi geçiyor ? eğer onu geçiyorsa demekki bizim corolla 1.6 xei yi (düüübsüzzz hemde) ona toz yutturacak vaaaaay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 22 Ağustos 2011; 1:12:26 >
  • Araçların sıhhat durumunu da hesaba katmak lazım arkadaşlar, aldığınız yakıt bile çok şeyi etkiler. Örneğin bakım esnasında aracın kataloğunda belirtilenden farklı seri numaralı bir buji bile takılsa aracınızın ivmelenmesinde olumsuz etki oluşabilir. Bunların hepsi denendi, görüldü. Her aracın ciğeri farklıdır derler cadde tabiriyle, bu yüzden genellemeler hatalı sonuç verebilir. Bunu en iyi aynı marka ve model araçları yürütmekle anlayabilirsiniz. Örneğin Corsa vs Corsa denemesinde bile aracın biri diğerine bir boy fark atabilir (pilotaj eşdeğer olsa bile). Birkaç farklı Corsa ve Caddy ile deneme imkanı olsa keşke.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.