Şimdi Ara

CADDY için CHİP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar caddy sine hiç chip taktıran varmı eger taktıran varsa ne gibi yararları oldu veya ne gibi zararları söylerse çok teşekkür ederim

• Chip takılmaz(herhangi bi parça değil çünkü), aracın orjinal prorgramı üzerinde bilgisayar yardımıyla bikaç değişiklik yapılır, bu sayede araçtan daha vazla güç olma imkanınız olur...

Eğer chip'le motorun sınırlarını zorlamazsanız(yanı güçü aşırı artırmasanız) en idealı 15 il 30 ps arasıdır(araca göre değişir) ve chip'ten sonra aracı sürekli zorlamazsanız herhangi bi zararı yok...

Faydası ise uzun yolda aracı sakin kullanırsanız yakıtta çok azcık bi azalma olur, ve performanstada sissedilir bi artır olur ama performanslı kullandıgınız zamanlar eskiye göre birazdaha fazla yakar araç...
  • bilgi için teşekkürler
  • arkadaşlar bizim amca oğlu caddy nin yazılımını sona çıkarmış yani chip işlemini araç tam 205 beygie kendimde bindim araba 120 ye kadar fişek gibi kaçıyor ama 120 km den sonra normal hızlarda seyrediyor bu sebepten dolayı arabanın yazılımıyla oynamaya bide onun üstüne para bayılmaya gerek yok
  • saten normlade caddy lerde 120 ye kadar fişek gibi kaçıo biz 120 den sonrada öle kaçssın die düşünoz :D
  • bendede dsg caddy var amcaoğlundada dsg caddy var ben onun arabasına bindim gerçekten çok deli kaçıyor 120 ye kadar benzinli araba bile halt etmiş yanında o kadar söyliyim..vhip attırıp ta biz 240 km felan hız yapcaz diyosanız hiç boşuna öle şeylerle uğraşmayım vakit kaybı .
  • saten chip arbanın motoru en son kaç km hıza çıkıosa o hıza çıkmayı daha seri yapar ek hız eklemez bnm bildigim 120 den sonradsa işe yarıo die biliodum bi arkdaş da var yenitaktırdı deli gibi gidio ama daha yeni ilerde neler çıkarcak bi bilgimiz yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

saten chip arbanın motoru en son kaç km hıza çıkıosa o hıza çıkmayı daha seri yapar ek hız eklemez bnm bildigim 120 den sonradsa işe yarıo die biliodum bi arkdaş da var yenitaktırdı deli gibi gidio ama daha yeni ilerde neler çıkarcak bi bilgimiz yok

O tamamiyle senin isteginle ve araca chip yapan kişinin yaptıgı yazılımla alakalı...

Daha ayrıntılı bilgi istiyorsan bu kişi ile görüşmeni tavsiye ederim...

http://resim.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=331991
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

saten chip arbanın motoru en son kaç km hıza çıkıosa o hıza çıkmayı daha seri yapar ek hız eklemez bnm bildigim 120 den sonradsa işe yarıo die biliodum bi arkdaş da var yenitaktırdı deli gibi gidio ama daha yeni ilerde neler çıkarcak bi bilgimiz yok

O tamamiyle senin isteginle ve araca chip yapan kişinin yaptıgı yazılımla alakalı...

Daha ayrıntılı bilgi istiyorsan bu kişi ile görüşmeni tavsiye ederim...

http://resim.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=331991

çok sagolsın kardeş teşşekkürler bilgi için

• quote:

1.4tsi 122 hp golfle ne kadar yanıldıgını gösterebilirim sana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emynation

quote:

1.4tsi 122 hp golfle ne kadar yanıldıgını gösterebilirim sana :)

yalnız bznlı snn dedigin arac göster
  • Arkadaşlar arcımla ilgili bi sorum olacak çok bilgim olmadığı için bilgilendirirseniz sevinirim. Şayet yanlış konuya yazmışda olabilirim... Affola...

2007 model caddy Aracımı özel bir vw servise götürdüm esp-asr ışığı yanıyor diye. versiyon yükseltelim bakalım denildi. yedibin küsür versiyonu dokuzbin küsür versiyona yükseltmeye çalıştı birkaçkez denedikten sonra başarıyla tamamlandı yazdı. sonra ışığın yanmasının klima muşurundan olduğunu anladı ve düzeltti. öncelikle bu versiyon yükseltmenin bize karı veya zararı olduğumu. Bu versiyon yükseltme chip dediğiniz şeyle alakalı bişeymi ? araçta bi değişiklik vs olmuşmudur? birde araç yol bilgisayarında kalan km olarak 60 km göstermesine rağmen normalde 70 i düşünce uyarı vermesi gerekirken vermiyor, 40 km ye düşünce uyarı verdi. Bi anlık bişeymidir düzelecekmidir yoksa bu yazılımla ilgilimidir gene.... Yani bunu yapan usta beynine flash atmak gibi bişey dedi. çökertip kuruyor tekrar dedi... ????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.