Şimdi Ara

-----CADDY SAHİPLERİ BİR BAŞLIKTA TOPLANALIM----- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
16.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dikkat edersenn ben kimseyi zorlamıyorum kardeş illa bu topiğe gel diye istergel ister gelme buraya kimse yazmıyo da o yüzden dedim beni kaale alanlar alıyo kimsenin beni kaale almasına ihtiyacım yokk..ayrıca ben sana kabalık etmedim sadece ne demek istediğini anlamadım sanki imalı olarak bi laf söluyomusun gibi geldi bana haaaa gerçekten övüyosan aracı teşekkür ederim kardeşş ALLAH sana da nasip eder inşallah..
  • Kardeş az öncede dediğim gibi bu forumun moderatörü sen değilsin istediğim yere yazarım...
    Ben arabamdan Memnunum...İmalı bir laf olarak anlaman senin kendi fesatlığından kaynaklanabilir...Hala söylüyorum Caddy güzel araç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rider -- 19 Şubat 2007; 18:42:49 >
  • ben bişi değilim burda sadece bilgi paylaşımı yapıyorum kardeşim allah kaza bela vermesin arabandan memnun san bende fesatlık falan olmaz yanlış anlama beni tamam ayrıca araba teşekkürler tabi ki güzel araçtır tekrar teşekkür ederim
  • 2004 model caddy miz. araç 30000 km de. araç bi kere vw (yani oradan bi artısı var )
    valla orta konsol acayip hoşuma gidiyo aracın. hiç ticari araç gibi durmuyo. gayet güzel tasarlamışlar.
    zaten dış tasarımına diyecek bi laf yok. sınıfının en karizma arabası
    aracı takas karşılığı aldık. ilk önce beyaz biraz gözüme cins geliyodu ancak şu an çok hoşlanıyorum.
    özellikle siyah filmli camlar ve kromajlar çok yakışıyo beyaza.
    hoşuma gitmeyen tek yanı cd çalarının mp3 desteklememesi oldu.
    bunlarda canavarın resimleri

-----CADDY SAHİPLERİ BİR BAŞLIKTA TOPLANALIM-----

• bu resim ekleme olayı nasıl oluyor ben de bi poz vereyim
  • kardeş araban çok güzel allah kaza bela vermesin seni buraya bekliyorum aşağıdaki linke

caddy'ciler buda ===> http://forum.donanimhaber.com/m_12141625/tm.htm

VW CADDY 2007 reflex gri
  • arkadaşlar benim ilk defa arabam olacak tabi nasip olursa elektrik üzerine dükkan açacağım işim çoğunlukla köylerde olacak Volkswagen Caddy 1.9 SD Premium almayı düşünüyorum
    özellikleri:Yılı: 2000
    KM: 137000
    Silindir hacmi: 1893 cm³
    Yakıt Tipi: Dizel
    Motor gücü: 91 BG (67 KW)
    Renk: Beyaz

• Alarm
    • Elektrikli Cam
    • Klima
    • Radyo / Kaset
    • Hidrolik Direksiyon
    • Merkezi kilit
    • Katalysator
    • Düz Vites

ne dersiniz bu araçtan kullanan varmı çabuk dökülürmü köy yollarına dayanırmı nasipse 1-2 hafta içinde almayı düşünüyorum bu aracı kullananlardan artıları ve eksilerini söylerlerse çok memnun olurum
  • merhaba arkadaşlar bende yeni caddy aldım
    2005 model ama ben daha tam olarak özelliklerini çözemedim
    örnegin hız sabitleme olayını nasıl yapıyoruz
    birde klavuzunda Volkswagen AG yazıyor bu ne anlama geliyor?
    rica etsem beni aydınlatırmısınız.
    bu arada araba muhteşem birşey
    sınıfının en iyi aracı muhteşem sürüş keydi , yol tutuşu,motor gücü ,konfor vb
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_arm

Evt arkadaşlar Caddy araç sahipleri bir başlık altında toplanalım. Aracınızın sevdiğiniz yönleri, beğenmediğiniz özellikleri, bakım, modifiye, servis fiyatları kısacası CADDY hakkında herşeyi burda tartışalım. Ben bir fotoğrafla başlayayım SAYGILAR

ARKADAŞIM BURAYI DİKKATLİ İNCELERSEN ZATEN "CADDY TEAM" BAŞLIĞI ZATEN ALTINDA BÖYLE BİR KONU MEVCUT MÜMKÜNSE ORADAN DEVAM EDELİM

• aşağıdaki konudan devam ediniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_12141625/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.