Şimdi Ara

-----CADDY SAHİPLERİ BİR BAŞLIKTA TOPLANALIM-----

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
16.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt arkadaşlar Caddy araç sahipleri bir başlık altında toplanalım. Aracınızın sevdiğiniz yönleri, beğenmediğiniz özellikleri, bakım, modifiye, servis fiyatları kısacası CADDY hakkında herşeyi burda tartışalım. Ben bir fotoğrafla başlayayım SAYGILAR

• SLM CADDY SABİBİ ARKADAŞLAR
    CADDY SINIFININ EN YİYİ ARABSIDIR
    YAKIT KONFOR SAĞLAMLIK BAKIMINDAN SINIFINDAKİ TEK SORUNSUZ ARAÇTIR
    85000 KM YE GELDİ YAĞ SU VE MAZOTTAN BAŞKA HERHANGİ BİR ŞEY İSTEMEDİ
  • Bende bir caddy sahibi olarak aracımdan çok memnunum...

Caddy bence sınıfının en iyisi aynı zamanda diğer hafif ticari araçlara oranla modifiye yapılmaya en uygun ve en şık araç olarak düşünüyorum.

Bu fikrimi aracımı almadan önce tarafsız gözle izleyerek karar verdim!

Sandığım kadarıyla caddy hem ticari hemde aile arabası olarak kullanıma en açık araç...

Mercedes Vaneo sahibi bir arkadaşım Caddy'lerin Vaneolara oranla daha seri ve atak olduğunu söylüyor fakat mercedes kalitesiyle volkswagen kalitesi fazla tartışılmaz

Buda benim caddy

• quote:

Orjinalden alıntı: hasan_arm

Evt arkadaşlar Caddy araç sahipleri bir başlık altında toplanalım. Aracınızın sevdiğiniz yönleri, beğenmediğiniz özellikleri, bakım, modifiye, servis fiyatları kısacası CADDY hakkında herşeyi burda tartışalım. Ben bir fotoğrafla başlayayım SAYGILAR

Arkadasım bu foto senin aracın mı?Eğer öleyse jantın markası ve ölçüsü ve lastiklerin ölçüsünü sölermisin ?

• quote:

Orjinalden alıntı: a®magan

quote:

Orjinalden alıntı: hasan_arm

Evt arkadaşlar Caddy araç sahipleri bir başlık altında toplanalım. Aracınızın sevdiğiniz yönleri, beğenmediğiniz özellikleri, bakım, modifiye, servis fiyatları kısacası CADDY hakkında herşeyi burda tartışalım. Ben bir fotoğrafla başlayayım SAYGILAR

Arkadasım bu foto senin aracın mı?Eğer öleyse jantın markası ve ölçüsü ve lastiklerin ölçüsünü sölermisin ?

Araç bana ait değil. Modifiye sitelerinin birinden alıntıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

SLM CADDY SABİBİ ARKADAŞLAR
    CADDY SINIFININ EN YİYİ ARABSIDIR
    YAKIT KONFOR SAĞLAMLIK BAKIMINDAN SINIFINDAKİ TEK SORUNSUZ ARAÇTIR
    85000 KM YE GELDİ YAĞ SU VE MAZOTTAN BAŞKA HERHANGİ BİR ŞEY İSTEMEDİ

abartma be kardeşim buji de mi istemedi yani
  • Caddyciler nerdesiniz aracınızı kaç model olduğunu ve resimlerini ekleyin sizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ABİ GELİYO BEKLEEE YARIN BENDE İNDİRİRİM BURAYA YAA ARABAMI 2007 CADDY GÜMÜŞ GRİ :
  • arabamı aldım çççokkkkk süper bişi ilk deneyimlerime göre değişiklikler var 2007 modelde ayrıca mp3 çalıyomu die sormuşsunuz evet mp3 çalıyo benim caddy hadi hepinize iyi traşlar pardon iyi sürüşler
  • tek kelimeyle harika bi araç.çok memnunum arkadaşlar,ama biraz fazla mı yakıyo ne? (şehir içi 19,şehir dışı 16 krş)
  • EVET ARKADAŞIM YAKITA BENİMDE KAFAM TAKILDI SANKİ ÇOK YAKIYO GİBİ AMA İLK DEFA DEPOYU FULLEDİM CUMARTESİ GÜNÜ ( GEÇEN CUMARTESİ) BAKALIM ŞİMDİLİK YOL BİLGİGSAYARI 810 KM GÖSTERYİO BAKALIM 810 YAPARSA İYİ BENİM İÇİN
  • CADDY Gerçekten güzel bir Araç Fiyatına Göre Kaliteyi de Sunmuş Adamlar...***NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE***
  • valla kardeş ne demek istediğini anlamadım ama..doblocusun topiğinde gezsen iyi olur başlığı dikkate almadın herhaldee....
  • yavv usaklar nerdesiniz yavvv alla allaa forumda herhalde 15İ aşkın caddyci var burada sadece 4 kişi var konusan yaaa aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo caddycilerr sizlere diyoruz nerdesiniz kasrdeşimmmm yaaa araç hakkında paylaşımınıza ihtiyacım var r karrrrrdeşimmm ayıb oluyo amaa
  • Gerçekten sınıfında tartışılaz Bişey merak ediyom caddy'lerde arka tarafları cok zıplatıyomu
  • SHADOW KARDEŞŞ VALAL DÜZ YOLDA MÜKEMMEL GİDİYO ZIPALTMA FAAN YOK AMA DEDİM DAHA ÖNCE BOZUK YOLDA MESELA KUMLU TAŞLI....TOPRAK YOLDA BİRAZ VURUYO ARKA TARAFLAR AMA ARKA YOLCULARI DERİNDEN ETKİLEYECEK DERECEDE DEĞİLL.. HAAAA ŞUNUDA SÖLEYİM BİNEK ARABADAKİ GİBİ DEĞİL TABİİ....
  • AAAAAAALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TÜM CADDY'cilerin DİKKATİNE DİKAT DİKAT DİKAT DİKAT LÜTFEN BU DAKİKADAN SONRAA SİZLERİ BU TOPİĞE BEKLİYORUZ ARKADASLARR

http://forum.donanimhaber.com/m_12141625/tm.htm <<<<<<========
  • Walla bende cok istedim almayı ama para çıkışmadı. nasip, belki yeni kasası çıkarsa ondan alırım
  • olsun kardeş inş.seninde daha iyiler olur inşallah..demiii neysee altındaki araç lkötü bi araç değil şimdi öteki gruba geçiyoruzz ..linke verdim lkütfenn toplanalımmm
  • ==>KAPADOKYALI<==
    quote:

valla kardeş ne demek istediğini anlamadım ama..doblocusun topiğinde gezsen iyi olur başlığı dikkate almadın herhaldee....

Kardeş Sen Yoksa DH forum moderatörümüsün İstediğim yere yazarım bu seni ilgilendirmez...
    Bi başlık açmıssın Daha 1 sayfayı dolduramamışsın buda seni kimsenin kale almadığını gösterir...
    Ayrıca Doblo kullanan birinin Caddy'i övmesi için senin teşekkür etmen lazımdı...
    Neyse Kabalığına veriyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.