Şimdi Ara

caddye pionner teyp takabilirmiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba,uzun zamandır foruma giremiyordum.maddi sebeplerden dolayı sıfır aldığım 2008 model caddy mi satıp binek araç almıştım.bugün itibari le tekrar caddy arıyorum.şunu sormak istiyorum,binek aracıma iyi bir müzik tesisatı kurmuştum.bunu caddye takabilirmiyiz.internetten baktığım kadarıyla teyp çerceveleri satılıyor,bu uygulamayı yapıp memnun kalan arkadaşlar varsa yardımlarınızı ve önerilirinizi bekliyorum,selamlar

• merhabalar, neden caddy satıp tekrar caddy alıyorsun merak ettim açıkçası? Bende 2006 model 1.9tdi caddy var ben internette satılan araç modeline göre teyp çerçevesi aldım arabamın kendindeki fabrikasyon teybini çıkartıp, önceki aracımdaki kenwood teyp ve tesisatı caddy aracıma monte ettirttim şimdi çok güzel oldu ve kullanıyorum, fakat ön kapılardaki kendi hoparlörleri çok güzel fakat eğer onları söküp amfiyle besleyeceksen compenant takacaksan 16cm.lik compenantlar kapılardaki o yerlere küçük gelmekte bilgin olsun, ben oralara kalıp yaptırtmıştım ancak öyle koydurabildim, kolay gelsin...
  • maddi durumlardan dolayı sattım,durumu biraz düzeltince tekrar caddy e dönüş yaptım.teyp olayını hallettim fakat orjinal teybinin görüntüsü çok daha iyiydi.sanırım orjinal teybine anfi bağlayabilmek için bir parça satılıyormuş ondan bulursam tekrar orjinal teybi taktırıcam
  • hocam konunun üstünden 1 ay geçmiş ama ben yine de söyleyeyim. orjinal teybi takarsan dönüştürücü kullanıyorlar. buda ses kalitesini düşürüyor. t5 te kullanıyorum orjinal teybe sistem kurdum kalite düşüyor elbetteki. en iyisi ayrıca teyp bağlamak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault otjinal teyp sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.