Şimdi Ara

Pioneer mp3 çalar oto teyp Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
18.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşLar pioneer oto teyp almak istiyorum. siz hangisini önerir siniz? anfi çıkışı özelliği, usb flash bellek okuma özelliqi vs vs.. tesisata uygun birşey olsun isTiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim

TesisaT:
    2xPioneeR 307F 900watt 30cm wooFeR..
    2xPioneeR TS6992 460 watt ovaL...
    2xMoToRoLa TweeTer..
    EDİSON ED 505A 5kanaL anfi
    not: lütfen işin ehLi olan anlayan arkadaşlar yazsın.. kafam iyice karışık. doğru tercih için yardım istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltanat_1985 -- 2 Şubat 2010; 1:16:41 >

• Güncel ünitelerden 5150 olabilir.
    Ama 7950 olursa daha iyidir, USB arkadan.
    Özellikleri aynı bu 2 ünitenin, sadece görünüşler farklı.
    Ama ben olsam, eski DSP li ünitelerden alıp, ona AUX kablo ve Pioneer USB adaptör alırdım ki ben böyle yapacağım.
    Eski ünitelerden kastım Deh-P8600MP ya da 8650 ve Deh-P8800MP ya da 8850, bunlarda USB yok.
  • Merhabalar

Nekadarlık bir bütçeniz var yani teyp için ayırcagınız bütçe nedir? yoksa çok model var size daha net bi cevap vermek için
  • Mesela 7950 satan biri var, fiyat da uygun sayılır 299 Tl.
    http://www.sahibinden.com/deh_7950_ub_sifir_ayarinda-27WQQaXQQ21085976WQQpXQQdisplayitem
  • 250-300TL civarı ßirşey. çok fazlasına ßüTcem yeTmez (: ama ßu fiyata iyi ßi spot da alaßilirim..
  • peki ßu ikisinde amfi çıkışı var mı?? 7950 ve 5150.. yarın qidip ßi sorayım , spot satan Topdancı ßi arkadaş var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Stereo Amfi Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Kaliteli oto android teyp
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 model de serilerinin üst modellerinden.
    2 sinde de 3 amfi çıkışı var, 1 tanesi sabit subwoofer çıkışı.
    Animasyonlu ekranları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 3 Şubat 2010; 1:02:28 >
  • eyw dostum Tşk ederim.. yarın gidip bi bakayım.. bi sorun olursa yine danışırım. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltanat_1985

arkadaşLar pioneer oto teyp almak istiyorum. siz hangisini önerir siniz? anfi çıkışı özelliği, usb flash bellek okuma özelliqi vs vs.. tesisata uygun birşey olsun isTiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim

TesisaT:
    2xPioneeR 307F 900watt 30cm wooFeR..
    2xPioneeR TS6992 460 watt ovaL...
    2xMoToRoLa TweeTer..
    EDİSON ED 505A 5kanaL anfi
    not: lütfen işin ehLi olan anlayan arkadaşlar yazsın.. kafam iyice karışık. doğru tercih için yardım istiyorum

merhaba
    size tavsiyem kenwood burdan bakın lütfenhttp://www.meka-shop.com/kenwood-kdcw4044uay-radyo-cdmp3-calar-girisli-p-327.html
    iyi günler

• Locked13,
    Kenwood un Pionerr 5150 den ne farkı var mofsett çıkışları aynı, pionerin anfi çıkışında + sı var, direksiyon kumandası sonradan alınıp kullanılabiliyor kenwood da direksiyon kumandası da sanırım yok fiyat olarak hemen aynı fiyata sahipler kenwood un farkı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

Locked13,
    Kenwood un Pionerr 5150 den ne farkı var mofsett çıkışları aynı, pionerin anfi çıkışında + sı var, direksiyon kumandası sonradan alınıp kullanılabiliyor kenwood da direksiyon kumandası da sanırım yok fiyat olarak hemen aynı fiyata sahipler kenwood un farkı ne?

merhaba
    pioneer 5150 garantisiz spot ürün (nekadar dükkan garantisi verirselerde inanmayın yalannnnnnnn ) rds yok kenwood garantili pakette kendı kumandası da dahil size tavsiyem garantili ürün alın sonra arıza oldumu üzülürsünüz :)
    iyi günler
  • Elbette garanti önemli bir husus ancak bazen marka garantinin önüne geçiyor. Uluslararası büyük şirketlerin ürünleri kaçak da olsa kutusunda, kullanılmamış ve sıfır olduktan sonra riske girer alırım. HP, SONY, JVC, KENWOOD, PİONERR, PANASONİC..vs bir de merdiven altı imalat olup yada uzakdoğudan fason parti malı getirip garanti veren yerli firmalar var. Bu firmaların ismini vermeye gerek yok. fabrikası olmayıp da yüzlerce çeşid kendi markasını saatn firmaların malını almaktansa garantisiz uluslararası markanını malını almayı yeğlerim.
  • quote:

Elbette garanti önemli bir husus ancak bazen marka garantinin önüne geçiyor. Uluslararası büyük şirketlerin ürünleri kaçak da olsa kutusunda, kullanılmamış ve sıfır olduktan sonra riske girer alırım. HP, SONY, JVC, KENWOOD, PİONERR, PANASONİC..vs bir de merdiven altı imalat olup yada uzakdoğudan fason parti malı getirip garanti veren yerli firmalar var. Bu firmaların ismini vermeye gerek yok. fabrikası olmayıp da yüzlerce çeşid kendi markasını saatn firmaların malını almaktansa garantisiz uluslararası markanını malını almayı yeğlerim.

Doğru 1 yaklaşım.
    Şahsen Pioneer olduktan sonra ben garanti aramam.
    xx50 seri kullandım, hiç de sorun yaşamadım.
    Resimdeki Deh-P7950UB, alınabilecek güzel ünitelerden, USB arkada ve kutu içeriğine USB uzatma kablosu dahil.

Pioneer mp3 çalar oto teyp  Tavsiyesi

• Bu teypte USB kablosu arabanın içinde nerde duracak...
  • Nereye uzatırsanız orada durur.
    1,5 metre uzatma kablosu var.
    Videolar bana ait.

http://www.youtube.com/watch?v=H_bV-ISWZMs

http://www.youtube.com/watch?v=MV51UGwOSZ4
  • mustang gerçek anlamda fanatik bir pioneer cisiniz desem herhalde kızmassınız evde heryer pioneer ürünleri ile dolu anfi, hoparlörler..vs güle güle kullanın en ilginci de 1.linkteki videoda köşede yer alan kabindi. en üstte iki tane küçük hoparlör ortada oval hoparlör.. kendiniz mi yaptınız?
  • O küçük olanlar Pioneer TS-S20 tweeter.
    Kabinlerin tüm tasarımı bana ait.
    Marangoz benim dediğim gibi kesti montajladı.
    Zaten başta anlayamadı, yanlış oldu dedi.
    Ben nasıl birleştireceğini gösterince, o da uyguladı.
    Kabinlerin içi kalın-yumuşak 2 cm kadar keçe ile kaplı tamamen.
    Ön tarafları 2 kat, gömme olsun diye.
    Ayrıca ön taraf, deri altına sünger kaplı, daha hoş görünsün diye.
    Kabinler 83 cm, ayarlı ayakları da var, her zeminde sabit dursun diye.
    Baya araştırmıştım, hesap falan işte.
    Sene 1998-2000 arası olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: locked13

quote:

Locked13,

merhaba
    pioneer 5150 garantisiz spot ürün (nekadar dükkan garantisi verirselerde inanmayın yalannnnnnnn ) rds yok kenwood garantili pakette kendı kumandası da dahil size tavsiyem garantili ürün alın sonra arıza oldumu üzülürsünüz :)
    iyi günler

Diğer esnaflara yafta yapıştırmayınız.

Ben daha önce yaşamış olduğum tecrübeyi forumda paylaştım. Aldığım ürün hoparlör olmasına rağmen satıcı ürününün arkasında durdu ve ürünü geri alıp tamir ettirerek tekrar bana iade etti.

Ürün pıoneer tsa 172c idi. Tahmin edeceğiniz üzere tizleri yanmıştı.

Esnaf ahlakına yakışmayan hareketlerden kaçınınız. Pazarlama kaygısı ile aynı sektörden aynı ekmeği paylaştığınız şahıslara çirkin yaftalar yapıştırmaktan uzak durunuz. Bir tüketici tavsiyesidir...

Forumun amacına hizmet etmeye dikkat ediniz.

• arkadaşLar iLgi ve alakanıza teşekkürler. 5150 tasarımı., 7950 ön panali motorlu oluşu beni cezbetti, ikisininde sıfırını araştırdım bulamadım. 2. eline de pek fazla güvenmiyorum sonucta pahalı bi elektronik. Mustang'in verdiği linkdeki güzel birşeye benziyor ama kargo görevlisinin yanında ve o kadar kısa sürede bu ürünü nasıl çalıştırıp test edebilirim ki. üsTelik iş yerimin adresini vereceğim ve orda deneme şansım yok. o yüzden biraz kaygılıyım.

quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Mesela 7950 satan biri var, fiyat da uygun sayılır 299 Tl.
    http://www.sahibinden.com/deh_7950_ub_sifir_ayarinda-27WQQaXQQ21085976WQQpXQQdisplayitem

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.